• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Joensuu
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) on vuonna 2008 perustettu kunnallinen liikelaitos. ISLABin tehtävänä on tuottaa Itä-Suomen alueella julkisen terveydenhuollon terveyskeskusten ja sairaaloiden kliinisen kemian ja mikrobiologian sekä genetiikan laboratoriopalvelut.

ISLAB –konserniin kuuluvat ISLAB llky sekä ISLAB Verkko Oy. ISLABin liikevaihto on n. 60milj. eur ja henkilöstöä n. 600.

Pääomistajiamme ovat Pohjois-Savon ja Itä-Savon sairaanhoitopiirit sekä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Essote), Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Siun sote) ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä.

ISLAB Verkko Oy on perustettu v. 2019 tarjoamaan laboratoriopalveluita yksityisille terveys- ja sairaanhoitopalvelujen tuottajille.

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita konsernitason nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja haemme tuloshakuista

YKSIKÖN JOHTAJAA     

vastaamaan ISLABin Joensuussa sijaitsevan Pohjois-Karjalan aluelaboratorion toiminnasta itsenäisenä tulosyksikkönä.    

Tärkeimmät tehtäväsi ovat toimia aluelaboratorion tulosvastuullisena johtajana ja henkilöstön esimiehenä n. 130 henkilön organisaatiolle. Henkilöstöä sijaitsee sekä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa Joensuussa että ISLABin n. 20 lähilaboratoriossa, jotka toimivat paikallisten terveysasemien yhteydessä. Osallistut johtoryhmän jäsenenä konsernin strategiseen suunnitteluun ja operatiiviseen päätöksentekoon ja raportoit suoraan ISLAB -konsernin toimitusjohtajalle.

Toimit liiketoimintalähtöisesti ja vastaat kokonaisvaltaisesti aluelaboratorion johtamisesta, tehokkuudesta ja kehittämisestä. Strategian kattava jalkauttaminen operatiiviseen toimintaan on luontainen ja tuloksia tuottava toimintamallisi. Tunnistat kannattavuutta parantavia toimenpiteitä ja viet ne käytäntöön vahvan muutosjohtamiskokemuksesi antamalla varmuudella. Solmit luontevasti henkilötason kontaktit asiakasyhteisön eri tasoille ja koet asiakasrajapinnassa toimimisen mukavuusalueenasi.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä mielellään julkishallinnon alalla palvelua tuottavassa yrityksessä. Kokemus ja näytöt ison tulosyksikön johtamisesta osana konsernitason kokonaisuutta sekä kokemus laboratorio-ympäristöstä edesauttavat tehtävässä onnistumisessa. Sinulla on useamman vuoden kokemus johtoryhmä- ja strategiatyöstä ja olet mahdollisesti toiminut tilanteessa, jossa varsinainen toimiala on ollut merkittävässä murroksessa vaatien isoja muutoksia johtamassasi toiminnassa. Korkeakoulu- tai yliopistotasoinen tehtävään soveltuva tutkintosi (esim. LL, FM/kemia) yhdistettynä kokemukseesi kliinisen kemian, mikrobiologian ja genetiikan laboratorioympäristössä sekä kuntien tai sairaanhoitopiirien kanssa toimimiseen antavat sinulle hyvät edellytykset tehtävän hoitamiseen.   

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja tartut aktiivisen tavoitteellisesti vastuullasi oleviin tehtäviin. Tuot muutoksen ja paineen keskellä rohkeasti esille kaikki mahdollisuudet parannuksiin ja kehittämiseen organisaation toiminnassa ja saat johtamasi organisaation mukaan omilla erinomaisilla johtamis-, tiimityö- ja vuorovaikutustaidoillasi. Sitoutuminen ISLABin strategiaan ja arvomaailmaan on sinulle helppoa ja luontaista.    

Toimipiste on Joensuussa ja työ edellyttää jonkin verran matkustamista ISLABin toimialueella.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 31.5.21. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Hae paikkaa