Yhteyspäällikkö

Jyväskylä / Keski-Suomi

Lisätietoja saat soittamalla Inhunt Group Oy Senior Headhunter Sami Ansalalle 040 708 9589.

Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja ja audiobisneksen suunnannäyttäjä. Sydämemme sykkii audiolle ja teemme yhdessä päivittäin töitä sen eteen, jotta maailma kuulostaisi paremmalta. Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa liiketoiminnallista hyötyä audion keinoin.

Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä 180 audioammattilaisemme joukkoon! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ

Yhteyspäällikkönä työskentelet Jyväskylän alueen paikallisten yritysten ja yrittäjien kanssa. Työkavereinasi ovat audiobisneksen parhaat asiantuntijat ja tekijät. Autamme kumppaneitamme löytämään äänen laajenevat mahdollisuudet liiketoimintansa kasvattajana ja inspiroimme hyödyntämään äänen innovaatioita ennakkoluulottomasti ja tehokkaasti.

Mitä sinä voit odottaa meiltä

 • Kuuntelu kasvaa ja monipuolistuu. Kanssamme havaitset muutokset sekä toimintaympäristössä että kuluttajatrendeissä reaaliaikaisesti ja opit huomaamaan muutoksissa mahdollisuuksia, joihin sinun on helppo innostuttaa myös muita.
 • Työtämme ohjaavat uteliaisuus, tavoitteellisuus ja yhdessä tekeminen.
 • Tarjoamme sinulle vahvat taustajoukot ammatilliseen kehitykseesi sekä kannustavan palkkausmallin.
 • Koemme työilmapiirimme rentona ja toimitilammekin ovat varsin mukavat täällä Jyväskylän keskustassa. Arki sujuu etä- ja lähityön etuja yhdistellen. 
 • Käytössämme on monipuolisesti myös hyvinvointia tukevia palveluja.

Vastuut ja tehtävät

 • Yhteyspäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti Jyväskylän talousalueen asiakaskunnastasi ja asiakaspotentiaalien avaamisesta.
 • Tavoitteenasi on luoda kannattavaa kasvua ja vahvistaa entisestään Bauer Median asemaa audiobisneksen suunnannäyttäjänä.
 • Tehtävässäsi tutustut asiakkaidesi liiketoimintaan ja markkinatilanteeseen. Pääset keskustelemaan asiakkaidesi markkinoinnillisista tarpeista ja ideoimaan heidän liiketoimintaansa ja muuta markkinointiaan vahvistavia audioratkaisuja.
 • Yhteyspäällikkönä vastuullasi on myös vuosibudjetti, jonka toteutumisesta pidät aktiivisesti huolta. Raportoit myyntijohtajalle.

Mitä me odotamme sinulta

 • Olet yrittäjähenkinen ja nautit omasta, yrityksemme sekä asiakkaidemme onnistumisista.
 • Neuvottelijana olet taitava ja saat herkästi myös muut innostumaan asioistasi. 
 • Toimintaasi ohjaavat innostunut ja utelias luonne sekä ratkaisukeskeinen ote. Näet paljon mahdollisuuksia ympärilläsi. B2B-myyntiä olet tehnyt ennenkin hyvin kokemuksin. 
 • Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
 • Ja mikä tärkeintä, olet valmis tekemään kanssamme päivittäin töitä, jotta maailma kuulostaisi paremmalta.

Toivomme, että saamme juuri sinut audiobisneksen suunnannäyttäjien joukkoomme – meillä on kaikki valmista sinua varten. Hae tehtävään 9.10.2022 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia aktiivisesti koko haun ajan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat soittamalla Inhunt Group Oy Senior Headhunter Sami Ansalalle 040 708 9589. 

Bauer Media on Euroopan eniten kuulijoita tavoittava radiotoimija. Yli sadan TV- ja radiokanavan lisäksi vuonna 1875 perustettu saksalaislähtöinen perheyritys omistaa ja julkaisee noin 600 aikakauslehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti.

Suomessa kanavaperheeseemme kuuluvat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, Nostalgia, NRJ, Kasari, Ysäri, TOP51, SuomiRock, Radio Classic, Basso, SuomiRäp, Auran Aallot, Radio 957, Radio Pori ja Radio Pooki sekä digitaalisen kuuntelun palvelumme RadioPlay ja Podplay.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa