Katriina Valli aloittaa InHunt Group Oy:n Senior Advisorina huhtikuussa 2021

Jaa somessa:

Katriinan eritysvahvuuksina tehtävässään on tekoäly sekä data liiketoiminnan kehittämisessä.

Katriina on toiminut ATK-alalla yli 25 vuotta erilaisissa asiantuntija – ja johtotehtävissä. Yhteisenä piirteenä uralla on ollut datan hyödyntäminen liiketoiminnassa ja vuonna 2018 Katriina perusti yrityksensä Ai4Valuen, joka tarjoaa use case -pohjaisia tekoälyratkaisuja. Katriinalla on laajat verkostot sekä ATK-yritysten että loppukäyttäjäorganisaatioiden johdon parissa ja hän on tehnyt yksityisesti rekrytointitukea ja urakonsultointia yli kymmenen vuoden ajan.

Katriina toimi myös viisi vuotta Gartnerin palveluksessa VP, Research roolissa ja seuraa edelleen teknologia-alan kehitystä aktiivisesti sekä globaalilla että paikallisella tasolla. Katriina on suosittu luennoitsija ja kouluttaja. Palautteissa kiitetään yleensä vaikealta tuntuvien teknologioiden kansantajuistamista ja innostavaa tapaa esiintyä.

Katriina on toiminut ja toimii myös teknologiayritysten hallituksissa, tällä hetkellä Utelias.io nimisessä EdTech-yrityksessä, jossa hän on myös yksi sijoittajista. Katriina toimii myös teknisenä asiantuntijana Sparkmind.vc sijoitusrahastossa ja tekee muun muassa teknisiä evaluaatioita mahdollisista sijoituskohteista.

”Liityin InHunt Groupiin, koska uskon sen olevan organisaatio, jossa voin toteuttaa intohimoani siihen, että löydetään oikea tekijä oikealle paikalle. Haluan myös edesauttaa rekrytointimaailman uudistumista teknologia-avusteisesti mutta inhimillisesti. Koen että InHunt Groupilla on tällaiseen kehitykseen sekä halua että mahdollisuuksia”, kertoo Katriina Valli.

”InHunt Group on panostanut viime aikoina paljon datan hyödyntämiseen suorahauissa. Tekoäly tulee tulevaisuudessa auttamaan entistä enemmän kandien tunnistamisessa ja nopeuttamaan suorahakuprosesseja muutenkin. Toimivat datatyökalut tehostavat suorahakuprosesseja, hakijat saavat riittävästi ajantasaista informaatiota ja suorahakutoimeksiantajat entistäkin laadukkaampaa palvelua.

Otamme Katriinan ilolla vastaan ja vaikka olemmekin jo pitkällä digitaalisuudessamme, niin meillä on vielä paljon lisää opittavaa häneltä”, kommentoi InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
Liitot, yhdistykset ja säätiöt_pooli_InHuntGroup_plain3
Miten välttää kymmenien tuhansien eurojen virheinvestointi liiton, järjestön tai säätiön rekrytoinnissa?
Suomessa kolmas sektori on täynnä monipuolisia toimijoita, jotka tarvitsevat parhaita osaajia menestyäkseen. Miten suorahaku voi olla avain onnistuneeseen rekrytointiin...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa