• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Timo Viljakainen 040 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi.

Perustamme Ouluun tuotekehitysyksikön, jotta varmistamme edelleen paikkamme kehityksen kärjessä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan täysin uuden yksikkömme kasvuun ja kehitykseen ensimmäisten työntekijöiden joukossa. Nyt alkuvaiheessa etsimme kuutta uutta teknowarelaista Oulun yksikköömme. 

Elektroniikkasuunnittelija 

Sykkiikö sydämesi teholähdesuunnittelulle? Innostutko monipuolisesta ja älykkäästä elektroniikasta ja haluat olla mukana suunnittelemassa tulevaisuuden valaistusinnovaatioita? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle paikka auki Oulussa! 

Teknologian nopean kehityksen myötä elektroniikkasuunnittelun merkitys kiinteistöjen turvavalaistuksessa sekä julkisen liikennevälineiden sisä- ja ulkovalaistuksessa kasvaa vauhdilla. Etsimme uuteen toimipisteeseemme kahta elektroniikkasuunnittelijaa: toista luomaan älykkäitä turvavalaistusjärjestelmiä ja etähallintalaitteita kiinteistöihin, ja toista elektroniikkasuunnittelijaa kehittämään älykkäitä valaistusratkaisuja juniin, metroihin ja raitiovaunuihin.

Ai Teknoware, en ole vielä kuullutkaan? 
Teknoware on globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija sekä suurin turvavalaistusjärjestelmien valmistaja Pohjoismaissa. Intohimo parhaan sisustus- tai valaistusratkaisun löytämiseen asiakkaamme tarpeisiin on kolmea liiketoimintaamme yhdistävä perusta. Bussi- ja junaliiketoimintomme pyrkivät parantamaan asiakkaidemme ajoneuvojen mukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta. Turvavalaistusliiketoimintamme innovoi uusia keinoja rakennusten ja risteilyalusten turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. 

Palveluksessamme on yli 500 asiantuntijaa kahdeksassa maassa, ja myyntiverkostomme palvelee yli 50 maassa. Pääkonttorimme ja suurin tuotantolaitoksemme ovat Lahdessa, joiden lisäksi huippuluokan tuotantoyksiköitä on Isossa-Britanniassa, Malesiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa.  

Millaisesta työstä on kyse? 

Tarjoamme kaksi vakituista työpaikkaa monipuolisen elektroniikkasuunnittelun parissa. Riippuen omista kiinnostuksen kohteistasi, pääset suunnittelutiimin jäseneksi joko juna- tai turvavalaistusliiketoimintaan.  

Junatiimissä suunnittelet pääasiassa juniin, metroihin ja raitiovaunuihin sisä- ja ulkovalaistustuotteita, kuten teholähteitä, ohjainlaitteita ja ledikortteja. 

Turviksen tiimissä pääset suunnittelemaan teholähteitä kiinteistöjen turvavalaisimiin ja turvavalistusjärjestelmiin sisältäen mikrokontrollereita, itsediagnostiikkaa, langatonta valvontaa ja datan siirtoa syöttöverkkoa pitkin. 

Elektroniikkasuunnittelijan työ sisältää myös omien prototyyppiesi testaamista ja todentamista laboratorion puolella. Vastaat omasta designistasi koko suunnitteluprojektin ajan eli projektista riippuen parista viikosta jopa vuoteen. Sinulla voi myös olla käynnissä useita projekteja samaan aikaan. Tarvittaessa teet yhteistyötä muiden suunnittelijoiden kanssa, mutta päävastuu säilyy oman laitteesi suunnittelussa. Paikallisen tiimisi lisäksi työsi tukena on Lahden tiimi, joka koostuu elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelijoista sekä projektipäälliköistä.

Miksi minun kannattaisi hakea töihin Teknowarelle?  

Työn sisällössä ykkösjuttumme on monipuolinen ja haastava suunnittelutyö. Meillä pääset luomaan itsenäisesti uutta ja oppimaan lisää sinua kiinnostavista aihealueista. Meillä voit työskennellä huoletta, sillä vakavaraisessa yrityksessämme töitä kyllä riittää. Pääset uusiin toimitiloihimme Oulussa ensimmäisten joukossa, ja saat olla mukana luomassa tulevaisuuden tuotekehitystiimiä ja porukan yhteishenkeä.  

Kuuntelemme työntekijöitämme, ja myös sinä saat itse vaikuttaa omiin työtehtäviisi. Toivomme, että jokainen kehittyy ja kasvaa työssään. Asennoidumme suotuisasti omaa toimenkuvaa ja ammatillista kehitystä tukeviin koulutuksiin. Pääset tarvittaessa osallistumaan työssä menestymiseen tarvittaviin koulutuksiin. Vastineeksi työstäsi tarjoamme sinulle palkan lisäksi kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä. Maksamme sinulle Smartum Saldoa, joka sisältää hieronta- sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Järjestämme vuosittain koko henkilöstölle ikimuistoiset kesäjuhlat ja pikkujoulut. Matalassa organisaatiossamme mielikuvitukselle ja hyville ehdotuksille on aina tilaa.  

Mitä toivoisimme sinulta? 

Olet kokenut ja määrätietoinen suunnittelija, joka viihtyy projektityössä ja itsenäisten työtehtävien parissa. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä teknisten laitteiden vaatimuksista. Osaat suunnitella ja ideoida tuotteita sekä todentaa niiden toimivuuden. Hallitset teholähdesuunnittelun ja sinulla on myös analogiaosaamista ja kokemusta piirilevysuunnittelusta. Lisäksi EMC ja todennustestaus ovat sinulle tuttuja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi tai englanniksi. Sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä muutaman vuoden työkokemus elektroniikkasuunnittelusta. Voit myös hakea meille töihin ilman edellä mainittua tutkintoa, mikäli työkokemusta elektroniikkasuunnittelusta on kertynyt vähintään viisi vuotta. 

Haluan tämän työn! Miten toimin? 

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian alla olevan linkin kautta, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen!  

Haku päättyy 5.2.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana – eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti. 

Jos haluat jutella tehtävistä tarkemmin, niin lisätietoja tehtävistä antavat InHunt Group Oy:n Headhunter Stig Hedberg 044 3303132, stig.hedberg@inhunt.fi sekä Headhunter Timo Viljakainen 040 503 5554, timo.viljakainen@inhunt.fi.

Hae paikkaa