Työelämä murroksessa – InHuntin uusi videopodcast alkaa!

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja katsomaan InHunt Groupin videopodcast sarjaa. Tässä sarjassa meillä on tärkeä ja aina kovin ajankohtainen aihe: Työelämän murros; näkökulmana kohtaantohaaste.

Keskustelemassa: Janne Ilomäki ja Tuuli Paasilehto, Senior Headhunters, InHunt Group

Onko työmarkkinoilla saatavissa sitä osaamista mitä meidän elinkeinoelämämme, yhteiskunta, yritykset ja organisaatiot tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa? Miten ymmärrämme ja ennakoimme tätä kohtaantohaastetta?

Olemme InHuntissa usein itse ajautuneet keskusteluun asiakkaiden, niin toimeksiantajien kuin kandidaattien kanssa, mistä löytää osaaminen tarvittavaan tehtävään? Toimeksiantajat pohtivat paljon kanssamme että, löytyykö ja onko markkinoilla tiettyä osaamista, usein jopa jotain uudenlaista osaamista heidän tarpeisiinsa. Toisaalta keskustelemme usein ihmisten kanssa, jotka etsivät omaan osaamiseensa sopivaa uutta työtehtävää. Samaan aikaa meillä on tietyillä toimialoilla erittäin merkittävä osaaja- ja työntekijäpula, sekä toisaalla myös paljon työttömiä työnhakijoita. Tuottaako nykyiset tutkinnot ja opinto-ohjelmat meille sitä osaamista mitä meidän elinkeinoelämämme, yhteiskunta, yritykset ja organisaatiot tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa? Miten ymmärrämme ja ennakoimme tätä kohtaantohaastetta? Työelämä on murroksessa ja sitä on tärkeä pysähtyä pohtimaan. Keskustelu aiheesta lisää ymmärrystä ja siten kykyämme ennakoida sekä ohjata tulevaa.

Tule mukaan keskusteluun kanssamme, meillä kaikilla on roolimme tässä murroksessa.

Ensimmäisessä intro-osuudessa avaamme Tuulin kanssa aihetta ja kerromme mitä on tulossa. Jatkossa meillä on vieraana mielenkiintoisia aiheen asiantuntijoita ja vaikuttajia:

 • Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian johtaja, Tuula Antola
 • Ami-Säätiö sr toimitusjohtaja, Jussi Nissilä
 • Vanhempi neuvonantaja Sitra, Tapio Huttula
 • Vanhempi tutkija VTT, Maaria Nuutinen

Juontajana ja emäntänä keskustelussa on meidän oma innostunut asiantuntijamme Tuuli Paasilehto, Senior Headhunter InHunt Group.

Tervetuloa mukaan,
Janne Ilomäki
Team Leader, Senior Headhunter
InHunt Group

Jaa somessa:

Lisää kuunneltavaa

yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa