Yhdyskuntajohtaja

Sipoo / Uusimaa

Senior headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 3640028

Sipoo on pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva kaksikielinen ja kasvava, ketterä kunta, jossa tärkeinä vaikuttajina ovat luonto, saaristo ja maaseutu. Panostamme laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvavia kuntia ja jatkuva kehittäminen ja edelläkävijäasenne ovat organisaatiomme kulmakiviä. Kasvun jatkuminen vaatii dynaamista ja innovatiivista yhdyskuntasuunnittelua ja jämäkkää johtajuutta. Tähän ainutlaatuiseen tehtävään haemme nyt yhdyskuntajohtajaa vakituiseen virkaan – jos sinulta löytyy kokemusta teknisen alan tai yhdyskuntasuunnittelun johtamisesta, niin ota askel eteenpäin ja tule rakentamaan tulevaisuuden Sipoota!

Sipoon kunta hakee innovatiivista ja haasteisiin rohkeasti tarttuvaa

YHDYSKUNTAJOHTAJAA

Yhdyskuntajohtajana pääset johtamaan yhdyskunta ja ympäristö -toimialan todella merkityksellistä ja laajaa kokonaisuutta, johon kuuluu mm. strateginen yhdyskuntakehitys, kaavoitus, investoinnit, liikenneasiat, kunnan katu- ja viheralueet, toimitilapalvelut, kiinteistöomaisuuden kehittäminen, rakennusvalvonta ja ympäristövalvonta. Toimit tämän kokonaisuuden johtajana luotsaten strategian mukaisesti työtä kohti päämäärää, tulevaisuuden kasvavaa Sipoota. Tehtävässä vastaat toimialasi toiminnasta, taloudesta ja tuloksellisuudesta. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja toimit myös esittelijänä toimialaasi kuuluvissa päätöksentekoelimissä.

Yhdyskuntajohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä teknisen toimialan ja yhdyskuntasuunnittelun tuntemus. Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta joko teknisen toimialan tai yhdyskuntasuunnittelun johtamisesta ja kehittämisestä. Tämä tarkoittaa, että sinulla tulee olla strategista näkemystä ja näyttöjä kehityshakuisesta johtamisesta. Ymmärrys Helsingin seudun ominaispiirteistä katsotaan eduksi. Lisäksi yhdyskuntajohtajalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Valinnassa tärkeää on myös persoona, asenne ja toimintatavat. Tehtävässä pääset tekemään töitä molemmilla kotimaisilla kielillä. Sinulla on mahdollisuus virkistää kielitaitoasi työkavereiden kanssa ja työnantaja tukee kertausopintojasi, jos siihen on tarve.

Viran kokonaispalkka on 7 800 euroa kuukaudessa ja virkaan sovelletaan ns. kokonaistyöaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Tarjoamme sinulle kaksikielisen kunnan nykyaikaisen ja eteenpäin pyrkivän työyhteisön, jossa arvostamme vahvaa ammattitaitoa, palvelualttiutta, avoimuutta ja kekseliäisyyttä. Tavoitteenamme on, että palvelutuotannossa Sipoo tunnetaan luovista ja rohkeista ratkaisuistaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta heti tai viimeistään 2.6.2023 klo 12.00 mennessä. Toimi nopeasti, sillä suorahaku ja haastattelut ovat käynnissä hakuaikana.
Ohjaudut linkistä kuntarekry.fi sivustolle, johon voit täyttää perustietosi, liittää CV:n ja hakemuskirjeen.

Teemme yhteistyötä kumppanimme InHunt Group Oy:n kanssa, joten kysy lisätietoja matalalla kynnyksellä; Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918 939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 364 0028. Kunnassa lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mikael Grannas, p. 040 752 9803.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/yhdyskuntajohtaja-526783/

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/samhallsdirektor-526783-1/

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa