Kaupallinen johtaja

Järvi-Suomi / Etelä-Savo / Keski-Suomi / Pohjois-Karjala / Pohjois-Savo

Senior Headhunter Harri Roivainen +358 500 918 939 tai Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554, sähköpostit “etunimi.sukunimi@inhunt.fi”

Järvi-Suomen alue tarvitsee vahvoja tietoliikenneyhteyksiä yhä enemmän. Alueen vapaa-ajan asunnoilla tehdään kiihtyvässä määrin etätöitä. Maatilat ovat digitalisoituneita tuotantolaitoksia ja myös metsäomaisuuden hallinnassa sekä metsätöissä tarvitaan vahvat luotettavat yhteydet. Matkailuyritysten asiakkaat edellyttävät nopeaa nettiä. Jos kaupallisen liiketoiminnan kehittäminen on sinun juttusi ja ymmärrät myös alan tekniikkaa, niin uusi askel urallasi on tässä! Haemme kaupallista johtajaa luotsaamaan Järvi-Suomen Valokuidun kaupallinen toiminta uudelle tasolle ja rakentamaan yhdessä toivottua tulevaisuutta.

Sinulla on vankka kokemus telecom -alan kaupallisista tehtävistä sekä valokuituun perustuvan telecom-toiminnan myynnistä ja siihen liittyvästä teknisestä tuesta. Sinulta löytyy näyttöjä valokuituun perustuvan telecom-liiketoiminnan tuotekehityksestä ja tuloksellisesta kaupallistamisesta. Tehtäviisi kuuluvat tietoliikenneyhteyksien tuotteistaminen, hinnoittelu, budjetointi, markkinaseuranta, kampanjoiden suunnittelu sekä toteutus, myyntiorganisaation rakentaminen ja ennen kaikkea tämän kokonaisuuden toteutuksen johtaminen. 

Loppupeleisssä asenne ratkaisee, sinulla on palava halu ja kyky tarttua haasteellisiin tehtäviin sekä innostus kehittää ja toteuttaa. Omistaudut sille mitä teet ja olet määrätietoinen asioiden eteenpäin viejä, et muiden vietävissä. Tunnet Järvi-Suomen alueen ja haluat sitoutua sen kehittämiseen. 

Tarjoamme sinulle vakaan talon monipuoliset edut yhdistettynä ketterän yrityksen rentouteen ja tunnelmaan. Itsenäisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi tarjoamme esimerkiksi ePassin, jota voi käyttää liikunta-, kulttuuri ja hierontapalveluihin sekä lounasetuna. Terveys on meille tärkeää, kaikki vakituiset työntekijämme on vakuutettu terveysturvavakuutuksella. Suur-Savon Sähkö konserni on päihteetön työpaikka. Tähän liittyen työhöntulotarkastuksessa tehdään huumausainetestaus.  

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä luottamuksella Senior Headhunter Harri Roivainen +358 500 918 939 tai Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554, sähköpostit “etunimi.sukunimi@inhunt.fi”. Jätä hakemus ja CV viimeistään 8.6.2023 tai niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä.  

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa. Yhtiön liiketoiminta rakentuu Suur-Savon Sähkö – konsernin vahvan alueellisen valokuidun runkoverkon varaan.

Vuonna 1946 perustetun Suur-Savon Sähkö -konsernin palveluksessa on yli 110 energia-alan ammattilaista, ja se työllistää vuosittain suoraan tai välillisesti lähes 600 henkeä. Vuotuinen vaikutus aluetalouteen on yli 100 miljoonaa euroa. Konsernin omistus on paikallisissa käsissä: alueen kunnat omistavat konsernista 60 prosenttia, yhteisöt ja yritykset 26 prosenttia, seurakunnat 5 prosenttia ja yksityiset 6 prosenttia.

Järvi-Suomen Valokuitu Oy toteuttaa konsernin perustehtävää: toimitamme luotettavasti palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin Järvi-Suomen alueella. Visionamme on elinvoimainen Järvi-Suomen alue, jonka kehittämisessä olemme aktiivinen tekijä. Toimintamme perustuu kumppanuuksiin, joiden kanssa kehitämme Järvi-Suomesta entistä parempaa paikkaa elää ja asua. Olemme paikallinen, vastuullinen ja uudistuva.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa