Vastuullisuus ja vaikuttavuuden mittaaminen yrityksissä ja urheilussa – haastattelussa Kimmo Lipponen

Kimmo Lipponen (Fibs ry:n TJ, HJK ry puheenjohtaja ja palloliiton hallituksen jäsen) on keskustelemassa Petri Peltoniemen kanssa vastuullisuuskysymyksistä yritystoiminnassa, järjestöissä ja urheilussa InHunt Group’in Johtajuus-podcastsarjassa.

Yrityksille on koko ajan tärkeämpää selvittää miten niiden vastuulliset toimet vaikuttavat maapalloon, sen kestävyyteen ja ihmisten hyvinvointiin. Mittaamiseen tulee painetta yhteiskunnalta ja yleisöltä sekä asiakkailta, mutta kasvavassa määrin itseään ja ympäristöään kunnioittavat yritykset haluavat myös oman toimintansa kehittämisen näkökulmasta mitata toimiensa vaikuttavuutta.

Kimmo Lipponen toteaa, että vastuullisuus on urheilussa haastava laji – kansalaisjärjestöissä vastuullisuutta pidetään liian itsestään selvänä, koska urheilun merkitys ja iso tarina koetaan niin merkittävänä. Vaikuttavuuksien mittaaminen ei toimi itsekseen – urheilujohdon tehtävänä on miettiä, miten vaikuttavuutta edistetään ja mitataan.

Vieraana: Kimmo Lipponen, Fibs ry:n, TJ, HJK ry pj ja palloliiton hallituksen jäsen.
Juontaja: Petri Peltoniemi, Senior Headhunter InHunt Group, (Tapiolan Honka vpj ja Koripalloliiton hallituksen jäsen).

Jaa somessa:

Lisää kuunneltavaa

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa