InHunt alkaa tarjota ilmaista urasuunnittelua some -seuraajilleen

Suomen suurin suorahakuorganisaatio InHunt Group alkaa tarjota ilmaista urasuunnittelua some -seuraajilleen. Ainoa ehto, jotta hyväksytään mukaan on se, että seuraa InHuntia LinkedInissä, Twitterissä ja tykkää inHuntista Facebookissa.

”Olemme yhdessä Teemu Ruuskan (kehitysjohtaja, InHunt Group) kanssa miettineet, että mikä olisi jotain sellaista millä voisimme palkita seuraajiamme sosiaalisessa mediassa. Halusimme, että se liittyy meidän businekseen ja osaamiseen eikä niinkään, että lähtisimme arpomaan Jopoja tai iPadejä seuraajien / tykkääjien kesken. Hetken pohdiskelun jälkeen syntyi idea ilmaisesta urasuunnittelusta. Olemme Suomen suurin suorahakutoimija ja rekrytointialan aktiivinen edelläkävijä. Teemme pitkälle toistasataa toimeksiantoa vuodessa, aina ylimmän johdon suorahauista toimihenkilötason rekrytointeihin. Pystymme neuvomaan, opastamaan, herättämään ajatuksia ja ennen kaikkea helpottamaan ihmisten tuskaa seuraavan stepin suunnittelussa ja uuden työpaikan löytämisessä.”, vastaa InHunt Groupin toimitusjohtaja Hannu Mänty kysymykseen, mistä ajatus tähän oikein lähti.

InHunt tulee tarjoamaan urasuunnittelua kolmessa eri tasossa: Executive –taso, Manager –taso & Young talents –taso. Jokaisessa tasossa urasuunnittelu toteutetaan vähän eri tavalla. Kuitenkin niin, että Executive ja Manager tasossa keskustelut ovat ”one to one” tyyppisiä sparraushetkiä.

”Tulen itse osaksi vastaamaan Executive ja Manager -tason toteutuksesta. Tarkoitus on hyvässä hengessä käydä henkilöiden kanssa asioita läpi, mutta samalla myös haastaa.”, Hannu kertoo.

InHuntin www-sivuilla avoimista työpaikoista löytyy urasuunnitteluilmoitukset, jonka kautta voi jokainen halukas ilmoittautua mukaan.

Lisätietoja:

Hannu Mänty, Toimitusjohtaja, InHunt Group Oy, puh. 0400 172 172

Seuraa InHuntia LinkedInissä: http://www.linkedin.com/company/inhunt-group-oy

Tykkää InHuntista Facebookissa: https://www.facebook.com/InhuntGroup

Seuraa InHuntia Twitterissä: https://twitter.com/InHuntGroup

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_johtamisen_vaikutus_tyovoiman_saatavuuteen
Johtamisen vaikutus työvoiman saatavuuteen
Tänä päivänä osaajien houkuttelussa töihin yritysten ja organisaatioiden maine ja työnantajamielikuva ovat koko ajan tärkeämmässä asemassa.
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Etsitkö uutta työtä? Headhunterin vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen.
InHuntBlogi_Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena-tai turvattomuuden_plain
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden Helsingin Sanomien Turvallisuus -liitteen (viikko 48/2022) Puheenvuorossa Jarno Limnéll...
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa