• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Pohjois- ja Keski-Suomi
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 3303132, stig.hedberg@inhunt.fi

Skarta Group Oy (Suomen Maastorakentajat) tunnetaan infrarakentamisen moniosaajana, jonka palveluihin kuuluvat niin erikoisrakentaminen, vesirakentaminen kuin liikenneväyläurakatkin. Tällä hetkellä työskentelemme muun muassa jäteveden puhdistamoiden saneerauksien ja laajennusten, tuulivoimapuistojen perustusten ja -infran sekä silta- ja tietyömaiden parissa.


Haemme vakituiseen työtehtävään Pohjois- ja Keski-Suomen työmaillemme

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA / TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu itsenäinen työmaiden johtaminen, joissa vastaat projektien aikataulusta, taloudesta, resursseista, työturvallisuudesta ja raportoinnista.

Sinulla on yli viiden vuoden kokemus vastaavana työnjohtajana toimimisesta. Osaamisesi ja kokemuksesi voi olla esimerkiksi vesilaitosrakentamisesta, teollisuusrakentamisesta, infrarakentamisesta taikka siltarakentamisesta tai -korjaamisesta. Myös hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaidot kuuluvat ammattiosaamiseesi. Maantieteellisesti työskentelyalueesi on Jyväskylästä Rovaniemelle. Asuinpaikkasi voi olla Pohjois-Suomen alueella sopivasti missä päin vain. Tehtävä edellyttää hyvää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut pidetyssä työyhteisössämme, jossa arvostetaan omaa henkilökuntaa sekä vahvaa ammattitaitoa ja vastuullista toimintaa.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi.
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg, 044 330 3132 ja stig.hedberg@inhunt.fi.

Hae paikkaa