• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Tampere
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group:ssa Senior Headhunter Tapio Joki p. 0400 626146.

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

Haemme nyt YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle

Palveluliiketoiminnan Digitaaliset palvelut ja prosessikehitysyksikköön. Yksikköön kuuluu kaksi tiimiä, Palvelutuotteiden ylläpito ja kehitys sekä Asiakasratkaisut ja projektit. Henkilöstöä tiimeissä on yhteensä noin 12. Kokonaisuutena yksikkö vastaa Elenian palveluliiketoiminnan digitaalisten palveluiden ja tietojärjestelmäpalveluiden ylläpidosta ja kehityksestä, palveluliiketoiminnan asiakasratkaisujen ja -projektien toteutuksesta sekä palvelutuottajayhteistyöstä.

Yksikönpäällikkö osallistuu aktiivisesti asiakasyhteistyö palveluliiketoiminnan laajentamiseen ja toimii osana palveluliiketoiminnan johtotiimiä sekä raportoi tehtävässä palveluliiketoiminnasta vastaavalle johtajalle. Yksikönpäällikkö toimii yksikön tiimien esimiesten esimiehenä vastaten tulostavoitteiden saavuttamisesta, asiakassuhteiden ja kumppanuuksien johtamisesta sekä kehittämisestä.

 

Sinulla on:

 • tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (kaupallinen tai tekninen)
 • aiempaa kokemusta tietojärjestelmäprojektien johtamisesta sekä digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisestä
 • kokemusta liiketoimintakonseptien kehittämisestä ja esimiestyöstä
 • osaamista oman vastuualueen tuottojen ja kustannusten budjetoinnista ja seurannasta
 • osaamista perinteisten talouslukujen tulkinnasta ja kykyä tehdä ohjaavia toimenpiteitä tulostavoitteiden saavuttamiseksi
 • hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
 • kokemus energia-alalta katsotaan eduksi

Haemme aktiivista ja aloitekykyistä tekijää. Meille on tyypillistä tehdä harkitun analyyttisiä ratkaisuja, mutta asiat viemme päätökseen rennon mutkattomalla otteella. Tämä on sinulle mahdollisuus päästä työskentelemään edelläkävijän maineessa olevassa konsernissa, joka ottaa suuria harppauksia digimurroksessa.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 3.7.2020. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. 

Closed