Yhdyskuntajohtaja

Sipoo / Uusimaa

Senior headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 3640028

Sipoo on pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva kaksikielinen ja kasvava, ketterä kunta, jossa tärkeinä vaikuttajina ovat luonto, saaristo ja maaseutu. Panostamme laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvavia kuntia ja jatkuva kehittäminen ja edelläkävijäasenne ovat organisaatiomme kulmakiviä. Kasvun jatkuminen vaatii dynaamista ja innovatiivista yhdyskuntasuunnittelua ja jämäkkää johtajuutta. Tähän ainutlaatuiseen tehtävään haemme nyt yhdyskuntajohtajaa vakituiseen virkaan – jos sinulta löytyy kokemusta teknisen alan tai yhdyskuntasuunnittelun johtamisesta, niin ota askel eteenpäin ja tule rakentamaan tulevaisuuden Sipoota!

Sipoon kunta hakee innovatiivista ja haasteisiin rohkeasti tarttuvaa

YHDYSKUNTAJOHTAJAA

Yhdyskuntajohtajana pääset johtamaan yhdyskunta ja ympäristö -toimialan todella merkityksellistä ja laajaa kokonaisuutta, johon kuuluu mm. strateginen yhdyskuntakehitys, kaavoitus, investoinnit, liikenneasiat, kunnan katu- ja viheralueet, toimitilapalvelut, kiinteistöomaisuuden kehittäminen, rakennusvalvonta ja ympäristövalvonta. Toimit tämän kokonaisuuden johtajana luotsaten strategian mukaisesti työtä kohti päämäärää, tulevaisuuden kasvavaa Sipoota. Tehtävässä vastaat toimialasi toiminnasta, taloudesta ja tuloksellisuudesta. Olet kunnan johtoryhmän jäsen ja toimit myös esittelijänä toimialaasi kuuluvissa päätöksentekoelimissä.

Yhdyskuntajohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä teknisen toimialan ja yhdyskuntasuunnittelun tuntemus. Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta joko teknisen toimialan tai yhdyskuntasuunnittelun johtamisesta ja kehittämisestä. Tämä tarkoittaa, että sinulla tulee olla strategista näkemystä ja näyttöjä kehityshakuisesta johtamisesta. Ymmärrys Helsingin seudun ominaispiirteistä katsotaan eduksi. Lisäksi yhdyskuntajohtajalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Valinnassa tärkeää on myös persoona, asenne ja toimintatavat. Tehtävässä pääset tekemään töitä molemmilla kotimaisilla kielillä. Sinulla on mahdollisuus virkistää kielitaitoasi työkavereiden kanssa ja työnantaja tukee kertausopintojasi, jos siihen on tarve.

Viran kokonaispalkka on 7 800 euroa kuukaudessa ja virkaan sovelletaan ns. kokonaistyöaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Tarjoamme sinulle kaksikielisen kunnan nykyaikaisen ja eteenpäin pyrkivän työyhteisön, jossa arvostamme vahvaa ammattitaitoa, palvelualttiutta, avoimuutta ja kekseliäisyyttä. Tavoitteenamme on, että palvelutuotannossa Sipoo tunnetaan luovista ja rohkeista ratkaisuistaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta heti tai viimeistään 2.6.2023 klo 12.00 mennessä. Toimi nopeasti, sillä suorahaku ja haastattelut ovat käynnissä hakuaikana.
Ohjaudut linkistä kuntarekry.fi sivustolle, johon voit täyttää perustietosi, liittää CV:n ja hakemuskirjeen.

Teemme yhteistyötä kumppanimme InHunt Group Oy:n kanssa, joten kysy lisätietoja matalalla kynnyksellä; Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918 939 ja Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 364 0028. Kunnassa lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mikael Grannas, p. 040 752 9803.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/yhdyskuntajohtaja-526783/

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/samhallsdirektor-526783-1/

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa