Kirjanpitäjä / Taloushallinnon asiantuntija

Iisalmi tai Kajaani / Kainuu / Pohjois-Savo

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Pohjolan Matka (Pohjolan Turistiauto Oy, Antti Kangas Oy, Koillismaan Turistiauto Oy, Aurinkobussit Oy) on matkailun moniosaaja, joka toimii kattavasti miltei koko Suomessa reilun 200 matkailualan ammattilaisen sekä linja-auton voimin. Liiketoiminta koostuu linjaliikenteestä, tilausliikenteestä sekä matkapalveluista. Pohjolan Matkan arvoina ovat vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys.  

Kirjanpitäjä / Taloushallinnon asiantuntija

Pohjolan Matka etsii nyt

KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA      

vastaamaan Pohjolan Matkan konserniyhtiöiden kirjanpidosta ja taloushallinnon kehittämisestä.   

Tärkeimmät tehtäväsi ovat kirjanpidon lisäksi tilinpäätösaineiston ja vaadittavien raporttien koostaminen ja tuottaminen ja tilinpäätöksen laatiminen yhdessä talousjohtajan ja muun taloushenkilöstön kanssa. Osallistut reskontrien hoitoon ja palkanlaskentaan tilanteen niin vaatiessa. Varmistat taloushallinnon raporttien oikeellisuuden ja ajantasaisuuden. Työn ohessa kehität aktiivisesti yhtiöiden taloushallintoa ja niihin liittyviä prosesseja. Raportoit sekä yhtiön talousjohtajalle että toimitusjohtajalle.  

Menestyt tehtävässä kattavan taloushallinnon ja kirjanpitokokemuksesi antamilla taidoilla ja itsenäisellä ja omatoimisella asenteella. Hahmotat helposti yhtiöiden liiketoiminnan kokonaisuudet ja teet mielelläsi läheistä yhteistyötä eri osastojen ihmisten kanssa. Käytät sujuvasti erilaisia taloushallinnon ja toimisto-ohjelmistoja ja sinulla on kattavat excel taidot. Marginaalivero-osaaminen lasketaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva esim. merkonomin tai tradenomin koulutus ja pystyt tarvittaessa työskentelemään myös englannin kielellä.    

Olet luonteeltasi järjestelmällinen, huolellinen, täsmällinen ja sovituissa aikatauluissa pysyttäytyvä. Hoidat kirjanpitoa omatoimisesti ja pyrit tekemisissäsi hyvään ennakointiin ja suunnitelmallisuuteen välttääksesi hetkessä reagointia. Tuot rohkeasti oman osaamisesi ja innovatiivisuutesi yhtiön ja muun organisaation käyttöön.  

Pohjolan Matka tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen vaihtelevan tehtävän, jossa pääset rakentamaan tulevaisuuden voittajaa matkapalveluissa ja bussiliikenteessä. Saat tueksesi hyvät työvälineet ja tehtävässä viihtymistä tukee yhtiön tarjoamat kattavat ja monipuoliset työsuhde-edut.

Toimipiste voi olla joko Iisalmessa tai Kajaanissa. Tehtävä ei juurikaan edellytä matkustamista.   

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 9.10.22. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Toimitusjohtaja
Talousjohtaja
Tuotantojohtaja | COO | Chief Operations Officer
Haussa viestintajohtaja Keliber Oy:lle
Viestintäjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta, InHunt blogi
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani Noora Fagerström sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja avautuu...
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta Noora Fagerström perusti miehensä Petteri Fagerströmin kanssa Jungle Juicen Barin, josta...
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää myös mittavia taloudellisia panostuksia_InHuntBlogi_2
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää mittavia taloudellisia panostuksia
Urheilijan on panostettava myös taloudellisesti uraan. Lue pikajuoksija Viljami Kaasalaisen suunnitelmista.
Tavoittellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina Viljami Kaasalainen on 27-vuotias huippu-urheilija. Hänen tavoitteenaan on parantaa...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa