Toimitusjohtaja, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

Seinäjoki / Pohjanmaa

InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto, p. 040 631 8777 ja Marko Ojala, p. 0400 557 317

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. LähiTapiola on uudistumismatkalla perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla.  

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan toimialue kattaa koko Etelä-Pohjanmaan maakunnan. Alueella on yhteensä 18 kuntaa ja maakuntakeskus on Seinäjoki. Alueellamme asuu noin 190.000 asukasta ja palvelemme henkilö-, yritys- ja maatila-asiakkaita. Alueyhtiössämme työskentelee n. 120 elämänturvan ammattilaista. Asiakaspalvelutoimistoja yhtiöllä on maakunnassa 17. 

Oletko sinä meidän tuleva Elämänturvaajamme? 

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa etsii TOIMITUSJOHTAJAA nykyisen jäädessä eläkkeelle. 

Tarjoamme sinulle johdettavaksi vakavaraisen vakuutusyhtiön, jossa rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus ovat keskeisiä arvoja. Haasteellisessa tehtävässäsi pääset johtamaan asiantuntevaa ja innostunutta joukkoamme sekä vaikuttamaan laajasti yhtiömme toimintaan ja koko alueen kehittymiseen. Saat tueksesi koko LähiTapiola-ryhmän osaamisen ja yhteistyön. Käytössäsi ovat LähiTapiola-ryhmän kattavat työsuhde-edut. 

Toimitusjohtajana vastaat LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa alueyhtiön pitkäjänteisestä taloudellisesta menestymisestä ja asiakastyytyväisyydestä. Työssäsi korostuvat vastuullisuus sekä vahva sitoutuminen toiminta-alueeseen ja sen asiakkaiden hyvinvointiin. Toimintatapasi herättää luottamusta niin asiakkaissa kuin henkilöstössämmekin. Olet myös aktiivinen vaikuttaja tehtävään liittyvien sidosryhmäsuhteiden hoitamisessa. Toimitusjohtaja on myös elämänturvalähettiläs ja brändimme vahva edustaja. Vakuutusyhtiön toimitusjohtajalla tulee vakuutusyhtiölain mukaan olla tehtävän hoitamisen vaatima ammatillinen pätevyys ja kokemus. 

Odotamme sinulta  

 • vakuutusliiketoiminnan kokemusta ja tuntemusta 
 • palveluorganisaation johtamiskokemusta 
 • sijoitustoiminnan ymmärrystä sekä finanssialan sääntelyn tuntemusta 
 • innostavaa, vastuuntuntoista ja osallistavaa johtamistyyliä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja 
 • tehtävään liittyvien verkostojen ja sidosryhmien tuntemusta 
 • näkemyksellisyyttä ja intoa tulevaisuuden palveluiden kehittämisessä 
 • korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja. 

Lisätietoja  

Voit soittaa ja kysyä lisätietoja InHunt Group Oy:n Senior Headhuntereilta: Tuuli Paasilehto, p. 040 631 8777 ja Marko Ojala, p. 0400 557 317 sekä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan hallituksen puheenjohtajalta, Yrjö Ojaniemi, p. 040 5200 258. 

Hae tehtävää klikkaamalla ”hae paikkaa”-painiketta 11.9.2023 mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:si. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Tehtävään alustavasti valitun henkilön osalta suoritetaan sopivuuden ja luotettavuuden (FIT&PROPER) arviointi sekä turvallisuusselvitys. 

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen yhteydessä. Myös luottotiedot tarkistetaan. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa