InHunt Executiven advisor joukko vahvistuu – KTM Hannu Laakso liittyy mukaan

 

InHunt Executivessa työskentelee senior advisoreina joukko kokeneita suomalaisia yritysjohtajia. Ennestään mukana ovat jo Microsoftilla 8 vuotta toimitusjohtajana toiminut Ari Rahkonen, Stanton Chasen ex-toimitusjohtaja ja pitkän linjan headhunter-ammattilainen Asser Lindholm, sekä Wulff Oyj konsernijohtajana sekä useiden BtoB ja BtoC yritysten toimitusjohtajana toiminut Topi Ruuska.

Nyt mukaan liittyy KTM Hannu Laakso, joka aloitti työuransa Nokia Datan myyntimiehenä ja on sittemmin työskennellyt markkinointijohdon tehtävissä Olvin, McDonald’sin, MTV:n sekä Elisan palveluksessa. Viimeksi hän toimi mediatoimisto IUM Finlandin toimitusjohtajana reilun viiden vuoden ajan. Hannu on työn ohella kirjoittanut bisneskirjoja brändien rakentamisesta ja turnaround-johtamisesta.

Kari Juutilainen, InHunt Group Oy:n toimitusjohtaja: ”Olemme tehneet henkilövalinnat InHunt Groupin organisaatioon huippuosaajista, joiden avulla rakennamme erittäin tehokkaat ja ammattimaiset tiimit johto-, päällikkö- ja asiantuntijatason suorahakuihin. Hannu tuo mukanaan riittävän kokemus- ja osaamistason useille eri tehtävätasoille sekä toimialoille. Hänen osaamisensa korostuu tilanteissa, kun asiakkaillamme on edessään muutostarpeita ja uudelleenjärjestelyitä toiminnassaan. Hannu täydentää kokonaisuuttamme juuri oikealla tavalla.”

Hannu Laakso: ”Olen katsellut suorahakutoimialaa ennen kaikkea kandidaatin näkökulmasta ja tullut työurallani kolme kertaa headhunterin toimesta sijoitetuksi. Uskon tuntevani yritysjohdon ja aivan erityisesti markkinointijohdon ilot ja murheet. On todella kiehtovaa päästä mukaan työhön, joka tulee sisältämään myös tarjooman kehittämistä entistä erottautuvampaan suuntaan. Tulemme varmasti tekemään uusiakin avauksia.”

 

hannu-laakso

Hannu Laakso

 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_johtamisen_vaikutus_tyovoiman_saatavuuteen
Johtamisen vaikutus työvoiman saatavuuteen
Tänä päivänä osaajien houkuttelussa töihin yritysten ja organisaatioiden maine ja työnantajamielikuva ovat koko ajan tärkeämmässä asemassa.
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Etsitkö uutta työtä? Headhunterin vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen.
InHuntBlogi_Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena-tai turvattomuuden_plain
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden Helsingin Sanomien Turvallisuus -liitteen (viikko 48/2022) Puheenvuorossa Jarno Limnéll...
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa