Talouspäällikkö

InHunt Group logo
Anonyymi
Savo, Keski-Suomi tai Pohjois-Pohjanmaa / Etelä-Pohjanmaa / Etelä-Savo / Keski-Pohjanmaa / Lappi / Pohjanmaa / Pohjois-Karjala / Pohjois-Pohjanmaa / Pohjois-Savo

Etsimme TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ terveysteknologia-alan pörssiyhtiölle, jolla on huippuosaaminen ja asiantuntemus sekä laadukas ja kilpailukykyinen terveysalan tarvitsema tuoteratkaisu. 

Yritys on siirtymässä tuotekehitysvaiheesta kaupalliseen vaiheeseen ja talousosastolla tulee olemaan suurempi rooli päivittäisten hallinnollisten asioiden hoitamisessa kuten myös taloudellisen ohjauksen osalta.

Tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen. Tehtävää voidaan hoitaa yhtiön omissa toimipisteissä tai kotoa käsin. Sijaintisi voi olla esimerkiksi Savon, Keski-Suomen tai Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Talouspäällikön tehtäviin kuuluvat yhtiön taloudellinen raportointi (kuukausi/vuosi), kirjanpito yhdessä yhteistyökumppaniyrityksen kanssa, tiedotteet itsenäisesti ja yhdessä PR-toimiston kanssa, ilmoitukset ja kommunikointi ulkoisten yhteistyötahojen kanssa, osastojen välisen budjetoinnin ja kulujen seuranta (controller), toimitusjohtajan avustaminen hallinnollisissa asioissa, toimiminen yhtiön henkilöstöhallinnon yhteyshenkilönä yhdessä toimitusjohtajan kanssa sekä osallistuminen yhtiön rahoituksen suunnitteluun. Talouspäällikkö raportoi toimitusjohtajalle.

Talouspäällikkö määrittää yhtiön taloudelliset tunnusluvut ja perehdyttää eri osastojen vetäjät niihin. Hän kehittää henkilöstöhallintoa ja huolehtii yhdessä toimitusjohtajan kanssa työterveys-, työsopimus- ja muista HR-asioista. Hän tukee myyntiä ja markkinointia talousosaston näkökulmasta.

Talouspäälliköllä on tehtävässä menestymistä tukeva opiskelutausta sekä kokemusta taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Hänellä on taloushallinnan perusosaaminen eli hänelle on perustasolla tuttua toimintaa esim. kirjanpito, palkanmaksu, controller-toiminta, budjetointi, raportointi ja tunnuslukujen asettaminen. Hän myös tekee ja johtaa yhteistyötä yhtiön taloushallinnon yhteistyökumppanin kanssa. Talouspäälliköltä ei edellytetä kokemusta medical-/pharma-liiketoiminta-alasta eikä pörssiyhtiökokemusta.

Talouspäälliköllä on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Hänellä on kiinnostus henkilöstöhallinnan asioihin. Hänellä on myös yrittäjähenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja aikataulujen kunnioitusta.
Pääset mukaan kansainvälisen kasvun kynnyksellä olevaan yhtiöön. Saat monipuolisen tehtäväkokonaisuuden yhtiön taloushallinnon kehittämis- ja toteuttamistyössäsi. Saat vahvan roolin toimitusjohtajan ”oikeana kätenä” ja se antaa myös mahdollisuuden päästä mukaan laaja-alaiseen päätöksentekoon.

Jos koet tehtävän omaksesi, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä ja yhtiöstä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter, aluejohtaja Stig Hedberg, 044-330 3132 tai stig.hedberg@inhunt.fi.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa