Osastopäällikkö

Helsinki, Kalasatama / Uusimaa

Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918 939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 364 0028

Eläketurvakeskus (ETK) on työeläkkeiden tietotalo, jossa työskentelee 300 eri alan asiantuntijaa. Haemme ETK:n avaintehtävään osastopäällikköä johtamaan tietohallintoamme. Jos sinulla on vahvan tietohallinnon johtamiskokemuksen lisäksi näkemys tietojärjestelmien ketterästä kehittämisestä ja digitalisaation hyödyntämisestä, niin tämä tärkeä tehtävä voi olla sinun! 

Tietohallinnon osastopäällikkö

Tietohallintomme osastopäällikkönä johdat Eläketurvakeskuksen tietohallinto-osastoa ja vastaat sen toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä ETK:n strategian mukaisesti. Osasto (35 henkilöä) on jaettu kolmeen yksikköön, joiden lähijohtajat ovat suoria alaisiasi. Pääset johtamaan ETK:n tietojärjestelmäpalveluiden kokonaisuutta mukaan lukien palvelunhankinta ulkoisilta ICT-yhteistyökumppaneilta. 

Eläketurvakeskus toimii työeläketurvan toimeenpanon ja kehittämisen lakisääteisenä yhteiselimenä. Tietohallinto-osasto vastaa ETK:n toimintaa tukevien tietojärjestelmien kehittämisestä, kunnossapidosta sekä tietoturvasta ja jatkuvuudesta. Osasto vastaa myös tietotekniikkaan liittyvien laitteistojen, ohjelmistojen ja palveluiden hankinnasta julkisen hankintalain mukaisesti ja yhteisesti käytettävien tietotekniikkapalveluiden tuesta sekä käyttövaltuuksista.  

Odotamme sinulta 

vahvaa johtamiskokemusta ja monipuolista osaamista tietohallinnon eri osa-alueista, ymmärrystä ketterästä kehittämisestä sekä digitalisaation mahdollisuuksista. Budjetointi ja sen seuranta on sinulle tuttua. Asenteesi on asiakas- ja palvelulähtöinen ja tartut havaittuihin ongelmiin aktiivisesti. Johtajana olet jämäkkä, valmentava ja ihmisläheinen. 

Sinulla on myös kokemusta toiminnasta ulkoisten palveluntarjoajien kanssa ja kokemus julkisista hankinnoista luetaan eduksi. Parhaat edellytykset tehtävään antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. 

Tarjoamme sinulle  

vakaan ja vastuullisen työn osana mukavaa työyhteisöä. ETK on yksi vuoden 2022 Suomen innostavimmista työpaikoista. Työhyvinvointiasi tukevat etätyömahdollisuus sekä monipuoliset työsuhde-edut, kuten mm. hyvä työterveyshuolto sekä lounas-, työmatka-, liikunta- ja kulttuurietu. Uudet toimitilamme Kalasatamassa tarjoavat monipuoliset ja erilaisten tarpeiden mukaan joustavat tilat työskentelyyn. 

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika ja valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietojen tarkistus. Lue lisää osoitteessa www.etk.fi. Katso myös video Eläketurvakeskus työnantajana

Tästä se alkaa! 

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 20.2.2023 klo 16.00 mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, toimi siis nopeasti. Teemme haussa yhteistyötä InHunt Group Oy:n kanssa, joten kysy matalalla kynnyksellä lisätietoja Senior Headhunter Harri Roivaiselta (0500 918 939) ja Senior Headhunter Janne Ilomäeltä (050 364 0028). Voit myös halutessasi tiedustella asiaa ETK:sta johtaja Allan Paldaniukselta (040 548 3520) maanantaina 16.1. klo 14.00–15.00 ja maanantaina 13.2 klo 14.00–15.00 välisinä aikoina. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa