B2B-asiakkuusjohtaja

Koko Suomi / Suomi

Marita Vuorinen p. 050 486 3848, marita.vuorinen@inhunt.fi ja Pia Siukosaari p. 040 510 4505, pia.siukosaari@inhunt.fi

Tapio Konserni on jo yli 115 vuoden ajan kasvattanut suomalaisten metsän tajua. Tapio on riippumaton, kokenut ja viisas metsäntuntija, joka ajaa yhtä asiaa: Suomen metsien hyvinvointia ja sitä kautta suomalaisten hyvinvointia. Tapio tarjoaa uusimpaan tutkimukseen perustuvaa faktatietoa ja asiantuntijapalveluita, karttoja, kirjoja sekä tehokkaita ratkaisuja metsien kestävään hyödyntämiseen.

Tapio tuottaa metsään ja luontoon liittyvää riippumatonta tietoa ja toimintavaihtoehtoja, jotka tuovat mm. ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden näkökulmat taloudellisten arvojen rinnalle. Ydinosaamistamme ovat metsien hoito, metsäluonto, puhtaat vedet ja metsien ennallistaminen, metsävarojen hallinta, paikkatiedon hyödyntäminen sekä viestintä. Tapion liikevaihto on noin 15 meur ja henkilöstöä noin sata. Valtio toimijoineen, kunnat sekä metsäalan toimijat ovat keskeisiä asiakkaitamme, ja olemme nyt kehittämässä edelleen palveluiden tarjontaamme metsä-, ympäristö- ja luontoalan yrityksille.  

Nyt etsimme yritysmyyntiin innovatiivista, digitaalisesti orientoitunutta B2B-asiakkuusjohtajaa kasvattamaan yritysmyyntiämme

Tehtäväsi on tekemällä, innostamalla ja johtamalla rakentaa ja toteuttaa B2B-myyntiämme. Liikut ahkerasti asiakaspinnassa, tunnistat asiakastarpeita ja kehität asiakkaita hyödyntäviä asiantuntijapalveluita. Ymmärrät asiakkaittemme liiketoimintaa ja tunnistat Tapion tarjoamasta asiakkaiden menestystä tukevia ratkaisuja.

Vastaat Tapio Palveluiden B2B-myynnistä, myyntityön systematisoinnista ja CRM:n sekä myyntityön kehittämisestä.

Tehtävä on uusi ja valittavalla on mahdollisuus kehittää toimintamalleja itse.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asiantuntijapalveluiden myynti- ja asiakastyöstä sekä metsäalan kehitystehtävistä ja konsultoinnista. Sinulla on myös markkinointikokemusta. Olet utelias ja innovatiivinen tiimipelaaja ja työskentelytapasi on systemaattinen. Näet uusia mahdollisuuksia, keksit ratkaisuja – ja osaat myydä näitä asiakkaille.

Jos metsä ja luonto ovat sinulle tärkeitä, tämä on sinulle arvojasi vastaava paikka!
Tapio on myös todistetusti yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Meillä viihdytään ja kehitytään. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen toimenkuvan, asiantuntevat kollegat ja hyvät henkilökuntaedut.

Haethan paikkaa alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Marita Vuorinen p. 050 486 3848 ja Pia Siukosaari p. 040 510 4505.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa