Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille

Jaa somessa:

InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Sami Ansala: “Energia-alan murros herättää minussa huolta tulevaisuudesta. Tämä muutos vaatii energia-alan yrityksiltä uusia rekrytointeja ja organisaatioiden sopeutumista muuttuvaan ympäristöön. Tehtävä ei ole helppo ja vaatii nopeaa reagointia yrityksiltä.”

Suomen energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja pyrkiessä vähentämään riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa, kun yritykset etsivät uusia osaajia ja asiantuntijoita, jotka pystyvät vastaamaan muuttuvan alan tarpeisiin ja haasteisiin.

Yhteiskuntamme siirtyy kohti kestävämpiä energiaratkaisuja, mikä on ehdottomasti askel oikeaan suuntaan.

Energia-alan osaajapula ja alan kehitys

Ennen siirtymistään InHuntille Sami Ansala kerrytti kokemusta usean vuoden ajan energia-alan johtotehtävissä. Sami onkin erityisen huolissaan siitä, miten energia-alan osaajapula vaikuttaa yritysten menestykseen ja alan kehitykseen. Tämä huoli on motivoinut InHuntin headhuntereita toimimaan tehokkaasti ja innovatiivisesti uusissa rekrytoinneissa. 

InHunt Group on koonnut energiatoimialan osaajapoolin henkilöistä, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa parhaiden energia-alan osaajahakuja tekevien headhunterien joukossa. Avainasemassa on löytää oikeanlaiset kyvykkyydet ja osaamiset yritysten uusiin tehtäviin.

Sami on ylpeä osaajapoolista, joka on omistautunut tinkimättömästi ammattitaitoonsa ja kykyynsä yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin. ”Näiden osaajien kanssa on innostavaa tehdä töitä”, kertoo Sami. Hän kannustaakin olemaan rohkeasti yhteydessä energia-alan huippuosaajiin.

Yhdessä löydämme ratkaisuja ja edistämme energia-alan kehitystä

Nyt Sami paljastaa miten InHunt Group erottautuu muiden energiatoimialalle suorahakuja tekevien yritysten joukosta:

Vahva alan asiantuntemus
Energiapoolissamme on rekrytoinnin ammattilaisia, jotka tuovat hakuprosessiin mukanaan myös energiatoimialan syvällistä ymmärrystä. Heidän aikaisempi kokemuksensa ja osaamisensa toimialalta mahdollistaa kyvyn tunnistaa ja houkutella juuri niitä avainosaajia, jotka ovat elintärkeitä energia-alan yritysten menestykselle.
Laaja verkosto
Energiapoolimme headhunterit ovat rakentaneet vuosien varrella laajan verkoston energia-alan ammattilaisten keskuudessa. Heidän vahvat suhteensa yrityksiin, sidosryhmiin ja potentiaalisiin hakijaehdokkaisiin mahdollistavat sen, että heillä on jo yhteydet parhaisiin osaajiin alalla.
Asiakaslähtöisyys
Energiapoolimme tunnetaan asiakaslähtöisestä lähestymistavasta. Paneudumme syvällisesti asiakkaamme tarpeisiin ja odotuksiin, mikä mahdollistaa sen, että pystymme löytämään juuri oikeanlaiset ehdokkaat täyttämään nämä tarpeet.
Luotettavuus ja rehellisyys
Energiapoolimme toiminta on tunnettu luotettavuudesta ja rehellisyydestä. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että työ tulee tehdyksi paitsi ammattitaitoisesti, niin myös eettisesti kestävällä tavalla.
Innovatiivisuus ja rohkeus
Energiapoolimme ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja kokeilla rohkeasti uusia lähestymistapoja rekrytointiprosesseissa. Olemme innovatiivisia ja ennakkoluulottomia, mikä tekee meistä alan edelläkävijöitä.
Pitkäaikaiset suhteet
Energiapoolimme panostaa pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin niin asiakkaidensa kuin hakijaehdokkaiden kanssa. Kyky rakentaa luottamusta ja ymmärrystä osapuolten välille tekee meistä halutun kumppanin rekrytointiprosessissa.

”Uskon vahvasti, että meidän vahvuutemme, kuten alan syvä asiantuntemus, laaja verkosto, asiakaslähtöisyys, luotettavuus, innovatiivisuus ja pitkäaikaiset suhteet, auttavat meitä vastaamaan näihin haasteisiin ja luomaan arvokkaita kumppanuuksia, jotka edistävät koko energiatoimialan kehitystä Suomessa”, Sami tiivistää.

Varaa maksuton konsultaatio energiatoimialan huippuosaajilta

Käytä tilaisuus hyväksi ja varaa yhteinen aika energia-alan headhuntereiden kanssa. Käymme mielellämme kanssasi läpi ajatuksia energia-alasta ja osaajapulasta sekä tarvittaessa autamme teitä seuraavan rekrytointihaasteenne kanssa. 

Helpoiten otat yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta: varaa maksuton konsultaatio, klikkaa toimialaksi ”energia, sähkö ja elektroniikka” ja täytä yhteystiedot. Yhteydenotto on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.  

Sami Ansala
Emmekö vielä tunne toisiamme?
Sami Ansala, Senior Headhunter, InHunt Group Oy

Energiapoolimme ei ainoastaan täytä avoimia työpaikkoja, vaan luo arvokkaita kumppanuuksia, jotka edistävät koko energiatoimialan kehitystä Suomessa. Ole yhteydessä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää ja keskustellaan, miten voisimme olla tukemassa teidänkin yhtiön osaajien löytämisessä.

Olemme toteuttaneet useita onnistuneita energiatoimialan hakuja mm. seuraavista nimikkeistä ja verkostomme kattaa näissä tehtävissä toimivat alalla laajasti:

Jaa somessa:
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa