Asiakkuuspäällikkö

Kouvola / Kymenlaakso

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Mika Määttä +358 40 450 7450

Kouvola Innovation Oy eli Kinno on Kouvolan kaupungin kehitysyhtiö. Huolehdimme Kouvolan yritysten toimintaedellytyksistä ja kasvusta kaupungin ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimintamme tarkoitus on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen yritystoiminnan edellytyksiä kehittämällä ja tukemalla yritysten syntymistä, sijoittumista, kehittymistä ja säilymistä alueella.

Haemme asiakkuuspäällikköä edistämään investointien ja työpaikkojen lisääntymistä Kouvolassa.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä myyt Kouvolan vahvuuksia tänne potentiaalisesti sijoittuville yrityksille ja vastaat asiakassuhteiden hoitamisesta. Teet tiivistä yhteistyötä kouvolalaisten yritysten ja kumppanien kanssa alueen kehittämiseksi.

Asiakkuuspäällikkönä johdat uuden sijoittujan Kouvolaan tiiviissä yhteistyössä paikallisen yhteistyöverkoston kanssa. Huolehdit Kouvolaan sijoittuneiden yritysten jälkihoidosta ja varmistat toimintojen sujuvan käynnistymisen. Tuet myös mahdollisten lisäinvestointien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Toimit osana sijoittumisen tiimiämme ja raportoit sijoittumispalvelun johtajalle.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä konsultatiivisesta myyntityöstä. Tunnet eri toimialoja ja pystyt ottamaan nopeasti haltuun menestymisen edellytykset sinulle tuntemattomallakin toimialalla. Tartut esiin tuleviin mahdollisuuksiin rohkeasti ja haet aktiivisesti ratkaisuja sijoittumisen onnistumiseksi.

Hoidat tehtävääsi itsenäisesti ja tavoitteellisesti ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja pystyt työskentelemään sujuvasti myös kansainvälisessä toimintaympäristössä englannin kielellä. Kouvolan seudun ja elinkeinoelämän tuntemus voi olla etu.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa Kouvolan elinvoimaisuuteen

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan koko seudun elinvoimaan. Asiakkuuspäällikön roolissa sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen myös omaa osaamistasi. Tukenasi on tiivis, monipuolisten osaajien työyhteisö sekä kannustava ja eteenpäin katsova ilmapiiri.

Pidämme hyvinvoinnista huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, jonka lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta- ja kulttuurieduilla.

Asiakkuuspäällikkö palkataan vakituiseen työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan Avaintes:in mukaisia työehtoja. Toimipisteesi sijaitsee Kouvolan keskustassa ja osittainen etätyön tekeminen on mahdollista.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.4.2024 alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Mika Määttä, p. +358 40 450 7450.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa