• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Atte Andersson, p. 044 9775 602

Ambius on osa vuonna 1925 perustettua kansainvälistä Rentokil Initial -yhtymää, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1932 alkaen. Sisä- ja ulkotilojen vihersisustuspalveluistamme asiakkaamme ovat saaneet nauttia jo vuosikymmeniä. Parannamme asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa työviihtyvyyttä myös viherseinillä, hedelmätoimituksilla ja kausikasveilla.

Suomessa meitä Ambiuslaisia on 14 ja haemme nyt joukkoomme uutta

Ambius Vihersisustus- ja viherrakennus myyjää

Etsimme sinua, joka olet kiinnostunut vihersisutuksesta, luonnosta ja työviihtyvyyttä ylläpitävistä toimitiloista. Perehdyt asiakkaiden tarpeisiin huolella ja esität heille ainutlaatuisen vihersisustusratkaisun – sisälle tai ulos.

Päivittäisessä työssäsi olet työviihtyvyyden asiantuntija ja vastaat räätälöitävien vihersisustusratkaisujen ylläpitosopimusten myynnistä yritysasiakkaille sekä asiakassuhteiden hoidosta.

Luonnonmukainen ja ekologinen ajattelu on toimintasi perusta. Nautit luonnosta ja haluat tuoda sen iloa asiakkaillesikin. Työntekijöiden palatessa takaisin toimistoihin ja asiakkaiden ravintoloihin, tapahtumien käynnistyessä, haluamme varmistaa viihtyisän ja luonnollisella tavalla turvaetäisyyksiä ylläpitävän ympäristön ja paremman sisäilman. Toimittamamme hedelmäpalvelu tuottaa lisäenergiaa asiakkaan työpäiviin.

Sinulla on puutarha-alan koulutus tai taustaa alalta. Sinulla on kokemusta myynnistä ja olet luonteva esiintyjä, jolle myöskään erilaiset tietojärjestelmät eivät tuota päänvaivaa.

Tehtävässä onnistumisistasi palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella, jossa on mukana kiinteä peruspalkka sekä alkuun takuuprovisio helpottamaan liikkeellelähtöäsi.

Innostuitko? Kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tähän tehtävään ja tallenna hakemuksesi sekä CV:si viimeistään maanantaina 24.1.2022. Kannattaa kuitenkin toimia mahdollisimman pian, sillä aloitamme kiinnostavien kandidaattien haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Hae paikkaa