Kare Uotila InHunt Group Eestin vetäjäksi

InHunt Group jatkaa kansainvälisen organisaation vahvistamista, kun Kare Uotila liittyy mukaan ja ottaa InHunt Group Eestin vetovastuun.

”Olemme tehneet viimeisten vuosien aikana useita onnistuneita hakuja Baltian markkinoilla. Viime vuoden puolella teimme päätöksen, että nyt on oikea aika perustaa yhtiö Eestiin. Löysimme Karen noin sadan ehdokkaan joukosta ja nyt aloitamme voimakkaan etenemisen. Karella on loistavaa taustaa ja osaamista sekä Suomesta että Baltiasta.”, kertoo InHunt Groupin hallituksen puheenjohtaja Hannu Mänty.

Olemme tehneet viimeisten vuosien aikana useita onnistuneita hakuja Baltian markkinoilla. Viime vuoden puolella teimme päätöksen, että nyt on oikea aika perustaa yhtiö Eestiin.

Sen jälkeen, kun Viro liittyi Euroopan Unioniin on se ottanut isoja taloudellisia harppauksia ja mm. ihmisten elintaso on kehittynyt vauhdilla. Vuosina 2000 – 2008 talous kasvoi keskimäärin 7%:n vauhtia. Vuonna 2008 alkanut talouskriisi iski myös Viroon, mutta jo vuoden 2010 toisella neljänneksellä oli suunta käännetty takaisin kasvuun. Vuonna 2013 Viron BKT kasvoi 1.6% ja vuonna 2014 2.1%. Tänä ja ensi vuonna kasvun oletetaan olevan 3%:n luokkaa, joka on koko Euroopan kärkitasoa.

Juostavuus ja avoimuus ovat kaksi merkittävää tekijää Viron positiivisen talouskehityksen takana. Viro hyödyntää aktiivisesti digitalisaatiosta saatavia hyötyjä sekä työvoimakustannukset ovat edelleen edulliset moneen muuhun maahan verrattuna.

”Viro on markkinana todella tehokas, ja kokonsa takia nopea reagoimaan muutoksiin niin maana kuin myös Euroopan laajuisesti. Varmasti tämä on yksi syy miksi parhaiden ihmisten löytäminen on myös haasteellisempaa, kuin koskaan aikaisemmin. Me InHunt Group:issa uskomme, että meidän kanssa tämänkin haaste on voitettavissa.”, toteaa InHunt Group Eesti Oü:n tuore toimitusjohtaja Kare Uotila.

Kare Uotila, toimitusjohtaja, InHunt Group Eesti Oü

Kare Uotila, toimitusjohtaja, InHunt Group Eesti Oü

Lisätietoja:

Kare Uotila, toimitusjohtaja, InHunt Group Eesti Oü, +372 53 040 025 ja +358 50 574 2567

Hannu Mänty, hallituksen puheenjohtaja, InHunt Group Oy, +358 400 172 172

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_johtamisen_vaikutus_tyovoiman_saatavuuteen
Johtamisen vaikutus työvoiman saatavuuteen
Tänä päivänä osaajien houkuttelussa töihin yritysten ja organisaatioiden maine ja työnantajamielikuva ovat koko ajan tärkeämmässä asemassa.
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Etsitkö uutta työtä? Headhunterin vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen.
InHuntBlogi_Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena-tai turvattomuuden_plain
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden Helsingin Sanomien Turvallisuus -liitteen (viikko 48/2022) Puheenvuorossa Jarno Limnéll...
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa