InHunt Groupin vuosi 2017 oli erinomainen, kun liikevaihtoa kertyi reilut 3.9 miljoonaa euroa, joka tarkoitti hurjaa 52%:n kasvua vuodesta 2016. Nyt kun tästä vuodesta on jo kulunut yli puolet, näyttää siltä että tänäkin vuonna InHunt Groupin kasvu tulee jatkumaan erittäin vahvana:

 

Jos verrataan kulunutta jaksoa tältä vuodelta viime vuotiseen, olemme tällä hetkellä täysin samassa n. 52%:n kasvussa. Olemme asettaneet tälle vuodelle liikevaihtotavoitteeksemme 5 miljoonaa euroa, johon viime vuonna pystyi Suomessa ainoastaan kaksi suorahakualan yritystä”, kommentoi InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.

 

Ennen kesää InHunt Groupissa työskenteli jo 27 kokopäiväistä headhunteria ja nyt viime viikolla aloitti viisi uutta. Kaikilta uusilta headhuntereilta löytyy erittäin pitkä ja vakuuttava tausta johtamisesta, organisaatioiden rakentamisesta sekä myynnistä, joka on erittäin tärkeää headhunterin työssä (houkuttelutaito).

 

”Mahtavaa olla mukana tällaisessa dynaamisessa porukassa. Osana tätä 39 hengen tiimiämme pääsen kasvattamaan InHunt Groupin tarjoamaa toimialakokemusta asiakkaillemme ja toisaalta hyödyntämään kollegoideni moninaisia osaamisia sekä eri aloilta, että erilaisista organisaatioista ja tehtävistä. Minun salainen haaveeni on jo jonkun aikaa ollut toimia headhunterina, sillä kaikissa esimies- ja johtajatehtävissäni olen vilpittömästi saanut parhaat kicksini siitä, kun olen löytänyt oikeat ihmiset oikeille paikoille ja nähnyt sekä heidän kasvunsa, että vaikutuksen yrityksen menestykseen.

 

InHunt Groupissa minua viehättää mutkattomuus, nopeus ja asiakaslähtöisyys. Näillä ominaisuuksilla luomme lisäarvoa niin palkkaaville yrityksille, kuin tehtäviin hakeutuville tai houkuteltaville kandeille”, kertoo Terhi Okkonen, Senior Headhunter, InHunt Group.

 

Vahva kasvu on myös aikaansaanut sen, että InHunt Groupin edelliset tilat Vantaalla jäivät pieneksi. Onneksi uudet suuremmat tilat löytyivät samasta rakennuksesta kerrosta ylempää:

 

”Meillä on yhteensä 8 toimistoa Suomessa ja täällä Vantaalla istuu iso osa meidän väestä. Uudet tilat tukevat kasvuamme, varsinkin kun tulemme avaamaan myös uusia bisnesalueita, joista kerromme kuun vaihteessa enemmän”, lisää Kari Juutilainen.

 

Viime viikolla pääsi koko InHunt Groupin väki tutustumaan uusiin tiloihin ensimmäistä kertaa, kun samalla pidettiin syyskauden kick-off -tapahtuma. 20 uutta työhuonetta ja 7 neuvotteluhuonetta riittävät loppuvuoden ajan ja alkuvuodesta 2019 tulee vielä jonkin verran lisää tilaa.

 

”Olen innoissani päästessäni liittymään InHunt Groupin ammattilaisten joukkoon. Ensimmäiset työpäivät täällä ovat jo osoittaneet kuinka upea tiimi meillä on auttamassa asiakkaita löytämään parhaat mahdolliset henkilöt avainpositioihin rekrytoinneissa. Toimintatapamme, jossa toimeksiantoja toteutetaan usein kollegoiden kesken joukkuepelinä, on itselleni mieluinen ja myös asiakkaiden kannalta erinomainen malli. Uskon, että oma kokemukseni headhunting -työstä sekä sitä edeltänyt pitkä ura urheilubusineksen johtotehtävissä antavat hyvät edellytykset tarttua uusiin mieluisiin haasteisiin InHunt Groupissa”, toteaa Petri Peltoniemi, Senior Headhunter, InHunt Group.

 

InHunt Groupin headhuntereihin pääset tutustumaan tästä: https://inhunt.fi/team/