Yksikön päällikkö, Sillansuunnittelu

Helsinki / Uusimaa

Destia Oy, Yksikön johtaja Pekka Koivula,
040 742 0470
Senior Headhunter Jukka Marttila,
040 161 6222
Senior Headhunter Jarkko Huotari,
040 355 8677

Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä infrastruktuuria kuten sähköverkkoja, siltoja, teitä ja ratoja. Kehitämme kaupunkeja, telematiikka- ja valaistusratkaisuja ja tarjoamme monipuolisia palveluja liikenteen ja infraomaisuuden hallintaan. Rakennamme huomisen infraa yli 1 600 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 575 miljoonaa euroa. www.destia.fi

Tervetuloa suunnittelemaan ihmeitä ihmisten elämään! 

Haemme yksikön päällikköä Sillansuunnittelu-yksikköön luotsaamaan infran taitorakenteiden suunnittelijoitamme.

Mitä tarjoamme 

Meillä sinä olet osa arvomaailmaa ja kulttuuria, jossa voit tuoda joka päivä töihin asiantuntijuutesi lisäksi oman itsesi, päästää uteliaisuutesi ja luovuutesi valloilleen, olla se muutosvoima ja inspiraation lähde, jolla herätämme yhdessä henkiin tarkoituksemme. 

Meillä pääset urapolkuun inhimillisessä palveluyhtiössä, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja hyvinvointiisi panostetaan. Ystävällisen ja ihmisiä kunnioittavan työilmapiirin lisäksi tarjoamme sinulle joustavuutta eri elämäntilanteisiin sekä kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi myös kannustavan ja oikeudenmukaisen tulospalkkiokannustimen sekä laajat henkilöstöedut.  Destialla pääset myös oppimaan kaiken ihmislähtöisemmän infran suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä jättämään positiivisen vaikutuksen henkilöstöömme sekä yhteiskuntaamme. 

Yksikön päällikkönä pääset edistämään ja kehittämään Destian taitorakenteiden suunnittelun osaamista valtakunnallisessa noin 20 henkilön yksikössä. Yksikön projektit ovat monipuolisia taitorakenteiden suunnitteluprojekteja ympäri Suomen erilaisissa hanketyypeissä, aina ohjetöistä siltoihin ja sieltä tuulivoimaperustuksiin.    

Suunnitteluliiketoiminta on Destiassa oma yksikkönsä ja koska Destia on läpileikkaus koko infra-alasta, tarjoamme sinulle laajimmat urakehitysmahdollisuudet samalla työnantajalla ja näet varmasti oman asiantuntijuutesi vaikutusmahdollisuudet infran koko elinkaaressa. Suunnitteluyksikössämme pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella.  

Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi näistä muutamasta vaihtoehdosta: Tampere, Helsinki, Turku, Oulu ja Kuopio. Työtä teemme hybridimallilla, joten etätyökäytänteet ovat meillä hyvät  

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii. 

Odotamme sinulta 

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme ennen kaikkea, että tunnistat ja omaksut arvomme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen) omaksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta ihmisten johtamisesta. Kerrothan siis hakemuksessasi osaamisestasi ja omista johtamiseen liittyvistä periaatteistasi.

Odotamme sinulta tehtävään vähintään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä hyvää kokemusta infran taitorakenteista. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Työn luonteen vuoksi tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. 

Monimuotoisuus 

Destia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä; kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia, osaamis- ja koulutustaustaltaan erilaisia hakijoita sekä eri kieli- ja kulttuuri ja vähemmistöryhmiin kuuluvia, jotka täyttävät rekrytoitavan Destian sekä tehtävän arvo- ja osaamisvaatimukset.

Haku alkaa 24. helmikuuta 2023 ja päättyy 15. maaliskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Henkilöstöedut

Työstä palautumiseksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
 • työsuhdepolkupyörä
 • työmatkaetu
 • henkilöstörahasto

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa