Liiketoimintajohtaja

Varsinais-Suomi / Pirkanmaa / Satakunta / Varsinais-Suomi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Harri Knaapi, 045 869 8228.

Liiketoimintajohtaja

Vertek Oy – Rakentamis- ja kunnossapitopalvelumme tarjoaa luotettavan kokonaisuuden aina suunnittelusta rakentamiseen ja häiriöttömään ylläpitoon asti, oli kyse sitten sähkö- tai tietoliikenneverkoista tai vaativista teollisuuden ratkaisuista. Vertek toteuttaa sähkö- ja tietoliikenneverkkojen sekä niitä tukevien järjestelmien elinkaaripalvelujen ratkaisuja. Varmistamme asiakkaidemme kriittisten järjestelmien ja verkkojen palvelukyvyn. Rakennamme vastuullisempaa, hiilineutraalia yhteiskuntaa suunnittelemalla, toteuttamalla ja optimoimalla vastuullisia energiaratkaisuja. Asiakkaitamme ovat mm. sähkö- ja tietoliikenneyhtiöt, alueen teollisuus sekä kunnat ja kaupungit. Toimipisteemme sijaitsevat Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Loimi-Hämeessä. Vertek konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 28 milj.€ ja työllistämme 150 palveluammattilaista Suomessa.

Etsimme

Liiketoimintajohtajaa

kehittämään ja johtamaan liiketoimintaamme Loimi-Hämeen alueella. Tehtävässäsi olet johtoryhmän jäsen. Työsi sisältää mm. jakeluverkkojen rakentamisen, ylläpidon ja viankorjauksen organisoinnin, työn toteutuksen aikatauluttaminen sekä asiakasyhteyksien hoitamisen. Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja sen toteutuminen projekteissa sekä riskien hallinta kuuluvat kiinteänä osana työtehtäviin. Materiaalihankinnat, aliurakoinnin suunnittelu ja toteutus sekä taloudelliset loppuselvitykset sisältyvät toimenkuvaasi. Vastaat yksikön tuloksesta ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Edellytämme

 • Hyvää sähköalan tuntemusta sekä alalle soveltuvaa sähköalan korkeakoulututkintoa (DI, Ins.).
 • Aiempaa kokemusta projektiliiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävistä.
 • S1-pätevyys lasketaan eduksi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Headhunter Harri Knaapi, 045 869 8228.

Harri Knaapi_Executive Headhunter +358 45 869 8228
Lisätietoja antaa Executive Headhunter, Harri Knaapi, 045 869 8228

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
TOIMITUSJOHTAJA
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_johtamisen_vaikutus_tyovoiman_saatavuuteen
Johtamisen vaikutus työvoiman saatavuuteen
Tänä päivänä osaajien houkuttelussa töihin yritysten ja organisaatioiden maine ja työnantajamielikuva ovat koko ajan tärkeämmässä asemassa.
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Etsitkö uutta työtä? Headhunterin vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen.
InHuntBlogi_Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena-tai turvattomuuden_plain
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden Helsingin Sanomien Turvallisuus -liitteen (viikko 48/2022) Puheenvuorossa Jarno Limnéll...
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa