Hyvällä johtamisella saa uskomattoman paljon aikaan – haastattelussa Heini Pirttijärvi

Tulevaisuuden näkee paremmin henkilöstöä osallistamalla ja samalla vahvistaa kaikkien sitoutumista yhteisten tavoitteiden eteen ponnistelemiseen. Omaa johtajuuttaan voi parhaiten kehittää myös hyppäämällä uuteen ja tuntemattomaan, johon Heini kaikkia meitä myös kannustaa.

Vieraana: Hallitusammattilainen Heini Pirttijärvi
Juontaja: Terhi Ahokas, Senior Headhunter, InHunt Group

Hyvällä johtajuudella saa paljon aikaan, mutta mistä kaikesta hyvä johtajuus koostuu? InHunt Groupin Senior Headhunter Terhi Ahokas keskustelee hyvästä johtajuudesta pitkänlinjan johtajan ja hallitusammattilaisen Heini Pirttijärven kanssa niistä konkreettisista tavoista, joilla hän on itse rakentanut hyvää johtajuutta.

Hyvä johtajuuden alusta on luottamus ja sen aikaansaaminen vaatii johtajalta aitoa välittämistä ja läsnäoloa. Henkilökunnalle tilaa antamalla ja omana itsenään heidän parissaan olemalla kuulee asioita, jotka voivat jäädä huomaamatta, jos keskittyy vai menneisyyden tulosten seurantaan numeroiden kautta.

Jaa somessa:

Lisää kuunneltavaa

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa