Tuotepäällikkö

Ylöjärvi / Pirkanmaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi ja Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi

Omavoima on merkittävä energia-alan ratkaisujen myyjä Länsi-Suomessa ja Pirkanmaalla. Liikevaihtomme on noin 70 milj. euroa ja yhtiöllä on tällä hetkellä noin 65 000 asiakasta. Paikallisuus on meille tärkeää nyt ja tulevaisuudessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Ikaalisissa, Laitilassa, Raisiossa, Raumalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä. Aktiivinen ja asiantunteva myynti- ja asiakastyö sekä verkottunut toiminta takaavat Omavoiman menestyksen.

Etsimme Pirkanmaalle myynnillistä

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan lisäarvotuotteiden myynnistä ja tuotteistuksesta

Mitä tulisit meillä tekemään?

Tärkein tehtäväsi Tuotepäällikkönä on huolehtia energiankäyttöön sidoksissa olevien lisäarvotuotteidemme tuotteistuksesta toimitusketjun muodostamisesta myyntiesitteiden muodostukseen. Lähdet liikkeelle sähköautojen latausratkaisuista ja valmiin tuotteen jälkeen siirryt kehittämään kiinteistön energianhallintaan liittyviä ratkaisuja energiavarastoista energiankäytön ohjaukseen. Työhösi sisältyy tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kuten yrityksemme omistajien sekä tarvittavien kumppaneiden kanssa. Viikoittaiset asiakaskäynnit kuuluvat toimenkuvaasi, joten oma auto on ehdoton tässä tehtävässä. Toimipisteesi sijaitsee Ylöjärvellä tai Valkeakoskella ja etätyömahdollisuuksista sovitaan joustavasti.

Mitä me etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa sekä sinulla on kokemusta ja teknistä osaamista kiinteistön sähköasennuksista. Sinulla on kiinnostusta energiamarkkinoita ja uusia ratkaisuja kohtaan sekä ymmärrät tuotteistuksen taloudellisine reunaehtoineen. Jotta voit seurata mitä alalla ja maailmalla tapahtuu, sinulla on hallussa suomen kielen lisäksi myös englannin kieli sekä olet suorittanut korkeakoulututkinnon. Etsimme rentoon porukkaamme huumorintajulla varustettua ja oma-aloitteista asiantuntijaa. Emme kuitenkaan etsi taikuria taivaalta vaan tehtävä muokkautuu oikean asenteen omaavan henkilön osalta sopivaksi.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuuta sekä vapautta – meillä ei kytätä tekemistä, vaan luotamme ihmiseen ja jokainen pelaa vahvuuksillaan. Tukea sinulle on tarjolla, sillä tiimimme koostuu alansa huippuammattilaisista, jotka paiskivat töitä tosissaan, mutta ei vakavissaan. Olet ratkaiseva pelaaja kasvavassa tuotesegmentissämme. Työhyvinvoinnistasi huolehditaan muun muassa lounas- ja virike-edulla, työterveyshuollolla sekä vapaaehtoisella vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.2.2023 mennessä, toimi nopeasti sillä aloitamme haastattelut välittömästi, kun hakemuksia saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi ja Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa