InHunt Group on kasvanut 10 vuodessa Suomen suurimmaksi suorahakutoimijaksi. Olemme auttaneet vuosien varrella satoja eri yrityksiä ja tänäkin vuonna teemme useita satoja johtaja- ja avainhenkilöhakuja. Yhä useammin puoleemme käännytään myös hallitushakujen ja hallituksen sekä johdon arviointien ja valmennuksen merkeissä. Näissä sekä koko johtamisjärjestelmän kattavassa kehittämisessä InHunt Boards on tukenasi.

Siirry InHunt Boardsin sivuille >>>

Hallitushaut

InHuntin tapa löytää uusi hallituksen jäsen perustuu Hallituspooliimme ja suorahakuun sekä toimintamalliin, jonka lähtökohtana on olemassa olevan osaamisen kartoitus. Sen pohjalta määritämme yhdessä uuden jäsenen halutun profiilin. Ehdokkaat ovat varmistetusti myös hallitustyön vaatimusten mukaisia ja soveltuvat juuri kunkin hallituksen nykyiseen ja tulevaan tapaan toimia, tukien haluttua kehitystä hallitustyöskentelyssä.

Hallitusammattilaiseksi

Yhtenä hallitushakujemme kulmakivenä on InHuntin oma Hallituspooli. Hallituspoolistamme löytyy jo nyt yli tuhat kovan luokan osaajaa ja pooli kasvaa joka päivä.

Mikäli olet itse kiinnostunut kehittämään suomalaisia yrityksiä ja sinulla on näihin annettavaa, jätä tietosi meille tämän linkin kautta ja voi hyvinkin käydä niin, että tulet pian saamaan meiltä viestin ja esittelyn yrityksestä, jonka hallituksella olisi käyttöä juuri sinun osaamisellesi.

Advisory boardit

Advisory Board on ryhmä asiantuntijoita, jotka tukevat yrityksen johtoa ja/tai hallitusta strategisen tason neuvonantajina. InHunt Boards on luonut tehokkaat toimintamallit joiden avulla sekä yritys että neuvonantaja hyötyvät toiminnasta parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä saat sopivan toimintamallin oman Advisory Boardin käynnistämiseksi ja johtamiseksi kuluitta.

Huom! Kauppakamarin uusi Hyväksytty Advisory Board -jäsenen HAB-sertifikaattikoulutus perustuu InHuntin toimintamalleihin. Lisäksi halutessasi tuemme sinua myös parhaiden neuvonantajien löytämisessä Advisory Boardisi jäseniksi.

Leader’s Pit Stop

InHunt Leader’s Pit Stop on palvelu, jossa tarjoamme johtajalle tehokkaat ja laadukkaat varikkopysähdykset. Tarkistamme kanssasi suunnan, vauhdin ja tekniikan. Tutkitaan sitä, mitä juuri nyt tarvitset voidaksesi jatkaa vahvana kisassa. Nämä tärkeät pysähdykset varmistavat laadukkaan etenemisen ja lisäävät johtamistehokuuttasi.

Palveluksessasi InHuntin ammattimainen Pit Stop Crew – joukko coacheja, valmentajia ja sparraajia. Etsimme juuri sinun tilanteeseesi soveltuvan tiimin tai yksittäisen huippuosaajaan.

Profilointi- ja auditointipalvelut

Palvelumme johtoryhmille, hallituksille ja advisory boardeille tuo vipuvoimaa johtamisen kehittämiseen ja strategian eläväksi tekemiseen. Käänteentekevän, vahvuuslähtöisen 3D-mallin avulla vahvistamme yhdessä valmiuttanne kohdata VUCA-maailman haasteet. Profilointia, auditointia ja muotoilua kolmella tasolla: 1. Persoona johtajan roolissa ja duossa, 2. lisäarvoa tuottava ryhmädynamiikka päätöksenteossa, 3. kehitystä katalysoiva organisaatiokulttuuri strategiassa.

Moniammatillisessa senioritiimissämme rakennamme teille kartoituksen nyky- ja tavoitetilastanne käsin.