Talouspäällikkö – Anonyymi yritys

Anonyymi palveluyritys
Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Martti Mäyry, puh. 040 023 9245 ja Juhana Gyllenbögel, p. 044 060 6665.

Haemme pohjoismaiseen palvelualan konserniin kuuluvalle Suomen maayhtiölle

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kokonaisvaltaisesti Suomen yhtiön taloushallinnosta, vastuualueeseesi kuuluu myös osa it-hallinnosta sekä taloushallinnon toimintojen kehittämisestä. Yhtiö on liikevaihdon kokoluokaltaan 50-100 miljoonaa euroa ja työntekijöitä useampi sata, ollen yksi johtavista yhtiöistä alallansa Suomessa. 

Toimit taloushallinnon tiimin (kirjanpito, controlling, reskontra) esihenkilönä. Taloushallinnon tehtäviä ja inhouse-kirjanpitoa tukee tällä hetkellä ulkoistettu taloushallinnon palvelukumppani. Tuotat taloushallinnon tiimisi kanssa, aktiivisesti itse osallistuen, tarvittavaa dataa liiketoiminnan päätösten tueksi mm. kuukausi- ja kvartaaliraportein, IFRS yhteenvetoja (yhtiössä ei IFRS tilinpäätöstä), rullaavat kassavirtalaskelmat, tase ennusteet jne. Kehität raportointia maayhtiössä sekä Nordic-tasolla yhteistyössä konsernin kanssa. IT-hallinnossa ja -laitteissa on ulkoinen kumppani tukena. Raportoit toimitusjohtajalle ja toimit johtoryhmän jäsenen ja sihteerin rooleissa.  

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahva sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen osaaminen. Hallitset taloushallinnon kirjanpidosta tilinpäätöksen läpiviemiseen sekä taloushallinnon järjestelmät (käytössä mm. Visman palveluita). IFRS osaaminen on suositeltavaa. Sinulla on rahoituksen suunnittelukokemusta ja Leasing-rahoitusten hyödyntäminen kalustoinvestoinneissa sekä IFRS 16 ovat sinulle tuttua. Excel, BI-työkalut ja KPI-mittarointi ovat sinulla hyvällä tasolla hallussa ja osaat tuottaa oleellista dataa, tunnuslukuja ja ennusteita. DD- ja valuaatiokokemus eduksi. Sinulla on perusosaaminen IT-hallinnosta ja järjestelmistä (MS365). 

Olet toiminut aikaisemmin jo muutaman vuoden (7+ vuotta) vastaavissa talouspäällikkö ja esimiestehtävissä, mielellään palveluliiketoimintayhtiössä. Kokemus kansainvälisessä organisaatiossa toimimisesta on eduksi. Englannin kieli sujuu tarvittaessa työkielitasolla sekä kirjallisesti että suullisesti. 

Luonteeltasi olet tarkka numeroissa, analyyttinen, suunnitelmallinen, pysyt aikatauluissa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa kaikissa tilanteissa, toimit pitkäjänteisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky.  


Hakuprosessi ajoittuu keväästä alkukesään (Q2) ja valittava henkilö aloittaa tehtävässä lokakuun alussa/puolessa välissä 2024. 


Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävään 30.4.2024 mennessä lähettämällä hakemuksesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Martti Mäyry, puh. 040 023 9245 ja Juhana Gyllenbögel, p. 044 060 6665. 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa