Tom Laine tunnetaan yhtenä Euroopan johtavista LinkedIn-asiantuntijoista ja somerekrytoinnin edelläkävijöistä. Tom on toiminut somerekrytoijana Suomessa ja Englannissa useissa alan yrityksissä. Aikanaan Englannissa työskennellessään Tom hyödynsi systemaattisesti sosiaalista mediaa työssään ensimmäisten rekrytoijien joukossa Euroopassa. Tämän lisäksi Tom perustanut Suomen ensimmäisen sosiaalisen median toimintatapoihin erikoistuneen rekrytointialan yrityksen, ja kouluttaa yrityksiä somerekrytointiin ympäri maailmaa, asiakkainaan yrityksiä ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Aasiaa.

 

”Olemme ylpeitä saadessamme Tom Laineen joukkoomme. Kasvoimme taas viime vuonna huomattavasti, ja sama tahti tulee jatkumaan tänäkin vuonna. InHunt Group elää nyt todellista kulta-aikaa ja työntekijämme saavat nauttia kannattavan kasvumme mukanaan tuomista eduista. Strategiaamme kuuluu verkostoitua somessa aktiivisesti ja kirjoittaa blogeja joka viikko, olemme tehneetkin niitä jo yli 200 viikon ajan. Tom tuo meille vielä lisää aktiivisuutta ja laadukkaan someviestinnän osaamista, sekä myös oman vahvan kokemuksensa rekrybisneksestä.” kommentoi Kari Juutilainen, InHunt Groupin toimitusjohtaja.

 

Tänä päivänä Tom on Suomen kokenein LinkedIn-asiantuntija sekä sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja. Tom on myös ollut kirjoittamassa useita kirjoja, joista mainittakoon mm. ”Suhteellinen Rekrytointiteoria” (2012), ”Työnhakuopas” (Talentum 2014), sekä ”Henkilöbrändi” (Alma Media 2017). Lisäksi hän on julkaissut ilmaisen LinkedIn Megaoppaan (2016), joka on ladattavissa osoitteesta http://linkedinopas.fi/.

 

Tom Laineen sanoin: ”InHunt on yksi Suomessa rekrytointibisneksen ehdottomasti moderneimpia toimijoita, ja olen pitkään seurannut sivusta yrityksen toimintaa erityisesti someaktiviteettien osalta. Kun sitten Karin kanssa istuimme aiheesta keskustelemaan ja kuulin toiminnan taustoista enemmän, oli InHuntin huikeaan neuvonantajatiimiin mukaan lähteminen helppo päätös. Mielenkiintoisia aikoja edessä!”

 

Lisätiedot:

Kari Juutilainen, toimitusjohtaja, InHunt Group, +358 40 658 4242, kari.juutilainen@inhunt.fi

Tom Laine, +358 400 296 196, tom.laine@somehow.fi