Talouspäällikkö

Tuusula tai Siltakylä / Kymenlaakso / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Jarkko Huotari 040 355 8677 sekä
Senior Headhunter Timo Viljakainen 040 503 5554.

Run Group on kotimainen perhetaustainen sijoitusyhtiö, joka sijoittaa pääosin listattuihin ja listaamattomiin yhtiöihin sekä kiinteistöihin. Run Group`n tase tytäryhtiöineen on 75 m€.

Yhtiön isoin omistus on Konvertia (Lv 45m€), joka työllistää noin 250 kartonkialan ammattilaista yhteensä viidessä eri yksikössä ja neljässä eri maassa. Lisäksi ryhmään kuuluu Tuusulassa sijaitseva Paperpap (Lv 8m€), joka on yksi Suomen merkittävin ja kasvu-uralla oleva paperitukkuri.

Run Groupin tavoitteena on kasvattaa portfolion arvoa pitkäjänteisesti. Uskomme vahvasti taloudellisen menestyksen syntyvän rohkean tekemisen ja yrittäjyyden tuloksena.

Vahvistamme konsernin organisaatiota ja etsimme nyt uutta

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

ottamaan vastuu yrityksen taloushallinnon avainprosesseista ja niiden kehittämisestä, lisäksi tuet yhtiöiden johtoa päätöksenteossa. Sinulta hoituvat sekä ulkoisen että sisäisen laskennan työt. Vastaat itsenäisesti talousorganisaatiosta niin sisäisesti kuin ulkoisten kumppaneiden suuntaan mm. pankit ja tilitoimistot. Tuotat taloudellista tietoa johdon päätöksenteon tueksi investointeihin, yrityskaupan järjestelyihin tai rahoituskierrokselle. Sparraat johtoa, laadit raportteja ja kehität taloushallinnon prosesseja.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää potentiaaliasi monipuolisessa ja kansainvälisessä talousfunktion kehittämisessä. Talouspäällikön tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen, mutta edellyttää matkustusvalmiutta ulkomaan yksiköiden vuoksi.

Tulet vastaamaan Run Group´n , Konvertian Group´n sekä Paperpapin vastaavista asioista. Run Groupin osalta tehtävät painottuvat sijoitustoiminnan tukemiseen sekä hallitusraportointiin. Kuulut kaikkien liiketoimintojen johtoryhmiin ja esihenkilönäsi toimii konsernin toimitusjohtaja.

Millaista henkilöä etsimme?

Saatat olla hakemamme henkilö, mikäli sinussa yhdistyy kokemus, taidot ja vahva halu kehittää taloushallintoa, järjestelmällinen ote työhön sekä hands on-asenne. Onnistuaksesi sinulla on oltava osaamista ja käytännön kokemusta kansainvälisten pk-yhtiöiden laskentatoimesta ja kirjanpidosta. Innostut hyvistä kehitysprojekteista, joissa pääset toimimaan ihmisten ja järjestelmien kanssa. Pidät teollisessa ympäristössä toimimisesta ja sinulla on ollut kosketuspintaa myös tuotantoon ja sitä tukeviin investointilaskelmiin.

Ajattelet, että kokonaisuuden kehittäminen on pitkäjänteistä työtä, jota tulee tehdä järjestelmällisesti. Katsot toiminnassasi tulevaisuuteen. Olet päättäväinen kehittämisluonne, mutta et koskaan jätä huomiotta muiden näkemyksiä, joten saat ihmiset mukaan muutoksiin. Yhteistyösi on sujuvaa kaikkien kanssa, myös englanniksi.

Mitä kokemusta ja taustaa arvostamme?

Toivomme sinulta kokemusta tuotantolähtöisistä ympäristöistä sekä kansainvälisyydestä. Erityisesti toivomme sinulta näkemystä ja näyttöjä talousasioiden pyörittämisestä sekä kehittämisestä hyvässä yhteistyössä muun johdon kanssa. Toivomme hyvällä tavalla kriittistä lähestymistapaa uusiin mahdollisuuksiin ja arvostamme nykyaikaista näkemystä talousjohtamisesta. Sijoitus- ja kiinteistöliiketoiminnan kokemus voi myös olla eduksesi.

Koulutuksesi on tehtävää tukeva kaupallinen koulutus. Tehtävässä menestymistä tukevat hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot sekä suomeksi että englanniksi. Toivomme hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua molempien kielien osalta, jotta yhteistyö konsernitasolla on mahdollisimman sujuvaa. Käytät nykytekniikkaa sujuvasti osana työtäsi ja omaksut helposti käytössämme olevat ICT-ratkaisut.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa