InHunt Groupin liikevaihto kasvoi huimat 47% viime vuonna!

 

Vuosi 2015 oli InHunt Group Oy:lle selkeä kasvun vuosi. Liikevaihto kasvoi huomat 47% edellisvuodesta. Vuonna 2015 liikevaihtoa kertyi yhteensä 2,52 Milj €, kun vastaavasti vuonna 2014 sitä kertyi 1,71 Milj €. 

“Olemme onnistuneet kovalla työllä rakentamaan ratkaisut, joilla pystymme uskottavasti etsimään, löytämään sekä myös houkuttelemaan parhaat mahdolliset osaajat takuutyönä eri tehtäviin ja eri toimialoille. Olemme onnistuneet myös parhaiden erikoisosaajien houkuttelemisessa meille headhuntereiksi, siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme suorahakuja erittäin laaja-alaisesti.

Se missä poikkeamme eniten muista alamme toimijoista, on parhaan mahdollisen headhuntertiimin erikseen kokoaminen jokaiseen suorahakuun. Asiakasvastuullinen headhunter ei siis teekään itse kaikkia asiakkaansa suorahakuprosesseja, vaan muodostaa kuhunkin hakuun parhaan mahdollisen tiimin headhuntereista, joilla on riittävästi kompetenssia juuri kyseiseen hakuun (toimiala- ja tehtäväosaaminen). Perinteisestihän suorahakualan headhunterit kehuvat asiakkaalle pystyvänsä itse hoitamaan hyvin jokaisen haun. Meidän mielestämme se väite ei ole uskottava.

Myös digitaalisten kanavien strategiamme on toiminut erittäin hyvin ja on yksi positiivisesti kasvuumme vaikuttavista tekijöistä”, kertoo InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen. Kari on toiminut InHuntissa vuodesta 2012 ja toimitusjohtana hän aloitti joulukuussa 2014.

Vuosi 2016 on jo pitkällä ja kesä kolkuttelee ovella. Miltä näyttää, jatkuuko viime vuoden hurja tahti?

”Kyllä jatkuu. Asiakkaamme ulkoistavat meille tällä hetkellä enenevissä määrin lisää omia suorahakujaan saatuaan meiltä käyttöönsä riittävän hyviä headhuntertiimejä. Henkilökuntamme tuottaa hyvää laatua ja asiakkaat luottavat meihin, se lupaa meille lisää hallittua kasvua. Olemmekin laajentumassa lisää syksyllä,” toteaa Juutilainen.

 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa