InHunt Groupin liikevaihto kasvoi huimat 47% viime vuonna!

Jaa somessa:

 

Vuosi 2015 oli InHunt Group Oy:lle selkeä kasvun vuosi. Liikevaihto kasvoi huomat 47% edellisvuodesta. Vuonna 2015 liikevaihtoa kertyi yhteensä 2,52 Milj €, kun vastaavasti vuonna 2014 sitä kertyi 1,71 Milj €. 

“Olemme onnistuneet kovalla työllä rakentamaan ratkaisut, joilla pystymme uskottavasti etsimään, löytämään sekä myös houkuttelemaan parhaat mahdolliset osaajat takuutyönä eri tehtäviin ja eri toimialoille. Olemme onnistuneet myös parhaiden erikoisosaajien houkuttelemisessa meille headhuntereiksi, siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme suorahakuja erittäin laaja-alaisesti.

Se missä poikkeamme eniten muista alamme toimijoista, on parhaan mahdollisen headhuntertiimin erikseen kokoaminen jokaiseen suorahakuun. Asiakasvastuullinen headhunter ei siis teekään itse kaikkia asiakkaansa suorahakuprosesseja, vaan muodostaa kuhunkin hakuun parhaan mahdollisen tiimin headhuntereista, joilla on riittävästi kompetenssia juuri kyseiseen hakuun (toimiala- ja tehtäväosaaminen). Perinteisestihän suorahakualan headhunterit kehuvat asiakkaalle pystyvänsä itse hoitamaan hyvin jokaisen haun. Meidän mielestämme se väite ei ole uskottava.

Myös digitaalisten kanavien strategiamme on toiminut erittäin hyvin ja on yksi positiivisesti kasvuumme vaikuttavista tekijöistä”, kertoo InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen. Kari on toiminut InHuntissa vuodesta 2012 ja toimitusjohtana hän aloitti joulukuussa 2014.

Vuosi 2016 on jo pitkällä ja kesä kolkuttelee ovella. Miltä näyttää, jatkuuko viime vuoden hurja tahti?

”Kyllä jatkuu. Asiakkaamme ulkoistavat meille tällä hetkellä enenevissä määrin lisää omia suorahakujaan saatuaan meiltä käyttöönsä riittävän hyviä headhuntertiimejä. Henkilökuntamme tuottaa hyvää laatua ja asiakkaat luottavat meihin, se lupaa meille lisää hallittua kasvua. Olemmekin laajentumassa lisää syksyllä,” toteaa Juutilainen.

 

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Henkilökuvassa

Headhunterimme

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa