Johtaja, suurasiakkaat ja meklaripalvelut, LähiTapiola Vahinkovakuutus

Espoo / Uusimaa

Kysy lisää tehtävästä InHunt Groupin Senior Headhuntereilta: Tuuli Paasilehto 040 631 8777 ja Terhi Ahokkaalta 050 388 9600

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. LähiTapiola on uudistumismatkalla perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla

Vahinkoyhtiö on LähiTapiola-ryhmän emoyhtiö ja työtapaturmavakuuttaja sekä suomalaisten suurasiakkaiden vakuuttaja, sijoittaja ja rahoittaja. Vahinkoyhtiössä työskentelee 370 vakuutus-, sijoitus- ja rahoitusalan ammattilaista pääkaupunkiseudulla sekä valtakunnallisesti eri puolilla Suomea. Asiakaslähtöisyys, vastuullisuus sekä yhteistyön kulttuuri ovat Vahinkoyhtiön strategian kulmakiviä.

Oletko sinä tuleva elämänturvaajamme?

Vahinkoyhtiö etsii JOHTAJAA Suurasiakkaat ja meklaripalvelut -yksikköön.

Tässä roolissa vastaat suurasiakkaiden asiakaslähtöisen vakuutusliiketoiminnan sekä meklaripalveluiden johtamisesta ja asiakaskokemuksesta. Olet johtajana uudistaja, pelinrakentaja ja suunnannäyttäjä. Tunnistat LähiTapiolan toimintaympäristöstä ilmiöitä ja trendejä ja kehität liiketoimintaa havaintojesi pohjalta, yhdessä tiimiläistesi kanssa. Innostat heidät viemään kehitysideat käytäntöön.

Olet rohkea, ihmiset mukaan ottava ja inhimillisesti jämäkkä johtaja. Olet kyvykäs verkostoituja ja vaikuttava viestijä. Johdat henkilöstöä ja heidän osaamistaan määrätietoisesti. Osallistut Vahinkoyhtiön vastuullisuustyön sekä vihreän siirtymän vakuuttamisen toimintamallin suunnitteluun ja toimeenpanoon. Rakennat osaltasi yhteistyötä LähiTapiola-ryhmän henkilöstön ja kumppaneidemme välille. 

Kuulut Vahinkoyhtiön johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtaja Hanna Hartikaiselle.

Odotamme sinulta 

 • finanssialan vahvaa osaamista ja kokemusta. Vakuutusalan osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi 
 • vahvaa paloa ja intohimoa asiakastyöhön ja laajaa kontaktiverkostoa, erityisesti suuriin yritysasiakkaisiin ja vakuutusmeklarialan toimijoihin
 • näyttöjä liiketoiminnan ja prosessien kehittämisestä sekä uudistamisesta ja muutosjohtamisesta
 • esihenkilökokemusta valmentavalla johtamisotteella.

Tarjoamme sinulle johdettavaksi mielenkiintoisen liiketoiminta-alueen ja näköalapaikan Suomen suurimpien yritysten ja julkisyhteisöjen vakuuttamiseen sekä LähiTapiola-ryhmään. Suurasiakasyksikössä saat ympärillesi 75 ammattilaisen tiimin, joka tekee töitä intohimolla ja erinomaisella fiiliksellä. Meillä on inhimillinen, arvostava ja välittävä työyhteisö ja kulttuuri, jota ohjaavat LähiTapiolan vahvat arvot: hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus. Saat tueksesi koko LähiTapiola-ryhmän osaamisen ja yhteistyön. 

LähiTapiolassa pääset nauttimaan loistavista henkilöstöeduista, mm. liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja ateriaeduista, henkilöstörahastosta, vakuutusmaksualennuksista, kattavista kumppanuuseduista ja työterveyshuollosta, jota on täydennetty sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksilla. 

Lisätietoja 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, lisätietoja antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto, p. 040 631 8777 ja Terhi Ahokas, p. 050 388 9600.

Hae tehtävää näpäyttämällä ”hae paikkaa” -painiketta. Toivomme hakemustasi 06.11.2023 mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:si. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa