• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500-840 912

Tilitoimistona autamme yrittäjää yrityksen talouden numeroiden hallitsemisessa. Työmme ei kuitenkaan pääty taloushallinnon raportteihin, vaan alkaa niistä. Pitkä kokemuksemme yrittäjyydestä – niin kasvusta kuin kriiseistä – auttaa meitä ulkopuolisena asiantuntijana näkemään kokonaisuuden ja auttamaan silloin, kun apua tarvitaan.

Tilisi Oy:n toiminta on rakennettu vuorovaikutteisen asiakassuhteen ympärille. Tarkoittaa ihan perusteita, eli vastataan kun kysytään ja autetaan asiakasta aktiivisesti. Tämä kaikki tarkoittaa asiakkaillemme aktiivista ja kustannustehokasta tapaa hoitaa asioita kanssamme. Toimintamme jatkuvasti kasvaessa haemme mainioon tiimiimme:

Yhteyspäällikköä

Tehtävässä vastaat Tilisi Oy:n asiakassuhteiden ylläpidosta (+ jonkin verran myös uusien asiakkuuksien hankinnasta) ja kommunikoinnista niin etätapaamisilla kuin kasvotusten, kun siihen tulee taas mahdollisuus. Toimit myös yhteyshenkilönä asiakkaiden suuntaan kirjanpitäjien/palkanlaskijoiden kanssa samassa tiimissä.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on näyttöjä sujuvasta ja miellyttävästä asiakaspalvelusta. Sinulla on kokemusta/ymmärrystä yritysrahoituksesta, yritysjärjestelyistä. Kokemus henkilöstöasioiden hoitamisesta on bonus. Suomen kielesi on sujuvaa puhuttuna ja kirjallisesti. Englanninkielinen kommunikointi tulee myös olla sujuvaa.

Sovit joukkoomme parhaiten, kun ammattilaisena osaat kommunikoida ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky suunnitella omaa työtäsi. 

Kanssamme pääset asiantuntevaan tiimiin matalassa organisaatiossa. Arvostamme toistemme työtä. Lupauksemme on, että asiakas voi jättää kommunikoinnin meidän huoleksemme. He voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa ja me pidämme sovitusti yhteyttä ja huolehdimme, että paperit ovat järjestyksessä ja raporteista voidaan tarkastella sekä mennyttä että tulevaa. Henkilöstömme voi tehdä töitä oman aikataulun mukaisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Tärkeintä on, että asiat tulevat hoidettua asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa.

Käytämme nykyaikaisia ja tehokkaita taloushallinto-ohjelmia, jotka mahdollistavat kokonaisvaltaisen taloushallinnon järjestämisen yhdessä kanssamme.

Meillä on myös kokemusta useista yrityskaupoista ja yrityksen erilaisista rahoitusmenetelmistä.

Liity hienoon tiimiimme! 

Hae tehtävää heti tai viimeistään 07.06.2021. Aloitamme haastattelut välittömästi sopivien kandidaattien kanssa. Voit kysyä tehtävästä lisää Senior Headhunter Petri Peltoniemeltä p. 0500 840 912

Hae paikkaa