Partner Success Director – Biila

Vantaa / Kanta-Häme / Päijät-Häme / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Martti Mäyry, puh. 0400 239 245 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. 044 975 5602.

Haluatko olla mukana kasvavassa ja kansainvälistyvässä autoalan teknologiayrityksessä!

Biila on Suomessa ja Ruotsissa toimiva autojensiirtopalvelu. Palvelualusta kokoaa yhteen siirron tarvitsijat ja kuljettajat, jotka suorittavat autojen siirrot ajamalla. Biilan autojensiirtopalvelua käyttävät pääasiallisesti autoliikkeet, autovuokraamot ja huoltoliikkeet. Biilan vuoden 2022 liikevaihto oli huikealla lähes 100 % kasvulla 6,2 miljoonaa euroa. Kasvu jatkuu ja vauhtia tulee lisäämään kuluvana syksynä alkanut Biilan palveluiden laajentuminen Ruotsin markkinoille. Tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava autonsiirtopalveluiden tarjoaja vuoteen 2025 mennessä. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 32 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. Biilan autojensiirtopalvelussa on noin 1600 aktiivista kuljettajaa ja palvelua käyttää yli 2000 autoalan ammattilaista. Biilan alustan kautta siirretään noin 100 000 ajoneuvoa vuonna 2023.


Biila panostaa kasvun tekijöihin: asiakaskokemukseen, innovaatioiden ja uuden teknologian hyödyntämiseen sekä kumppaniverkostoon, joka toimii autojen siirtopalveluiden toteuttajana. Kehittyminen ja vastuullisuus nähdään Biilalla tärkeänä osana menestymistä.


Kasvun ja kehittymisen varmistamiseksi Biila hakee nyt dynaamiseen joukkoonsa sinua,

PARTNER SUCCESS DIRECTOR

johtamaan itsenäisinä yrittäjinä toimivista kuljettajista koostuvaa partner-verkostoa.


Tehtävässä vastaat kuljettajaosaamisen ja -tyytyväisyyden johtamisesta ja kehittämisestä. Rakennat mm. kuljettajien onboarding sekä partner -ohjelmia kumppaniyhteistyön vahvistamiseksi ja kuljettajien sitouttamiseksi. Tehtävässäsi huomioit vastuullisuusasioiden toteutumista kuljettajaverkoston näkökulmasta ja seuraat alustataloudessa toimivia yrittäjiä koskevan lainsäädännön kehitystä, vaikutat ja teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa lainsäädäntöön liittyen ja kehität kuljettajapoolia mahdollisten lainsäädännön muutosten mukaisesti. Toimit läheisessä yhteistyössä Biilan Customer Success tiimin kanssa Biilan palveluiden kehittämisessä. Raportoit Biilan toimitusjohtajalle.  


Mitä toivomme sinulta:

 • Nälkää, kykyä ja halua rakentaa Biilan kasvua ja tukea palvelulla autokaupan myynnin kehittymistä sekä kasvaa ja kehittyä omassa roolissasi.
 • Alustatalouden ja teknologian ymmärrystä.
 • Sinulla on liiketoiminnallista kokemusta maustettuna HR osaamisella ja olet ollut tekemisissä työlainsäädännön kanssa.
 • Olet ehkä toiminut partner success tai channel partner program asioiden kanssa.
 • Kykyä ymmärtää ja hallita kokonaisuuksia.
 • Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja valmiudet toimia vastuualueesi esihenkilöroolissa.
 • Olet sosiaalinen, mukautumiskykyinen ja pystyt vakuuttavasti vaikuttamaan ja kommunikoimaan eri sidosryhmien suuntaan.
 • Nälkää parantaa maailmaa ja rakentaa uniikkia uutta vastuullisesti nuorekkaassa ja dynaamisessa organisaatiossa.


Biila tarjoaa sinulle:

 • Avainroolin kansainvälistyvässä kasvuyhtiössä ja mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yhtiön mukana kansainväliseen rooliin.
 • Pääset toimimaan ainutlaatuisen palvelutuotteen kanssa alan johtavassa edelläkävijäyrityksessä, joka haluaa viedä alustatalouden yrittäjäkumppanien johtamisen uudelle tasolle.
 • Toimintakulttuurin, jossa näkyy arvomme: Rohkeus, Avoimuus, Yhteistyö ja Hyvä Fiilis. Työ on tärkeä, mutta ihminen tärkeämpi. Arvostamme vapaa-aikaa. Laadukas ja hyvin johdettu työ mahdollistaa laadukkaan elämän.
 • Viihtyisät työkalut ja toimipisteen Vantaan Aviapoliksessa sujuvien kulkuyhteyksien varrella. Juna-asema toimipisteen vieressä.
 • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn, mutta huomioiden henkilökohtaisten kohtaamisten tärkeyden.
 • Henkilökohtaista työ- ja johtamisvalmennusta yhteistyökumppanin tarjoamana.
 • Kilpailukykyinen palkkaus ja työsuhde-edut (mm. tulosbonus, lounasetu, työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä muita työhyvinvointia lisääviä etuja).Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään perjantaina 20.11.2023, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen HAE PAIKKAA -linkin kautta. Kannattaa toimia pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Martti Mäyry, puh. 0400 239 245 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. 044 975 5602.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa