Mekaniikkasuunnittelija

Savonlinna / Etelä-Savo

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Aquaflow Oy, globaalin Veolia-konsernin Suomen yksikkö, tarjoaa ja toteuttaa sekä standardiratkaisuja että räätälöityjä veden-, jäteveden- ja lietteenkäsittelyn ratkaisuja kunnille, kaupungeille ja teollisille asiakkaille. Teollisiin asiakkaisiimme kuuluvat mm. sellu- ja paperiteollisuus, kaivos- ja metalliteollisuus, voimalaitokset, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus, terveydenhoito ja laboratoriot sekä niihin liittyvät palvelut. Aquaflow Oy on saavuttanut maailmanlaajuisesti johtavan aseman metsäteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelyn teknologiajohtajana.

Yrityksen juuret ovat Savonlinnassa, jonne on vuosikymmenten kuluessa keskittynyt metsäteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelyn noin 30 hengen osaamiskeskus. Siellä kehitetään ja myydään Aquaflow’n omaa teknologiaa sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti.

Mekaniikkasuunnittelija

Aquaflow Oy:n toiminta on laajenemassa ja yhtiö hakee    

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA   

vastaamaan ensisijaisesti laitos- ja putkistosuunnittelusta.    

Tärkeimmät tehtäväsi ovat pääasiassa sellu- ja paperiteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelylaitosten laitos- ja putkistosuunnittelu osana yhtiön teknistä suunnittelua. Olet mukana suunnitteluprosessissa heti prosessisuunnittelun alkuvaiheesta lähtien hahmottamassa visuaalisesti tulevan laitoksen osien sijoittelua usein haastaviinkin maasto-olosuhteisiin. Halutessasi voit osallistua myös laitesuunnitteluun, jos sinulla on siitä aikaisempaa kokemusta. Suunnitteluprosessin aikana valvot lukuisia alihankkijasuunnittelijoita ja varmistat heidän suunnittelunsa laadukkuuden ja oikeellisuuden. Osallistut projektipalavereihin, joissa keskustelet asiakkaan ja hänen edustajiensa kanssa asiakkaan projektiin liittyvistä kokonaisuuksista ja yksityiskohdista. Osallistut asennuksen aikaiseen asennusvalvontaan ja -tarkastukseen ja olet tarvittaessa mukana myös projektin komissioinnissa. Työskentelet merkittävässä roolissa toimitusprojektin projektiryhmässä ja raportoit yhtiön tekniselle johtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden laitossuunnittelusta muutaman vuoden ajalta. Hahmotat helposti isojakin laitoskokonaisuuksia ja pystyt visualisoimaan ne selkeään muotoon suunnitteluprosessin onnistumisen varmistamiseksi. Pystyt hyödyntämään tehokkaasti hydrauliikan lainalaisuuksia ja laskentamenetelmiä suunnittelutyössäsi suunniteltavien laitosten tehokkuuden optimoimiseksi. Tuotat projektin edellyttämät dokumentit sovitun ajan sisällä huolimatta joskus tiukoistakin aikatauluista. Sinulla on valmiutta matkustaa ulkomaille asennusvalvonta- ja tarkastustehtäviin. Koulutukseltasi olet joko AMK- tai diplomi-insinööri. Hallitset hyvin 3D -suunnittelu- järjestelmien käytön, Autodesk Inventorin ja Vault PDM:n tuntemus lasketaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Henkilönä olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja painetta sietävä. Sopeudut eri kulttuurien työtapoihin sujuvasti ja toimit rauhallisesti ja keskittyneesti myös niissä tilanteissa, joissa on joskus edettävä vajavaistenkin tietojen perusteella. Olet oppimis- ja kehittymiskykyinen ja -haluinen etkä pelkää isojakaan haasteita. Sosiaaliset taitosi ja halusi olla tekemisissä ihmisten kanssa auttavat sinua onnistumaan tiukoissakin tilanteissa.

Aquaflow tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä puhtaamman ympäristön puolesta maailmanlaajuisen markkinajohtajan palveluksessa. Työ on kansainvälistä ja pääset tekemään yhteistyötä maailman suurimpien Pulp & Paper konsernien kanssa. Työ on itsenäistä ja siinä on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Toimipiste on Savonlinnassa, mutta työ edellyttää tarvittaessa matkustusvalmiutta.   

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 11.6.23. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040-8439 221.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa