Talousjohtaja, Maatalousyrittäjien eläkelaitos – MELA

Espoo / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Atte Andersson atte.andersson@inhunt.fi 044 975 5602 ja Senior Headhunter Tuuli Paasilehto tuuli.paasilehto@inhunt.fi  040 631 8777.  

Melan toiminta-ajatuksena on parantaa maatalousyrittäjien ja apurahansaajien hyvinvointia elämän eri vaiheissa. Asiakasläheisesti tarjoamme asiakkaillemme kattavaa ansioperusteista sosiaaliturvaa ja palvelua. Asiantuntevasti hoidamme maatalousyrittäjien, metsänomistajien, kalastajien, poronhoitajien ja apurahalla työskentelevien taiteilijoiden ja tutkijoiden lakisääteistä työeläke- ja tapaturmavakuuttamista. Lisäksi hallinnoimme lomitusta ja tuemme asiakkaitamme työhyvinvointipalveluilla.

Melalla on 75 000 työelämässä olevaa asiakasta ja 100 000 eläkkeen- tai etuudensaajaa. Maksamme eläkkeitä ja muita etuuksia noin miljardi euroa vuodessa. Työllistämme noin 200 henkilöä. Arvojamme ovat laadukas palvelu, asiakkaan arvostaminen, taloudellisuus, yhteistyö ja avoin johtamistapa.

Oletko sijoitustoimintaa osaava, aikaansaava, oma-aloitteinen ja neuvottelutaitoinen talousjohtaja? Pidätkö monimutkaisiin kokonaisuuksiin perehtymisestä? Onko viestintäsi suullisesti ja kirjallisesti selkeää ja tiivistä.  Silloin voit olla Melan uusi

TALOUSJOHTAJA

nykyisen jäädessä eläkkeelle.

Talousjohtajan vastuualueena on Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen, Melan sijoitustoiminta ja talouspalvelut. Talousjohtaja toimii toimitusjohtajan alaisuudessa raportoiden hänelle. Talousjohtaja osallistuu Melan kehittämiseen johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi hän toimii Melan edustajana alan työryhmissä ja sidosryhmäyhteistyössä.  

Melan sijoitusomaisuuden arvo on noin 360 miljoonaa euroa. Talousjohtaja vastaa sijoitusvarallisuuden hoidosta, sijoituspäätösten valmistelusta ja sijoitustoimintaan liittyvästä raportoinnista sekä sijoitustoimintaan liittyvästä yhteydenpidosta. Talousjohtajan vastuulle kuuluu myös valmiussuunnittelun johtaminen.  

Talousjohtajan alaisuudessa työskentelee Melan talousyksikkö, jonka tehtävänä on hoitaa taloushallintoa ja vakuutusmaksulaskutusta sekä tuottaa sisäisiä palveluita. 

Tehtävässä toimivalta edellytämme: 

 • vahvaa kokemusta ja näkemystä sijoitusvarallisuuden hoitamisesta sekä sijoituspäätöksistä
 • ymmärrystä vakuutusliiketoiminnan sijoitustoiminnan pitkäjänteisyydestä
 • kokemusta vuokraustoiminnasta sekä kiinteistöjen ylläpidosta 
 • taloushallinnon prosessien tuntemusta 
 • näyttöä strategisesta johtamisesta sekä  
 • erinomaisia yhteistyötaitoja

Tehtävässä toimivalla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä englannin kielten taito. 

Tehtävään valittavasta tehdään turvallisuusselvityslain mukainen henkilöturvallisuusselvitys suojelupoliisin toimesta, tarkistetaan luottotiedot ja tehdään huumausainetestaus.

Sinua odottaa Melassa

Mela tarjoaa mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn työntekijöitään arvostavassa ja innostavassa työyhteisössä. Työntekijöiden työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen panostetaan monipuolisesti. Mela on saanut Suomen innostavimmat työpaikat – ja Perheystävällinen työpaikka -tunnukset. Henkilöstön työntekijäkokemusta kehitetään systemaattisesti. Henkilöstö myös osallistuu aktiivisesti toiminnan ja työolosuhteiden kehittämiseen. Melassa saat työhösi hyvän perehdytyksen, uudenaikaiset työtilat Espoon Tapiolassa sekä joustavat työajat. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae viimeistään torstaina 4.4.2024 lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa