• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Vantaa / Hyvinkää
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Pia Siukosaari, p. 040 510 4505
    Senior Headhunter Arto Lehtimäki, p. 040 844 2528

TNRak Oy on kotimainen rakennusyhtiö. Yhtiönä olemme nuori, mutta tekijöidemme kautta olemme kokenut rakennusalan ammattilainen. Rakennamme yhteistyökumppaneillemme laadukkaita kohteita, joita kelpaa esitellä myös tulevaisuudessa. Toiminta-alueemme on Uusimaa, pääkaupunkiseutu sekä Kanta-Häme. Yrityksemme ydinosaamista on asuntojen uudisrakentaminen. Rakennamme pääsääntöisesti kerrostalokohteita, mutta myös pienempiä kohteita, kuten luhti- tai rivitaloja. Toimistomme sijaitsee Hyvinkäällä.

Nyt haemme joukkoomme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA.
Oletko se sinä?

Tehtäväsi on johtaa työmaitamme menestyksekkäästi.
Vastaat siitä, että rakennamme kohteemme laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Huolehdit projektin taloudesta, aikataulusta, resursseista, työturvallisuudesta ja raportoinnista. 

Edellytämme Sinulta:
– tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri/rakennusmestari)
– vankkaa kokemusta asuntorakentamisesta
– kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn
– hyviä vuorovaikutustaitoja
– eduksi luemme osaamisesi Jydacom, PlaNet sekä Office -ohjelmistoista

Tarjoamme vastuullisen roolin kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset henkilöstöedut. Organisaatiomme on kevyt ja ketterä, meillä on helppo toimia ja asioihin reagoimme nopeasti. Kaupan päällisenä saat huippukivat työkaverit.

Mikäli olet rakennusalan motivoinut ammattilainen ja sinulla pysyy langat käsissä tiukoissakin paikoissa, niin hae meille!

Laita hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi alla olevan linkin kautta meille viimeistään 15.7.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Pia Siukosaari p. 040 510 4505 ja Arto Lehtimäki p. 040 844 2528.

Hae paikkaa