Talousjohtaja

Espoo / Uusimaa

Figure Taloushallinto Oy on taloushallinnon palvelukeskus, jonka noin 50 ammattilaista tuottavat taloushallinnon palveluja pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille finanssialan toimijoille ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat mm. Säästöpankkiryhmä, POP Pankki -ryhmä, Oma Säästöpankki ja Aktia.

Figure Taloushallinto etsii talouden ammattilaista, jolla on kyvykkyys tuottaa Figuren sisäinen ja ulkoinen raportointi liiketoiminnan johtamisen tueksi sekä vastata Figuren HR- ja viestintäasioista. Tehtävässä olet osa johtoryhmää ja raportoit toimitusjohtajalle.

Tehtävässään talousjohtajaa tukee kirjanpitäjä, HR- ja viestintäassistentti sekä ulkoistettu HR- ja palkanlaskentakumppani.

Talousjohtaja on keskeisessä roolissa kannattavuuden ja tuottavuuden johtamisessa. Henkilö tuottaa raportointia ja analysoi liiketoimintaa ja tukee näin johdon päätöksentekoa.

Myös henkilöstön osaamisen kehittäminen ja työtyytyväisyyden parantaminen on keskeinen tehtävä strategian toteutumisen kannalta.

Menestyt parhaiten tehtävässä, jos omaat:

 • ulkoisen laskennan osaamista
 • sisäisen laskennan vahvaa osaamista budjetoinnista, ennustamisesta, raportoinnista ja liiketoiminnan analysoinnista hyödyntäen esim. Microsoft D365 Finance, Excel ja PowerBi -ratkaisuja, tietovarasto-osaaminen katsotaan eduksi
 • kokemusta henkilöstöjohtamisesta, henkilöstöhallinnon prosesseista ja niiden kehittämisestä
 • erinomaiset viestintä- ja koordinointitaidot
 • kokemusta palveluliiketoimintaympäristöstä

Tehtävässä onnistuu oma-aloitteinen ja asioista selvää ottava, itsenäinen sekä ratkaisukeskeinen henkilö, jolla on halua ja kykyä johtaa muutostilanteita. Kyseenalaistat kehitysmielessä myös nykyiset toimintatavat ja -prossessit, jotta valitun strategian toteutuminen on askeleen lähempänä.

Arvostamme vahvaa yrityskulttuuria. Figurelaisia ohjaavat työssään seuraavat neljä arvoa: Autamme ilolla, Uudistamme innolla, Ratkaisemme rohkeasti ja Onnistumme yhdessä. Ansaitsimme viime vuonna Future Workplaces 2022 -sertifikaatin johtamalla oman työpaikkamme yrityskulttuuria poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä.

Meillä on viihtyisät toimitilat Espoossa ja Kauhajoella, työskentelemme kuitenkin pääasiassa etänä. Työajoissa olemme joustavia ja tuemme työntekijää vaihtuvissa elämäntilanteissa.

Monipaikkatyöhön sopeutuminen on keskeistä ja kyky johtaa ja kehittää tekemistä tällaisessa ympäristössä on välttämätöntä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta viimeistään 27.9. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Juhana Gyllenbögel, 044-060 6665 ja Casimir Tallqvist, 040-555 7790.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa