TOP 10 suorahakuyritykset Suomessa vuonna 2019

Jaa somessa:

Suorahakumarkkina jatkoi kasvuaan vuonna 2018. Tämä selviää Duunitorin jo kuudetta kertaa julkaistusta Suomen suorahakumarkkinaa (headhunting) käsittelevästä listauksesta, johon on koottu kaikki suorahakupalveluja tarjoavat yritykset Suomessa. Suorahakumarkkinan koko Suomessa vuonna 2018 oli n. 80M €.

InHunt Groupin kasvu aivan omaa luokkaansa

InHunt Groupin kasvu jatkui vahvana myös vuonna 2018 ja oli huikeat 39,8%. Kun katsotaan TOP 10 suorahakutoimijoita, ei yksikään toimija pääse edes lähelle InHuntin kasvulukemia. Se ei tietysti ole ihme, kun markkina kuitenkin kasvoi ainoastaan 7,7% vuoteen 2017 verrattuna. Näin ollen InHuntin kasvua voi pitää todella poikkeuksellisena.

Lähde: Suorahakuyritykset.fi

InHunt Group on siis jo toiseksi isoin suorahakutoimija liikevaihdollakin mitattuna ja selkeästi isoin, kun katsotaan esim. toteutettujen suorahakutoimeksiantojen määrää vuositasolla. InHunt Groupin yli 30 headhunterin joukko ja toimistot kahdeksalla eri paikkakunnalla ovat myös jotain ainutlaatuista Suomessa. Näiden lisäksi InHunt Group on ainoa suomalainen suorahakuyritys, jolta löytyy oma kansainvälinen suohakuverkosto (InHunt World), joka toimii jo yli 30 maassa ja kasvaa tasaisesti.

Listalla suurimpien tippujien joukkoon kuuluu Mercuri Urval, jonka lukuja selittää pitkälti se, että tänä vuonna Duunitori on kiinnittänyt enemmän huomiota puhtaisiin suorahakutoimeksiantoihin ja pyrkii erottelemaan haut, jotka ovat puhtaasti suorahakua niistä, joissa käytetään eri mediakanavia myös hakujen tukena (ns. hybridihaku). Niistä, kun on erittäin vaikea sanoa, että kuinka paljon oikeasti käytetään suorahakua vai hakeeko hakijat pääosin itse tehtävään eri kanavia pitkin.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa