• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912
    Senior Headhunter Jari Tourunen 0400 560 836

Me Verso Foodilla koemme olevamme ison ja tärkeän asian äärellä: yhteinen päämäärämme on vastuullisen ruoan arkipäiväistäminen ja saaminen kaikkien suomalaisten lautasille. Vaikuttavan ja innostavan työn ääreen voi aamuisin tulla hyvillä mielin intoa puhkuen.

Kasvisruokien kotimaisena markkinajohtajana avaamme ilomielin latua, näytämme suuntaa ja menemme rohkeasti kohti uutta. Olemme mullistaneet Kauhavalla valmistamillamme tuotteilla suomalaista kasvisruokatarjontaa ensin Härkiksellä ja sen jälkeen Beanit-tuotteilla, joita myydään myös ympäri maailmaa. Kaiken ytimessä on kotimainen härkäpapu.

Yhtiön vauhdikkaan kasvun kiihdyttämiseksi entisestään haemme vahvistusta myyntitiimiimme. Jos sinulla on näyttöä vähittäiskauppojen myynnin ja asiakkuuksien menestyksellisestä hoidosta ja saat itsestäsi parhaat puolet esiin merkityksellisen työn parissa, voit hyvinkin olla Verso Food Oy:n tuleva:

Vähittäiskaupan myyntipäällikkö

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa sinulla on kokonaisvastuu Verso Foodin vähittäismyynnistä ja -kaupan asiakkuuksien hoidosta. Pääset merkittävästi vaikuttamaan yrityksemme menestystarinaan ja osaltasi tekemään yhteiskunnasta kestävämpää.

Lähin esimiehesi on toimitusjohtaja. Kotimaan vähittäiskaupan myynnillisen kokonaisvastuun lisäksi vastaat vähittäiskaupan kaupallisesta vuosisuunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Toimit läheisessä yhteistyössä markkinointimme kanssa. Ohjaat kenttätyössä myyntikenttää ja ulkoistettuja kumppaneitamme sekä teet yhteistyöprojekteja yhtiön B2B- ja vientimyynnin kollegoiden kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi ymmärrät erinomaisesti vähittäiskaupan toimintamallit ja ansaintalogiikan ja sinulla on kyky toimia asiakkaan eri organisaatiotasoilla (ylin johto, ostojohtajat, tuotepäälliköt, asiantuntijat). Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot osatessasi kuunnella vastapuolta ja toimiessasi sujuvasti monenlaisten ihmisten kanssa. Sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä ja asiakassuhteiden pitkäaikaisesta kehittämisestä erityisesti Suomen vähittäiskaupassa sekä uuden kategorian kasvattamisesta VK-asiakkuuksissa.  

Luonteesi ansiosta sinulla on kyky luoda kestäviä asiakassuhteita. Suhdetyön lisäksi myyntimenestyksesi perustuu vahvasti analyyttisyyteen, systemaattisuuteen ja suunnitelmallisuuteen. Olet muutoshaluinen: osaat ja uskallat kyseenalaistaa toimintatapoja ja tuoda pöytään uusia ratkaisuja.Työtä pelkäämättömänä ja huumorintajuisena sovit takuulla porukkaamme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen alla olevalla lomakkeella viimeistään 28.9.2020 mennessä. Aloitamme kiinnostavien hakijoiden haastattelut saman tien, joten toimi heti!

Lisätietoja tehtävästä antavat Inhuntissa Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912 ja Senior Headhunter Jari Tourunen 0400 560 836

Verso Food Oy on perustettu vuonna 2010. Yritys keskittyy jalostamaan suomalaisesta härkäpavusta herkullista ja vastuullista kasviruokaa. Yrityksen liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa ja meitä versolaisia on jo noin 30.

Vuonna 2016 lanseerattu Härkis Original nosti Verson suomalaisten tietoisuuteen ja yritys nousi nopeasti Suomen kasviproteiinimarkkinan markkinajohtajaksi. Keväällä 2019 avattiin Kauhavan uusi tehdas, ja syksyllä lanseerattu Beanit-härkäpapusuikale on nostanut toiminnan jälleen  uudelle tasolle. Tänään Verson päämarkkinat ovat Suomi, UK, Ruotsi ja Japani.

Vuonna 2019 Verso Food liittyi yrityskaupan myötä osaksi norjalaista Kavli-konsernia. Kavli-konsernin omistava Kavli-säätiö jakaa vuosittain kaikki konsernin voittovarat hyväntekeväisyyteen.

Hae paikkaa