Katriina Valli aloittaa InHunt Group Oy:n Senior Advisorina huhtikuussa 2021

Jaa somessa:

Katriinan eritysvahvuuksina tehtävässään on tekoäly sekä data liiketoiminnan kehittämisessä.

Katriina on toiminut ATK-alalla yli 25 vuotta erilaisissa asiantuntija – ja johtotehtävissä. Yhteisenä piirteenä uralla on ollut datan hyödyntäminen liiketoiminnassa ja vuonna 2018 Katriina perusti yrityksensä Ai4Valuen, joka tarjoaa use case -pohjaisia tekoälyratkaisuja. Katriinalla on laajat verkostot sekä ATK-yritysten että loppukäyttäjäorganisaatioiden johdon parissa ja hän on tehnyt yksityisesti rekrytointitukea ja urakonsultointia yli kymmenen vuoden ajan.

Katriina toimi myös viisi vuotta Gartnerin palveluksessa VP, Research roolissa ja seuraa edelleen teknologia-alan kehitystä aktiivisesti sekä globaalilla että paikallisella tasolla. Katriina on suosittu luennoitsija ja kouluttaja. Palautteissa kiitetään yleensä vaikealta tuntuvien teknologioiden kansantajuistamista ja innostavaa tapaa esiintyä.

Katriina on toiminut ja toimii myös teknologiayritysten hallituksissa, tällä hetkellä Utelias.io nimisessä EdTech-yrityksessä, jossa hän on myös yksi sijoittajista. Katriina toimii myös teknisenä asiantuntijana Sparkmind.vc sijoitusrahastossa ja tekee muun muassa teknisiä evaluaatioita mahdollisista sijoituskohteista.

”Liityin InHunt Groupiin, koska uskon sen olevan organisaatio, jossa voin toteuttaa intohimoani siihen, että löydetään oikea tekijä oikealle paikalle. Haluan myös edesauttaa rekrytointimaailman uudistumista teknologia-avusteisesti mutta inhimillisesti. Koen että InHunt Groupilla on tällaiseen kehitykseen sekä halua että mahdollisuuksia”, kertoo Katriina Valli.

”InHunt Group on panostanut viime aikoina paljon datan hyödyntämiseen suorahauissa. Tekoäly tulee tulevaisuudessa auttamaan entistä enemmän kandien tunnistamisessa ja nopeuttamaan suorahakuprosesseja muutenkin. Toimivat datatyökalut tehostavat suorahakuprosesseja, hakijat saavat riittävästi ajantasaista informaatiota ja suorahakutoimeksiantajat entistäkin laadukkaampaa palvelua.

Otamme Katriinan ilolla vastaan ja vaikka olemmekin jo pitkällä digitaalisuudessamme, niin meillä on vielä paljon lisää opittavaa häneltä”, kommentoi InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Asiakkuusjohtaja
Commercial Director - CollectiveCrunch
Maajohtaja, Finfact Oy
Resort General Manager
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa