Elektroniikkasuunnittelija

Vantaa / Uusimaa

Senior Headhunter Jarkko Huotari
p. 040 355 8677

Senior Headhunter Tomi Sohlman
p. 040 775 7633

DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikka- ja ohjelmistoratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.

Toimintamme laajentuessa tarjoamme mahdollisuuden alan osaajalle työskennellä monipuolisissa työtehtävissä vaativien teknisten ratkaisujen parissa.

Haemme

Elektroniikkasuunnittelijaa

suunnittelemaan teollisuusympäristöön sijoittuvaa elektroniikkaa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhtiön omistamissa tiloissa Vantaan Hakkilassa. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään kokeneessa HW- ja SW-tiimissä. Toteutamme asiakkaidemme toimeksiantoja projektitöinä. Toimituksemme ovat kokonaisuuksia, jotka vaihtelevat pienistä ohjausjärjestelmistä hyvin haastaviin ohjelmallisesti toteutettuihin tehoelektroniikan laitteisiin. Yhtiömme suunnitteluosaamista hyödynnetään tehoelektroniikassa (mm. DC/DC- tai DC/AC-muuntimet).

Meillä on hyvät mahdollisuudet tehdä työtä – sekä edelleen kehittyä ammattilaisena! Nykyaikaiset toimitilamme palvelevat henkilöstömme viihtyvyyttä. Meidän porukassamme on hyvät työskentelyolosuhteet.  Laboratoriomme mittalaitteineen tarjoavat erinomaiset puitteet suunnittelutyön verifiointiin ja dokumentointiin.

Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä ja kokemusta elektroniikkasuunnittelusta. Tarjoamme hyvin vaihtelevia työtehtäviä, sekä mahdollisuutta tarttua monenlaisten asiakasprojektiemme tarjoamiin haasteisiin. Suunnittelu on intohimosi ja harrastat mahdollisesti elektroniikkasuunnittelua myös vapaa-ajallasi.

DooSolutions tarjoaa yrityksenä osaajilleen ammattimaisesti johdetun työskentely-ympäristön, jossa jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan. Kannustamme ja tuemme toisiamme avoimesti, jolloin jokaisella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti yhdessä sovittuun suuntaan. Meillä koetaan aitoa onnistumisen iloa. Tarjoamme mahdollisuuksia keskittyä teknisen suunnittelun, projektinhallinnan, esimiestyöskentelyn tai myynnin suuntaan.

Tule meille töihin – kehitytään ja menestytään yhdessä!

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Resort General Manager
Henkilöstöjohtaja
Client Director
Tuotantojohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa