Diversiteetistä ja tunneälystä voimaa tiimien johtamiseen – haastattelussa Anu Muurinen

Tällaisessa ympäristössä synnytetään innovaatioita ja työntekijätyytyväisyys on hyvä. Tällä taas on positiivinen vaikutus asiakastyytyväisyyteen, joka tutkitusti korreloi yrityksen parempaan tuottavuuteen. Kaikki siis voittavat, mutta tämä vaatii johtajalta muutakin kuin IQ:ta. Myös tunneälyä tarvitaan, jotta välittäminen ja arvostus aidosti toteutuu.

Vieraana: Accenturen toimialajohtaja Anu Muurinen
Juontaja: Terhi Ahokas, Senior Headhunter, InHunt Group

Mitä hyvältä ”pomopalvelulta” tänään odotetaan ja miksi se on juuri nyt niin kovin tärkeää? Hyvästä johtamisesta voi tulla kilpailuvaltti työmarkkinoilla, jossa osaajista on pulaa. Yritys voi lisätä työntekijöiden pito- ja houkuttelevuusvoimaansa panostamalla johtajuuteen. Tutkitusti työpaikan vaihtajat pitävät tärkeimpänä kriteerinä hyvää esimiestyötä. Näin ollen yritykset, jotka ovat kyenneet rakentamaan psykologisen turvallisuuden ja inklusiivisen johtamiskulttuurin, saavat ja pitävät parhaat työntekijät.

Jaa somessa:

Lisää kuunneltavaa

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa