Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi

anonymous
Tampere-Turku-Helsinki kolmion sisällä / Koko Suomi

Kiinnostuitko tehtävästä?
• Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo suorahakuprosessin aikana, joten toimithan ripeästi.
• Ennen tarkempia keskusteluja yritykseen ja tehtävään liittyen, vaaditaan NDA (salassapitosopimus). Jätäthän ensin dokumenttisi, soitamme sen jälkeen sinulle. Yhteystietomme ovat Senior Headhunter Martti Mäyry 0400 239 245 ja Executive Headhunter Harri Knaapi, 045 869 8228

Kotimaan markkinoilla toimiva toimeksiantajamme etsii myynnillistä

Toimitusjohtajaa, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi

Toimitusjohtajana johdat myynti- ja markkinointiyhtiön organisaatiota edestäpäin oman esimerkkisi voimin. Lisäksi tehtävässäsi on tärkeää myös liiketoiminnan kehittäminen. Otat paikkasi johtajana luonnollisella tavalla heti alkumetreiltä lähtien. Olet aito ja ihmisläheinen johtaja. Tuet organisaatiotasi saavuttamaan asetetut tavoitteet. Olet hyvä sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä sekä kyvykäs ja halukas ottamaan selkeästi julkisen, näkyvän roolin tässä yhtiössä. 

Taustasi on yrittäjyydessä tai pienten- ja keskisuurten yritysten myynti tai myynnin johtamistehtävissä, aikaisempi toimitusjohtajakokemus ei ole välttämätöntä. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi esimiestyöstä, henkilöstöjohtamisesta, myynnillisestä avainasiakastyöskentelystä ja markkinoinnista. Olet yrittäjähenkinen, sekä omaat pienyrityksen johtamistavan, jossa myyminen ja myynnin johtaminen on vahvasti läsnä. Olet tavoitteellinen ja sinulla on kokemusta myös julkishallinnon asiakkuuksista sekä pitkäjänteisestä BtoB-liiketoiminnasta.

Sinulla on

 • tehtävässä menestymistä tukeva koulutus (kaupallinen, liiketalouden tradenomi tms.) 
 • aikaisempaa kokemusta BtoB kenttämyynnistä ja markkinoinnista ja/tai liiketoiminnan kehittämisestä 
 • kyky kuunnella asiakkaiden tarpeita ja katsoa asioita asiakkaan puolelta ratkaisukeskeisesti
 • matkustusvalmiutta kotimaassa, asiakas- ja myyntitapaamisia sekä alan messuille osallistumista
 • sujuva suomen ja englannin kielitaito (suullinen ja kirjallinen)
 • erinomaiset vuorovaikutustaidot
 • kyky kannustaa ja motivoida omaa organisaatiota huipputuloksiin

Saat rakentaa oman näköisesi yhtiön valmiina olevan aihion päälle. Yhtiö on kasvanut toimialallaan merkittäväksi tekijäksi ja tavoitteena on jatkaa kasvua. Toiminta on kannattavaa useamman miljoonan euron liikevaihdolla. Yhtiö on hyvin fokusoitunut projektiluontoisessa tarjoamassaan ja saanut asiakkaidensa luottamuksen.  Tehtävä on paikkakuntasidonnainen (arviolta 3-5 pv/vko toimistolla), tehtävään voi hakea eri puolilta Suomea. Olet valmis muuttamaan paikkakunnalle tai asut mielellään Tampere-Turku-Helsinki kolmion sisällä, kohtuullisen työssäkäyntiin soveltuvan matkan päässä yhtiön toimipisteestä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

 • Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo suorahakuprosessin aikana, joten toimithan ripeästi.
 • Ennen tarkempia keskusteluja yritykseen ja tehtävään liittyen, vaaditaan NDA (salassapitosopimus). Jätäthän ensin dokumenttisi, soitamme sen jälkeen sinulle. Yhteystietomme ovat Senior Headhunter Martti Mäyry 0400 239 245 ja Executive Headhunter Harri Knaapi, 045 869 8228

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa