Kare Uotila InHunt Group Eestin vetäjäksi

InHunt Group jatkaa kansainvälisen organisaation vahvistamista, kun Kare Uotila liittyy mukaan ja ottaa InHunt Group Eestin vetovastuun.

”Olemme tehneet viimeisten vuosien aikana useita onnistuneita hakuja Baltian markkinoilla. Viime vuoden puolella teimme päätöksen, että nyt on oikea aika perustaa yhtiö Eestiin. Löysimme Karen noin sadan ehdokkaan joukosta ja nyt aloitamme voimakkaan etenemisen. Karella on loistavaa taustaa ja osaamista sekä Suomesta että Baltiasta.”, kertoo InHunt Groupin hallituksen puheenjohtaja Hannu Mänty.

Olemme tehneet viimeisten vuosien aikana useita onnistuneita hakuja Baltian markkinoilla. Viime vuoden puolella teimme päätöksen, että nyt on oikea aika perustaa yhtiö Eestiin.

Sen jälkeen, kun Viro liittyi Euroopan Unioniin on se ottanut isoja taloudellisia harppauksia ja mm. ihmisten elintaso on kehittynyt vauhdilla. Vuosina 2000 – 2008 talous kasvoi keskimäärin 7%:n vauhtia. Vuonna 2008 alkanut talouskriisi iski myös Viroon, mutta jo vuoden 2010 toisella neljänneksellä oli suunta käännetty takaisin kasvuun. Vuonna 2013 Viron BKT kasvoi 1.6% ja vuonna 2014 2.1%. Tänä ja ensi vuonna kasvun oletetaan olevan 3%:n luokkaa, joka on koko Euroopan kärkitasoa.

Juostavuus ja avoimuus ovat kaksi merkittävää tekijää Viron positiivisen talouskehityksen takana. Viro hyödyntää aktiivisesti digitalisaatiosta saatavia hyötyjä sekä työvoimakustannukset ovat edelleen edulliset moneen muuhun maahan verrattuna.

”Viro on markkinana todella tehokas, ja kokonsa takia nopea reagoimaan muutoksiin niin maana kuin myös Euroopan laajuisesti. Varmasti tämä on yksi syy miksi parhaiden ihmisten löytäminen on myös haasteellisempaa, kuin koskaan aikaisemmin. Me InHunt Group:issa uskomme, että meidän kanssa tämänkin haaste on voitettavissa.”, toteaa InHunt Group Eesti Oü:n tuore toimitusjohtaja Kare Uotila.

Kare Uotila, toimitusjohtaja, InHunt Group Eesti Oü
Kare Uotila, toimitusjohtaja, InHunt Group Eesti Oü

Lisätietoja:

Kare Uotila, toimitusjohtaja, InHunt Group Eesti Oü, +372 53 040 025 ja +358 50 574 2567

Hannu Mänty, hallituksen puheenjohtaja, InHunt Group Oy, +358 400 172 172

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Henkilökuvassa

Headhunterimme

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
InHunt Groupin toimitusjohtajan ajatuksia hakijapalautteista_plain
InHunt Groupin toimitusjohtajan ajatuksia hakijapalautteista: “Tätä osasin odottaa, mutta yllätyin sen toistuvuudesta.” 
InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen kävi läpi tuoreimmat sata InHuntille tullutta sanallista palautetta työnhakijoilta. Työnhakijat odottavat jo...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa