Talousjohtaja / CFO / Financial Controller, Masku

DanHatch Finland Oy
Masku / Suomi / Varsinais-Suomi

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo suorahakuprosessin aikana, joten toimithan ripeästi.
Lisätietoa tehtävästä antaa Executive Headhunter Harri Knaapi, 045 869 8228 tai etu.suku@inhunt.fi

DanHatch Finlandin omistavat DanHatch Holding ja HKScan Oyj. Omistus tarjoaa vakaan pohjan kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiselle, sekä tukee ja auttaa laajentamaan vahvoja yhteistyösuhteita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. DanHatch Holdingilla on tytäryrityksiä myös Tanskassa, Puolassa ja Ranskassa.

DanHatch Finlandilla työskentelee noin 40 ja koko konsernissa yli 500 työntekijää. DanHatch-konsernin visiona on olla asiakkaidemme ensisijainen kumppani sekä organisaationa itsenäinen hautomokonserni Euroopassa. Olemme kehittäneet jo 80 vuoden ajan prosessejamme ja käytäntöjämme nuorikkokasvatuksen, haudontamunien tuotannon, hautomotoiminnan ja asiakaspalvelun osalta. Olemme yksi suurimmista ja tehokkaimmista hautomoista Euroopassa. Vuosituotantomme on yli 600 miljoonaa haudontamunaa ja lähes 500 miljoonaa untuvikkoa, josta DanHatch Finlandin osuus on noin 10 prosenttia. Tuotamme korkealaatuisia broileruntuvikkoja keskittyen tuottavuuteen sekä eläinten terveyteen ja hyvinvointiin. Sitoutuneet työntekijät takaavat tuotantomme laadun ja jatkuvan kannattavan kasvun. Siipikarjanlihan kulutus on maailmanlaajuisesti kasvussa, ja uskomme siipikarjan olevan yksi tärkeimmistä proteiinin lähteistä myös tulevaisuudessa. Siipikarjatuotannolla on pienet ympäristö- ja ilmastovaikutukset.

Talousjohtaja / CFO / Financial Controller, Masku

Etsimme kokenutta talous- ja konsernihallinnon raportoinnin osaajaa.

Tehtävässä vastaat yrityksen taloushallinnon toiminnoista, kirjanpidosta, talousraportoinnista, tilinpäätöksistä ja budjetoinnista eri velvoitteineen. Pääset myös auttamaan yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa sekä taloushallinnon ratkaisujen kehittämisessä. Kuulut yrityksen johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on

 • tehtävään sopiva koulutus
 • vahva taloushallinnon osaaminen
 • usean vuoden kokemus ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtävistä, sisältäen mielellään konsernilaskentaa ja -raportointia kansainvälisessä ympäristössä
 • hyvä suomen ja englannin kielen taito
 • hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot
 • kokemusta ja osaamista erilaisista järjestelmistä (esim. CRM, ERP, Excel, MSNavi)
 • aikaisempaa esimieskokemusta

Persoonaltasi olet

 • osaava, huolellinen ja luotettava
 • energinen, kehittävä ja yhteistyökykyinen
 • tottunut nopeaan ja tehokkaaseen toimintaan
 • kykenevä toimimaan asetettujen aikataulujen mukaisesti

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Maskussa. Etätyöhön on mahdollisuus osittain. Tehtävä on täysipäiväinen ja aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo suorahakuprosessin aikana, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Executive Headhunter Harri Knaapi, 045 869 8228 tai etu.suku@inhunt.fi

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa