Katriina Valli aloittaa InHunt Group Oy:n Senior Advisorina huhtikuussa 2021

Katriinan eritysvahvuuksina tehtävässään on tekoäly sekä data liiketoiminnan kehittämisessä.

Katriina on toiminut ATK-alalla yli 25 vuotta erilaisissa asiantuntija – ja johtotehtävissä. Yhteisenä piirteenä uralla on ollut datan hyödyntäminen liiketoiminnassa ja vuonna 2018 Katriina perusti yrityksensä Ai4Valuen, joka tarjoaa use case -pohjaisia tekoälyratkaisuja. Katriinalla on laajat verkostot sekä ATK-yritysten että loppukäyttäjäorganisaatioiden johdon parissa ja hän on tehnyt yksityisesti rekrytointitukea ja urakonsultointia yli kymmenen vuoden ajan.

Katriina toimi myös viisi vuotta Gartnerin palveluksessa VP, Research roolissa ja seuraa edelleen teknologia-alan kehitystä aktiivisesti sekä globaalilla että paikallisella tasolla. Katriina on suosittu luennoitsija ja kouluttaja. Palautteissa kiitetään yleensä vaikealta tuntuvien teknologioiden kansantajuistamista ja innostavaa tapaa esiintyä.

Katriina on toiminut ja toimii myös teknologiayritysten hallituksissa, tällä hetkellä Utelias.io nimisessä EdTech-yrityksessä, jossa hän on myös yksi sijoittajista. Katriina toimii myös teknisenä asiantuntijana Sparkmind.vc sijoitusrahastossa ja tekee muun muassa teknisiä evaluaatioita mahdollisista sijoituskohteista.

”Liityin InHunt Groupiin, koska uskon sen olevan organisaatio, jossa voin toteuttaa intohimoani siihen, että löydetään oikea tekijä oikealle paikalle. Haluan myös edesauttaa rekrytointimaailman uudistumista teknologia-avusteisesti mutta inhimillisesti. Koen että InHunt Groupilla on tällaiseen kehitykseen sekä halua että mahdollisuuksia”, kertoo Katriina Valli.

”InHunt Group on panostanut viime aikoina paljon datan hyödyntämiseen suorahauissa. Tekoäly tulee tulevaisuudessa auttamaan entistä enemmän kandien tunnistamisessa ja nopeuttamaan suorahakuprosesseja muutenkin. Toimivat datatyökalut tehostavat suorahakuprosesseja, hakijat saavat riittävästi ajantasaista informaatiota ja suorahakutoimeksiantajat entistäkin laadukkaampaa palvelua.

Otamme Katriinan ilolla vastaan ja vaikka olemmekin jo pitkällä digitaalisuudessamme, niin meillä on vielä paljon lisää opittavaa häneltä”, kommentoi InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Henkilökuvassa

Headhunterimme

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Headhunter Jari Tourunen
Kokeneen headhunterin vinkki: Nämä neljä kysymystä ratkaisevat työhaastattelussa
Senior Headhunter Jari Tourusen mukaan on olemassa yksi asia, jonka puuttuminen estää haastattelun onnistumisen. Lisäksi on neljä kriittistä kysymystä, joihin...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa