KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Päivämäärä
05/12/2023
Aika
 - 
Sijainti
-
Järjestäjä
InHunt Group
Tapahtuman kotisivu
Ilmoittautuminen päättyy
28/02/2024
Tapahtuman tyyppi
Ilmoittautuminen on päättynyt.

HAASTATTELUAIKA ON PÄÄTTYNYT. Kiitos osallistujille. Tuloksiin tutustut täältä >>

InHunt Group on Suomen suurin suorahakutalo, ja siksi näkymä yritystoimintaan ja sen kehittymiseen on todella laaja-alainen. Yksi mielenkiintoisia toiminnan murrosalueita on yritysten perehdytystoiminta, joka muuntuu ja kehittyy kovaa vauhtia mutta siitä puhutaan edelleen vain vähän.

Perehdytys on kuitenkin aiheena tärkeä: uusien henkilöiden rekrytointi on entistä haastavampaa ja entistä enemmän huomiota vaativaa toimintaa, jotta oikea valinta ja onnistuminen on taattu. Myös henkilöstön pysyvyys puhuttaa yrityksiä, ja tässä modernilla perehdytyksellä on siinä parhaimmillaan erittäin kustannustehokas ja merkittävä rooli.

Ilmoittaudu mukaan haastatteluun

 • Sinua haastattelee kokenut Senior Headhunter ja yhteisessä luottamuksellisessa keskustelussa pääset kertomaan teidän yrityksenne perehdytyksestä, sen onnistumisista mutta myös haasteista. Vastaavasti haastattelija jakaa sinulle näkymäämme perehdytyksen moderneista malleista: voit hyödyntää niitä heti arjessasi!

Perehdytys on merkittävä osa työnantajakuvan rakentamista

Perehdytyksellä pyritään mahdollisimman hyvään tehokkuuteen siinä, miten varmistetaan että uusi henkilö omaksuu nopeasti roolinsa, tehtävänsä sekä talon tavat. Uusi näkökulma tehokkuuteen voi kuitenkin olla toisenlainen: miten perehdytystä voidaan hyödyntää laajemminkin jo nykyhenkilöstön keskuudessa. Entä miten uuden tulokkaan momentum voidaan hyödyntää aidosti business-kriittisen tiedon hankinnassa. Näistä keskustelemme haastatteluissa.

Haastattelut toteutetaan kolmessa sarjassa: HR, toimitusjohtajat ja liiketoimintajohto.

Haastattelussa keskustellaan yrityksen perehdytyksestä mm. seuraavilla teemoilta:

 • Perehdytyksen määrämuotoisuus
 • Kuka perehdytyksestä ja sen laadusta vastaa
 • Business-tavoitteellisuudesta
 • Mikä toimii, mikä ei
 • Mitä esim. nuori työntekijäsukupolvi odottaa perehdytykseltä
 • Entä milloin konkarihenkilöstö pitäisi ”perehdyttää uudelleen”, eli voisi esim. osallistua tulokkaiden perehdytykseen vaikkapa mentor-roolissa, mutta saisi itsekin samalla päivitystä tekemiseen
 • Miten perehdytystä voisi kehittää?

Haastattelun tulokset käsitellään anonyymisti. Osallistuttuasi haastatteluun, saat sen tulokset käyttöösi yrityksenne toiminnan kehittämiseksi. Tätä ei kannata ohittaa & tervetuloa mukaan!

Haastattelun tulokset käsitellään anonyymisti.

Osallistuttuasi haastatteluun, saat sen tulokset käyttöösi yrityksenne toiminnan kehittämiseksi.

HAASTATTELUAIKA ON PÄÄTTYNYT. Kiitos osallistujille. Tuloksiin tutustut täältä >>

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa