Mekaniikkasuunnittelija

Savonlinna / Etelä-Savo

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Aquaflow Oy, globaalin Veolia-konsernin Suomen yksikkö, tarjoaa ja toteuttaa sekä standardiratkaisuja että räätälöityjä veden-, jäteveden- ja lietteenkäsittelyn ratkaisuja kunnille, kaupungeille ja teollisille asiakkaille. Teollisiin asiakkaisiimme kuuluvat mm. sellu- ja paperiteollisuus, kaivos- ja metalliteollisuus, voimalaitokset, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus, terveydenhoito ja laboratoriot sekä niihin liittyvät palvelut. Aquaflow Oy on saavuttanut maailmanlaajuisesti johtavan aseman metsäteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelyn teknologiajohtajana.

Yrityksen juuret ovat Savonlinnassa, jonne on vuosikymmenten kuluessa keskittynyt metsäteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelyn noin 30 hengen osaamiskeskus. Siellä kehitetään ja myydään Aquaflow’n omaa teknologiaa sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti.

Mekaniikkasuunnittelija

Aquaflow Oy:n toiminta on laajenemassa ja yhtiö hakee    

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA   

vastaamaan ensisijaisesti laitos- ja putkistosuunnittelusta.    

Tärkeimmät tehtäväsi ovat pääasiassa sellu- ja paperiteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelylaitosten laitos- ja putkistosuunnittelu osana yhtiön teknistä suunnittelua. Olet mukana suunnitteluprosessissa heti prosessisuunnittelun alkuvaiheesta lähtien hahmottamassa visuaalisesti tulevan laitoksen osien sijoittelua usein haastaviinkin maasto-olosuhteisiin. Halutessasi voit osallistua myös laitesuunnitteluun, jos sinulla on siitä aikaisempaa kokemusta. Suunnitteluprosessin aikana valvot lukuisia alihankkijasuunnittelijoita ja varmistat heidän suunnittelunsa laadukkuuden ja oikeellisuuden. Osallistut projektipalavereihin, joissa keskustelet asiakkaan ja hänen edustajiensa kanssa asiakkaan projektiin liittyvistä kokonaisuuksista ja yksityiskohdista. Osallistut asennuksen aikaiseen asennusvalvontaan ja -tarkastukseen ja olet tarvittaessa mukana myös projektin komissioinnissa. Työskentelet merkittävässä roolissa toimitusprojektin projektiryhmässä ja raportoit yhtiön tekniselle johtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden laitossuunnittelusta muutaman vuoden ajalta. Hahmotat helposti isojakin laitoskokonaisuuksia ja pystyt visualisoimaan ne selkeään muotoon suunnitteluprosessin onnistumisen varmistamiseksi. Pystyt hyödyntämään tehokkaasti hydrauliikan lainalaisuuksia ja laskentamenetelmiä suunnittelutyössäsi suunniteltavien laitosten tehokkuuden optimoimiseksi. Tuotat projektin edellyttämät dokumentit sovitun ajan sisällä huolimatta joskus tiukoistakin aikatauluista. Sinulla on valmiutta matkustaa ulkomaille asennusvalvonta- ja tarkastustehtäviin. Koulutukseltasi olet joko AMK- tai diplomi-insinööri. Hallitset hyvin 3D -suunnittelu- järjestelmien käytön, Autodesk Inventorin ja Vault PDM:n tuntemus lasketaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Henkilönä olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja painetta sietävä. Sopeudut eri kulttuurien työtapoihin sujuvasti ja toimit rauhallisesti ja keskittyneesti myös niissä tilanteissa, joissa on joskus edettävä vajavaistenkin tietojen perusteella. Olet oppimis- ja kehittymiskykyinen ja -haluinen etkä pelkää isojakaan haasteita. Sosiaaliset taitosi ja halusi olla tekemisissä ihmisten kanssa auttavat sinua onnistumaan tiukoissakin tilanteissa.

Aquaflow tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä puhtaamman ympäristön puolesta maailmanlaajuisen markkinajohtajan palveluksessa. Työ on kansainvälistä ja pääset tekemään yhteistyötä maailman suurimpien Pulp & Paper konsernien kanssa. Työ on itsenäistä ja siinä on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Toimipiste on Savonlinnassa, mutta työ edellyttää tarvittaessa matkustusvalmiutta.   

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.5.23. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040-8439 221.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa