Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja

Helsinki / Uusimaa

Kysymyksiisi vastaavat InHuntin Senior Headhunterit Jari Tourunen (p. 0400 560 836) ja Jukka Marttila (p. 040 161 6222). Lisätietoja saat toimitusjohtaja Pekka Ottavaiselta (p. 0400 261 097). Hänet tavoitat parhaiten 26.3. klo 10-13 ja 9.4. klo 10-13.

Länsirata Oy:n tehtävänä on suunnitella ja rakentaa Helsingin ja Turun välille rata, joka mahdollistaa nopean junayhteyden näiden kaupunkien välille.  Länsirata lisää matkustamisen luotettavuutta ja tuo uusia mahdollisuuksia liikkumiseen, kasvuun ja kehitykseen. Uusi raideyhteys lyhentää kaupunkien välistä matka-aikaa ja mahdollistaa lähiliikenteen kehittämisen myös uusille paikkakunnille kuten Lohjalle ja Vihtiin.  Uusi rata tuo kaikki radanvarren paikkakunnat lähelle pääkaupunkiseutua ja luo läntiseen Etelä-Suomeen 1,5 miljoonan suomalaisen työmarkkina-alueen.

Tervetuloa osaksi ainutlaatuista projektia ja meidän tarinaamme! Haemme nyt kasvavaan organisaatioomme

VIESTINTÄ- JA VASTUULLISUUSJOHTAJAA

vastaamaan yhtiön strategisesta viestinnästä ja vastuullisuusviestinnästä sekä mediasuhteista ja sidosryhmäviestinnästä. Olet avainasemassa hyvien yhteiskuntasuhteiden rakentamisessa ja ylläpidossa sekä houkuttelevan työnantajakuvan viestinnässä.

Nykyinen viestintämme on painottunut pitkälti hankeviestinnän tarpeisiin projektin nykyvaiheessa. Siirtyminen seuraavaan vaiheeseen edellyttää viestintästrategian kirkastamista niin, että yhtiön ulkoinen viestintä vahvistuu ja viestinnän vaikuttavuus lisääntyy kaikkien sidosryhmien suuntaan.

Toivomme sinulta vastuullisuuden merkityksen ja vaikutuksen ymmärtämistä ratahankkeen onnistumiselle. Tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on

 • kyky strategiseen ajatteluun ja kestävän viestinnän suunnitteluun,
 • kyky viestinnällä tukea päätöksentekoa yhtiön tavoitteiden mukaisesti,
 • hyvä yhteiskunnallisten ja taloudellisesti merkittävien hankkeiden toimintaympäristön ja vaikuttamismekanismien tuntemus,
 • kyky yhtiön sidosryhmien ja osakkaiden huomioimiseen viestinnän suunnittelussa ja toteuttamisessa,
 • kyky rakentaa myönteistä hanke- ja yrityskuvaa eri viestintäkanavia hyödyntäen,
 • kyky viedä vastuullisuus keskeiseksi osaksi yhtiön toimintatapoja ja päätöksentekokulttuuria,
 • taito ja halu tehdä työtä projektityyppisessä ja uutta luovassa toimintaympäristössä.

Mitä odotamme sinulta?

Johtajan tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla. Odotamme kuitenkin, että sinulla on

 • erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot,
 • vähintään 10 vuoden kokemus viestinnän, edunvalvonnan ja sidosryhmävaikuttamisen johtotehtävistä,
 • soveltuva korkeakoulututkinto,
 • kyky johtaa sekä omaa tiimiä että hankkia ostopalveluita,
 • kyky ja taito hyödyntää uusia teknologioita,
 • ymmärrys tekoälyn merkityksestä, vaikutuksista ja mahdollisuuksista viestinnässä,
 • erinomainen suomen kielen taito,
 • hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan jättämään kädenjälkesi ainutlaatuiseen, yhteiskunnallisesti merkittävään hankkeeseen, joka edistää paikallista kehitystä ja jokaisen kansalaisen mahdollisuutta liikkua kestävällä tavalla. Vastuullisuus on meille merkittävä tekijä, ja vastuullisuusperiaatteisiimme ja raporttiimme voit tutustua täällä.

Viestintäjohtajana olet tärkeä osa lämminhenkistä ja tiiviisti yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöämme. Kulttuurimme on mutkaton ja avoin. Olemme pieni, mutta aikaansaava joukko, joka kasvaa hankkeen edistyessä. Oman ydinjoukkomme lisäksi teemme päivittäin yhteistyötä lukuisten sidosryhmien, esimerkiksi erilaisten suunnittelutoimistojen ja kuntien kanssa.  Tärkeimpiä sidosryhmiäsi ovat hankealueen kunnat ja kaupungit, viranomaiset ja hankealueen asukkaat.

Toimistomme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Espoossa. Teemme töitä hybridimallilla ja yleensä kokoonnumme parina päivänä viikossa toimistolle. Työsuhde-etuihimme kuuluu lounas- ja virike-etujen lisäksi kattava työterveys. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä viimeistään alkusyksyyn mennessä, mutta sovitaan aloituksesta tarkemmin yhdessä kanssasi.

Näin saat lisätietoja ja haet tehtävää

Heräsikö kiinnostuksesi? Hienoa! Jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta viimeistään 10.4.2024. Lisätietoja saat toimitusjohtaja Pekka Ottavaiselta (p. 0400 261 097). Tavoitat hänen parhaiten seuraavasti: 26.3. klo 10-13 ja  9.4. ja klo 10-13. Kysymyksiisi vastaavat myös InHuntin Senior Headhunterit Jari Tourunen (p. 0400 560 836) ja Jukka Marttila (p. 040 161 6222).

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa