Toimitusjohtaja-päätoimittaja, Kuntalehti

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen, p. 050 380 5907, soittoajat: pe 10.2. klo 9.30-10.30 ja 15-16, ma 13.2. klo 10.30-12.00 ja pe 17.2. klo 10-11, sähköposti: etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi. Lisätitoja saat myös Senior Headhunter Jari Touruselta, p. 0400 560 836.

KL-Kustannus Oy on osa Kuntaliitto-konsernia ja sen liikevaihto on noin 2,5 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä Kuntatalossa. KL-Kustannuksen keskeisenä tehtävänä on tuottaa mediaa ja tapahtumia kunta-alalle. Tavoitamme kuntapäättäjät sekä kuntien kanssa yhteistyötä tekevät tahot kattavasti koko Suomessa. Palvelutarjontamme ydintä ovat Kuntalehti, Kuntatekniikka, Kommuntorget, Kunta.tv ja Kuntamarkkinat, joka on julkisen alan tärkein vuosittainen tapahtuma tuhansine kävijöineen. KL-Kustannus työllistää 11 vakituista asiantuntijaa sekä useita kymmeniä freelancereita ja alihankkijoita. Haluamme käydä aktiivista vuoropuhelua toimintaympäristössä ja olla korvaamaton osa kuntapäättäjän elämää.

KL-Kustannus Oy:n nykyisen toimitusjohtajan ja Kuntalehden päätoimittajan siirtyessä eläkkeelle etsimme

toimitusjohtaja – päätoimittajaa

vakituiseen työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan kevään 2023 aikana. Tässä tehtävässä pääset ainutlaatuiselle näköalapaikalle suomalaisen yhteiskunnan muutokseen. Kuntalehden päätoimittajana huolehdit Kuntalehden journalistisesta riippumattomuudesta ja toimit yhteiskunnallisena keskustelijana. Toimitusjohtajana olet vastuussa koko palvelutarjonnasta, yhtiön toiminnan kehittämisestä ja taloudellisen tuloksen varmistamisesta.

Kokemus henkilöjohtamisesta ja hyvät sosiaaliset taidot ovat välttämätön edellytys tehtävässä menestymiselle toimiessasi pienen, mutta tehokkaan työyhteisön esimiehenä ja suunnannäyttäjänä. Journalistisen osaamisen lisäksi tarvitset vahvaa myyntihenkistä työskentelyotetta muuttuvassa monimediaympäristössä. Tunnistat yhtiön tuotteiden yhteiskunnallisen merkityksen ja haluat kasvattaa niiden arvoa käyttäjille.

Edellytykset tehtävän hoitamiselle

 • laaja ja syvä johtamis- ja esimiesosaaminen
 • vahva journalistinen kokemus
 • ruotsin kielen hyvä taito, jotta voit tukea Kommuntorget-lehden päätoimittajaa työssään
 • ryhdikäs, mutta hyväntuulinen ja kärsivällinen luonteenlaatu

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 28.2.2023 osoitteeseen kirjaamo@kuntaliitto.fi, sähköpostin aiheeksi ”toimitusjohtaja-päätoimittaja”. Tehtävään voi lähettää hakemuksen myös InHunt Groupille alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen, p. 050 380 5907, soittoajat: pe 10.2. klo 9.30-10.30 ja 15-16, ma 13.2. klo 10.30-12.00 ja pe 17.2. klo 10-11, sähköposti: etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa