Talousjohtaja

Espoo / Uusimaa

Figure Taloushallinto Oy on taloushallinnon palvelukeskus, jonka noin 50 ammattilaista tuottavat taloushallinnon palveluja pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille finanssialan toimijoille ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat mm. Säästöpankkiryhmä, POP Pankki -ryhmä, Oma Säästöpankki ja Aktia.

Figure Taloushallinto etsii talouden ammattilaista, jolla on kyvykkyys tuottaa Figuren sisäinen ja ulkoinen raportointi liiketoiminnan johtamisen tueksi sekä vastata Figuren HR- ja viestintäasioista. Tehtävässä olet osa johtoryhmää ja raportoit toimitusjohtajalle.

Tehtävässään talousjohtajaa tukee kirjanpitäjä, HR- ja viestintäassistentti sekä ulkoistettu HR- ja palkanlaskentakumppani.

Talousjohtaja on keskeisessä roolissa kannattavuuden ja tuottavuuden johtamisessa. Henkilö tuottaa raportointia ja analysoi liiketoimintaa ja tukee näin johdon päätöksentekoa.

Myös henkilöstön osaamisen kehittäminen ja työtyytyväisyyden parantaminen on keskeinen tehtävä strategian toteutumisen kannalta.

Menestyt parhaiten tehtävässä, jos omaat:

 • ulkoisen laskennan osaamista
 • sisäisen laskennan vahvaa osaamista budjetoinnista, ennustamisesta, raportoinnista ja liiketoiminnan analysoinnista hyödyntäen esim. Microsoft D365 Finance, Excel ja PowerBi -ratkaisuja, tietovarasto-osaaminen katsotaan eduksi
 • kokemusta henkilöstöjohtamisesta, henkilöstöhallinnon prosesseista ja niiden kehittämisestä
 • erinomaiset viestintä- ja koordinointitaidot
 • kokemusta palveluliiketoimintaympäristöstä

Tehtävässä onnistuu oma-aloitteinen ja asioista selvää ottava, itsenäinen sekä ratkaisukeskeinen henkilö, jolla on halua ja kykyä johtaa muutostilanteita. Kyseenalaistat kehitysmielessä myös nykyiset toimintatavat ja -prossessit, jotta valitun strategian toteutuminen on askeleen lähempänä.

Arvostamme vahvaa yrityskulttuuria. Figurelaisia ohjaavat työssään seuraavat neljä arvoa: Autamme ilolla, Uudistamme innolla, Ratkaisemme rohkeasti ja Onnistumme yhdessä. Ansaitsimme viime vuonna Future Workplaces 2022 -sertifikaatin johtamalla oman työpaikkamme yrityskulttuuria poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä.

Meillä on viihtyisät toimitilat Espoossa ja Kauhajoella, työskentelemme kuitenkin pääasiassa etänä. Työajoissa olemme joustavia ja tuemme työntekijää vaihtuvissa elämäntilanteissa.

Monipaikkatyöhön sopeutuminen on keskeistä ja kyky johtaa ja kehittää tekemistä tällaisessa ympäristössä on välttämätöntä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta viimeistään 27.9. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Juhana Gyllenbögel, 044-060 6665 ja Casimir Tallqvist, 040-555 7790.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Tehdaspäällikkö
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa