Toimitusjohtaja

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Harri Roivainen (0500 918 939) ja Senior Headhunter Janne Ilomäki (050 3640028).

Silverskin Information Security Oy on sovellusturvallisuuteen erikoistunut suomalainen kyberhyökkäysyhtiö. Yhtiön liikeideana on tunnistaa asiakkaiden liiketoiminnan tietotekniset haavoittuvuudet, arvioida niistä aiheutuvat riskit ja parantaa kyberturvallisuutta turvaamalla digitaaliset palvelut ja suojaamalla tärkeät kohteet kyberhyökkäyksiltä sekä väärinkäytöltä. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluu jatkuvan tietoturvatestauksen (PTaaS) palvelu, jonka avulla sovellusten tietoturva saadaan pysymään nopean sovelluskehityksen tahdissa.

Haemme nyt uutta

Toimitusjohtajaa

johtamaan tämän ainutlaatuisen huippuosaavan yhtiön kasvua ja kehittymistä.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä johtamaan kasvavan kyberalan kärkiosaajista koostuvaa yhtiötä. Kyberturvallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti ja siten mahdollisuudet kasvulle ja menestymiselle ovat erinomaiset. Toimitusjohtajana johdat myyntiä, taloutta, johtoryhmää ja ennen kaikkea motivoitunutta asiantuntijahenkilöstöä, jonka vaihtuvuus on meillä pieni. Silverskin on arvostettu työpaikka. Pääset toteuttamaan tuoretta strategiaa, joka antaa sinulle suunnan luotsata yhtiötä kasvun tiellä.

Sinulta löytyy driveä ja energiaa sekä näyttöjä palveluliiketoiminnan ja myynnin asiakaslähtöisestä ja tuloksellisesta johtamisesta. Sinulla on kokemusta ja näkemystä sovellusten merkityksestä liiketoiminnassa ja asiantuntijaorganisaation johtaminen on sinulle tuttua. Sinulta löytyy kuuntelutaitoa ja ymmärrystä mutta myös päätöksentekokykyä. Sinulla on vahva myynnillinen ote toiminnassasi ja ymmärrät kassavirran merkityksen yritykselle. Sinun ei tarvitse olla kyberturvallisuuden asiantuntija tai ammattilainen, mutta ymmärrät riittävällä tasolla kyberturvan ja riskienhallinnan toimintaympäristön sekä niiden merkityksen. Sinulta löytyy myös valmiuksia ja halukkuutta kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen. Englannin ja suomen kielet sujuvat sinulta mallikkaasti.

Sinulle on tarjolla johtajasopimus, jonka ehdot neuvotellaan kanssasi. Palkan osana on käytössä tulospalkkiojärjestely. Optio-ohjelmasta tai vastaavasta järjestelystä olemme valmiita neuvottelemaan. Meillä on koko henkilöstölle käytössä hyvät työsuhde-edut. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 27.11.2023 klo 16.00 mennessä. Teemme yhteistyötä InHunt Group Oy:n kanssa, joten kysy matalalla kynnyksellä lisätietoja Senior Headhunter Harri Roivaiselta (0500 918 939) ja Senior Headhunter Janne Ilomäeltä (050 3640028).

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Resort General Manager
Henkilöstöjohtaja
Client Director
Tuotantojohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa