Maankäytön asiantuntija, kaavoittaja

Leppävirta / Pohjois-Savo

Senior Headhunter Harri Roivainen (0500 918939) ja Senior Headhunter Janne Ilomäki (050 364 0028).

Leppävirta on n. 9 000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta. Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina. Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön. Arvojamme ovat avoimuus, oikeudenmukaisuus ja vastuullisuus. Leppävirran kunta on monialainen työnantaja, joka yhtenä suurimmista paikallisesta työnantajasta työllistää noin 300 henkilöä. Leppävirralla edistetään aktiivisesti hyvinvointia ja kunnan työhyvinvointitoiminta on tavoitteellista ja yhteisöllisyyttä edistävää.

Ai että, mielenkiintoinen työtehtävä tarjolla Leppävirralla. Leppävirran kunta etsii

maankäytön asiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänimikkeesi voi olla kaavoittaja, kaavoitusinsinööri, kaavoitusarkkitehti koulutuksestasi ja tulevasta tehtävänkuvasta riippuen.

Vastaat kunnan maapoliittisen ohjelman mukaisten kaavoitushankkeiden toteuttamisesta, kaavojen valmistelusta yhteistyötahojen kanssa. Vastaat asemakaavoituksesta, yleiskaavoituksesta ja rantojen käytön suunnittelusta sekä lupakäsittelyyn liittyvistä suunnittelutarve- ja poikkeamisasioista. Tehtäviin kuuluu koko kunnan kaavoitus, maapolitiikkaan ja elinkeinopolitiikkaan liittyvät kaavalliset kysymykset, maakuntakaavoitukseen liittyvä ja muu sidosryhmäyhteistyö sekä kunnan lausuntojen valmisteleminen maankäyttöön liittyvissä asioissa.

Keskeisiä tehtäviä ovat mm. kunnan maapoliittisen ohjelman mukaisten kaavoitushankkeista vastaaminen, kaavojen valmistelu yhteistyötahojen kanssa, kaavoituskumppaneiden kanssa työskentely ja kaavoitushakkeiden ohjaaminen.

Tehtävä edellyttää huolellisuutta, itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, suunnittelualan kokemusta, lainsäädännön tuntemusta, kartta- ym. -ohjelmistojen käyttö ja alan kehityksen seuraamista sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Valittavalta henkilöltä edellytämme yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa suoritettua tutkintoa tai tehtävään soveltuvia maankäytönsuunnittelun loppuvaiheessa olevia opintoja.

Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työaikamuoto on liukuva toimistotyöaika. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä. Palkkatoivomuksen voi myös esittää.

Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Rekrytoinnissa voidaan käyttää ulkopuolista testaajaa. Leppävirran kunta on savuton työnantaja. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Liukuva työaika ja joustava etätyömahdollisuus tukevat työskentelyäsi sekä työhyvinvointiasi. Saat työnantajaltasi työsuhde-etuina ePassin, polkupyöräedun, lounasedun sekä työykykä ylläpitävän työterveyshuollon palvelun.

Teemme yhteistyötä InHunt Group Oy:n kanssa, joten kysy matalalla kynnyksellä lisätietoja Senior Headhunter Harri Roivaiselta (0500 918939) ja Senior Headhunter Janne Ilomäeltä (050 364 0028). Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 4.8.2024 kello 23.59 mennessä.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
eCom Sales & Customer Director
Aluejohtaja Turku, Nobina
Head of Ship Design
Business Development Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

RaaS vs. Perinteinen rekrytointi: Kumpi sopii yrityksellesi? Kuvassa henkilöt keskustelevat kokoushuoneessa.
RaaS vs. perinteinen rekrytointi: Kumpi sopii yrityksellesi?
Oikeiden lahjakkuuksien löytäminen voi olla haaste yrityksille nykyään, johtuen useilla toimialoilla vallitsevasta osaamisvajeesta ja merkittävästä muutoksesta...
Rekrytointi Startupeihin. Kuvassa henkilöt suunnittelevat 3D-mallia yhdessä tietokoneella toimistolla.
Rekrytointi startupeihin: Yleiskatsaus
Nykyisessä erittäin kilpaillussa liiketoimintaympäristössä oikeiden lahjakkuuksien palkkaaminen on haastavaa. Tämä on vielä haastavampaa startupeille, joilla...
InHuntGroup_TTK_AsiakasQuote_1200px_3
Uusi HR- ja kehitysjohtaja löytyi ketterästi suorahaulla
Työturvallisuuskeskus ry (TTK ry) on suomalaisten työmarkkinajärjestöjen hallinnoima järjestö, joka tarjoaa tietoa, koulutusta ja välineitä turvallisten ja terveellisten...
InHuntGroup_Biila_AsiakasQuote_1200px_3
Kaikki lähtee liikkeelle kunnon pohjatöistä –profiilinmäärittely ohjaa oikeiden tekijöiden luo
Biila Solutions Oy on vuonna 2008 opiskelijavoimin perustettu autojen siirtopalveluja tarjoava teknologiayritys. Lue yhteistyöstä InHunt Groupin kanssa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C
    (vastaanotto Äyritie 12 B)
    01510 Vantaa