Sähkömarkkinajohtaja, Fingrid

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi ja Senior Headhunter Jari Tourunen 040 056 0836, jari.tourunen@inhunt.fi.

  

Fingrid on Suomen energiajärjestelmän peruspilari. Fingrid vastaa maamme kantaverkosta – yhdestä yhteiskuntamme tärkeimmästä infrastruktuurista. Modernisoimme sähköjärjestelmää, jotta uusiutuva energia saadaan jatkossakin kuluttajien saataville. Vastuullisuus on meille fingridiläisille tapa toimia. Teemme töitä hyvällä energialla. Yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. 

Haemme nyt Fingridiin sähkömarkkinajohtajaa, jolla on kyky kehittää sähkömarkkinoita tulevaisuuden energiajärjestelmän tarpeisiin.  Tukenasi sinulla on noin 60 hengen asiantuntijaorganisaatio.  

Tehtävässä menestyminen edellyyttää 

 • kykyä strategiseen ajatteluun 
 • sähkömarkkinoiden tuntemusta 
 • tavoitteellisuutta ja määrätietoisuutta 
 • kokemusta ihmisten johtamisesta 
 • teknisen tai kaupallisen yliopistotason tutkinnon 
 • hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja 
 • hyvää englannin ja suomen taitoa 
 • matkustusvalmiutta. 

Tehtävä on näkyvä, sillä sähkömarkkinat kiinnostavat koko suomalaista yhteiskuntaa. Tehtävä on myös erittäin kansainvälinen. Kyky toimia ja vaikuttaa kansainvälissä ryhmissä ja verkostoissa on oleellinen osa tehtävää. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän energiamurroksen ytimessä, mutkattoman ja hyvän työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Fingridin työntekijänä olet osa joukkuetta, jota yhdistää ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. 

Sähkömarkkinajohtaja kuuluu Fingridin johtoryhmään ja raportoi suoraan toimitusjohtajalle.  

Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä selvitys ulkomaansidonnaisuuksista. 

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae viimeistään sunnuntaina 24.9.2023 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi ja Senior Headhunter Jari Tourunen 040 056 0836, jari.tourunen@inhunt.fi.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja hakuprosessista myös Fingridin varatoimitusjohtaja Asta Sihvonen-Punkalta, puh. 050 573 9053 ja henkilöstöjohtaja Tiina Miettiseltä puh. 0400 758 193. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Resort General Manager
Henkilöstöjohtaja
Client Director
Tuotantojohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa