Talousjohtaja

Espoo / Uusimaa

Figure Taloushallinto Oy on taloushallinnon palvelukeskus, jonka noin 50 ammattilaista tuottavat taloushallinnon palveluja pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille finanssialan toimijoille ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat mm. Säästöpankkiryhmä, POP Pankki -ryhmä, Oma Säästöpankki ja Aktia.

Figure Taloushallinto etsii talouden ammattilaista, jolla on kyvykkyys tuottaa Figuren sisäinen ja ulkoinen raportointi liiketoiminnan johtamisen tueksi sekä vastata Figuren HR- ja viestintäasioista. Tehtävässä olet osa johtoryhmää ja raportoit toimitusjohtajalle.

Tehtävässään talousjohtajaa tukee kirjanpitäjä, HR- ja viestintäassistentti sekä ulkoistettu HR- ja palkanlaskentakumppani.

Talousjohtaja on keskeisessä roolissa kannattavuuden ja tuottavuuden johtamisessa. Henkilö tuottaa raportointia ja analysoi liiketoimintaa ja tukee näin johdon päätöksentekoa.

Myös henkilöstön osaamisen kehittäminen ja työtyytyväisyyden parantaminen on keskeinen tehtävä strategian toteutumisen kannalta.

Menestyt parhaiten tehtävässä, jos omaat:

 • ulkoisen laskennan osaamista
 • sisäisen laskennan vahvaa osaamista budjetoinnista, ennustamisesta, raportoinnista ja liiketoiminnan analysoinnista hyödyntäen esim. Microsoft D365 Finance, Excel ja PowerBi -ratkaisuja, tietovarasto-osaaminen katsotaan eduksi
 • kokemusta henkilöstöjohtamisesta, henkilöstöhallinnon prosesseista ja niiden kehittämisestä
 • erinomaiset viestintä- ja koordinointitaidot
 • kokemusta palveluliiketoimintaympäristöstä

Tehtävässä onnistuu oma-aloitteinen ja asioista selvää ottava, itsenäinen sekä ratkaisukeskeinen henkilö, jolla on halua ja kykyä johtaa muutostilanteita. Kyseenalaistat kehitysmielessä myös nykyiset toimintatavat ja -prossessit, jotta valitun strategian toteutuminen on askeleen lähempänä.

Arvostamme vahvaa yrityskulttuuria. Figurelaisia ohjaavat työssään seuraavat neljä arvoa: Autamme ilolla, Uudistamme innolla, Ratkaisemme rohkeasti ja Onnistumme yhdessä. Ansaitsimme viime vuonna Future Workplaces 2022 -sertifikaatin johtamalla oman työpaikkamme yrityskulttuuria poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä.

Meillä on viihtyisät toimitilat Espoossa ja Kauhajoella, työskentelemme kuitenkin pääasiassa etänä. Työajoissa olemme joustavia ja tuemme työntekijää vaihtuvissa elämäntilanteissa.

Monipaikkatyöhön sopeutuminen on keskeistä ja kyky johtaa ja kehittää tekemistä tällaisessa ympäristössä on välttämätöntä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta viimeistään 27.9. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Juhana Gyllenbögel, 044-060 6665 ja Casimir Tallqvist, 040-555 7790.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa