InHunt Obs! – tukenasi kaikissa yrityselämän käänteissä

Jaa somessa:

Jälleen elämme kovia aikoja. Käänne parempaan on jo useiden analyytikoiden ja korkovahtien puheissa, mutta se mitä tapahtuu ensi syksynä ei lämmitä tänään. Hätä ja huoli voi olla kova busineksen kehittymisestä, liiketoiminnan riskeistä – ja kassavirrasta. Ehkä juuri nyt ei riitä voimia tai rohkeuttakaan aktiivisesti aistia muiden huolestuneisuuden tai väsymyksen indikaatioita, vaikka toki pitäisi. Mikä avuksi?

InHunt Group on kumppanisi sekä hyvinä että huonoina aikoina. Se on sitä, olitpa asiakas tai et – tuttu meille kuitenkin olet, tai sellaiseksi pian tulet. InHunt tunnetaan positiivisesta otteestaan ja sparraavasta toimintatyylistään. Me haluamme auttaa sinua näinä haastavina aikoina.

Sinun johtoryhmäsi parhaimmillaan ja nyt

Pysähdy hetkesi ja pohdi sinun johtoryhmääsi parhaimmillaan: mitä se tarkoittaa käytännössä? Onko se sitä, että business luistaa, tavoitteet saavutetaan ja kasvua pukkaa? Vai onko se enemmänkin sitä, että ilmapiiri on innostunut ja myönteinen, jokainen tukee toistaan – puhaltaa siihen kuuluisaan yhteiseen hiileen?

Onko johtoryhmäsi toiminta parhaalla tasollaan juuri nyt, vai oliko se kenties jotenkin parempaa aiemmin? Onko se koskaan ollut ihan niin huipputasoista kuin se voisi olla, tai mihin se kykenisi parhaimmillaan?

Kuvittele mielessäsi johtoryhmän kokous, jossa jokainen on liekeissä, innostuneina kuin kevätlaitumilla.

Kaikki osallistuvat, jokainen on kokoukseen hyvin valmistautunut. Kokousten välilläkin vuoropuhelu on aktiivista ja asioita edistävää, uudet ideat ja ratkaisumallit putkahtelevat ilmoille haasteita taklaten. Vaikka käsiteltävät asiat ovat vaikeita, uskoa itseen ja muihin on. Energiaa riittää ja se leviää myös organisaatioon tasaisesti. Nyt ei anneta periksi!

Miten sinä voisit tukea johtoryhmääsi olemaan ihan paras versio itsestään ja saamaan yhteisen aidon kokemuksen vahvasta yhteispelistä?

Johtoryhmätyöskentely on äärimmäisen tärkeää

Tässä ajassa johtamisen merkitys korostuu entisestään​ ja sen lähtöpisteenä on johtoryhmä. Tämä korostuu myös hallitusten keskusteluissa entistä enemmän: hallitus on valinnut toimitusjohtajan, joka on valinnut oman tiiminsä. Joskus hallitus on ollut mukana johtoryhmävalinnoissa itsekin. Tietenkin se odottaa tältä porukalta parasta mahdollista suoritusta ihan joka päivä. Siihen sillä on oikeus.

Epävarmuuden ja liiketoiminnan uhkien ja pettymysten kasvaessa ymmärrettävästi myös johtoryhmän toiminta muuttuu. Ihmisiä johtajatkin ovat.​ Vaativissa ajoissa haasteet paitsi kasvavat, ne myös muuttuvat ja maailman myllerryksessä regulaatiokin koko ajan lisääntyy.

Katseet ovat ymmärrettävästi tiukasti euroissa ja joskus työssä jaksamisen johtaminen jää ”parempien aikojen asiaksi”​, tekemiseksi, johon nyt ei ole aikaa eikä paukkujakaan. Eurojen näkökulmasta se on kuitenkin vaarallista. Vaikka riskihorisontti muuttuu​, johtamisen horisontti ei saisi kaventua liikaa. Siksi johtoryhmän kollektiivinen onnistumisen ja pärjäämisen tunne on tärkeä asia.

Hyödynnä InHunt Obs!

Jos huomaat ajattelevasi, että tässä pitäisi kyllä jotenkin porukkaa tukea, jollain uudella ja konkreettisesti nopeasti vaikuttavalla tavalla, ota yhteyttä meihin!

InHunt Obs! on positiivisesti herättelevä ja vahvistava kollektiivinen kokemus johtoryhmän ja sen jäsenten kyvykkyydestä.​

InHunt Obs! on valinta, jossa keskitytään tietoisesti omaan lisäarvon tuoton varmistamiseen. Ja se tehdään yhdessä toimimalla, tiiminä​. Yhteinen kokemus siitä mihin me yhdessä ja yksilöinä ryhmässä pystymme syntyy epävarmuudesta huolimatta.

Miten tämä voisi olla totta?

InHunt Obs! auttaa sinua huomaamaan erot aiempaan, konkreettiset erot edelliseen johtoryhmän kokoukseen verrattuna: huomaat, olivatko johtoryhmäsi jäsenet​ paremmin valmistautuneita, kenties enemmän läsnä kokouksessa, aktiivisempia? Syntyikö relevanttia keskustelua tai harkittuja päätöksiä enemmän?​ Ketkä toimivat eri tavalla kuin aiemmin, kenties ryhdistäytyivät ja kokivat ryhmän tuen omassa toiminnassaan?​

Ehkä huomaat myös ketkä toimivat kuten ennenkin, mutta se ei ole enää riitä teille. Saat konkreettisen näkymän, ketkä hyötyisivät tuesta, ja myös näkymää mitä sen tulisi olla. Ja mikä hienoa, huomaat myös ketkä toimivat kuten aina, esimerkillisesti edelleen. Niitäkin aina on.

Johtoryhmä on yksi yrityksen tärkeimmistä tiimeistä. Jos siinä yksikin henkilö jää jälkeen tai heikkenee, se vaikuttaa koko ryhmän toimintaan ja tuloksiin.

Ryhmä on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki.​

Strategian toteuttaminen on sinun tärkein tehtäväsi

On kriittisen tärkeää tukea omaa henkilöstöä, myös johtoa, jotta asetettuihin tavoitteisiin päästään. Heikentynyt johtaminen valuu organisaatiossa alaspäin, ja siihen on syytä puuttua ennen kuin vahinkoa tapahtuu. Tukea voi tarjota monin eri tavoin, eikä ketään – eikä ryhmää – saa jättää yksin.​

Ota InHunt Obs! käyttöösi – se ei maksa mitään

InHunt Obs! on ilmainen. Se ei siis maksa mitään. Me InHuntissa olemme tukenasi, emme vain rekrytoinneissa vaan kaikissa yrityselämän käänteissä, kaikkina aikoina. Jos jo tunnet monia meistä, älä epäröi olla yhteydessä sparrauskumppania tarvitessasi. Ja jos et vielä tunne, ota rohkeasti nyt yhteyttä! Katsotaan yhdessä kuka meistä olisi juuri sinun tilanteeseesi nyt se paras kumppani.

Ota rohkeasti yhteyttä

Vaikeina aikoina tarvitsemme vahvaa johtamista.

InHunt Obs! on ratkaisu, joka tukee johtoryhmääsi parhaimpiin suorituksiin.

Ilmainen ja käyttöösi nyt!

Kirjoittaja
Tarja Ilvonen,
Senior Headhunter, Johtaja Board Competencies,
InHunt Group

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa