Tom Laine InHunt Groupin neuvonantajaksi!

Jaa somessa:

 

Tom Laine tunnetaan yhtenä Euroopan johtavista LinkedIn-asiantuntijoista ja somerekrytoinnin edelläkävijöistä. Tom on toiminut somerekrytoijana Suomessa ja Englannissa useissa alan yrityksissä. Aikanaan Englannissa työskennellessään Tom hyödynsi systemaattisesti sosiaalista mediaa työssään ensimmäisten rekrytoijien joukossa Euroopassa. Tämän lisäksi Tom perustanut Suomen ensimmäisen sosiaalisen median toimintatapoihin erikoistuneen rekrytointialan yrityksen, ja kouluttaa yrityksiä somerekrytointiin ympäri maailmaa, asiakkainaan yrityksiä ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Aasiaa.

 

”Olemme ylpeitä saadessamme Tom Laineen joukkoomme. Kasvoimme taas viime vuonna huomattavasti, ja sama tahti tulee jatkumaan tänäkin vuonna. InHunt Group elää nyt todellista kulta-aikaa ja työntekijämme saavat nauttia kannattavan kasvumme mukanaan tuomista eduista. Strategiaamme kuuluu verkostoitua somessa aktiivisesti ja kirjoittaa blogeja joka viikko, olemme tehneetkin niitä jo yli 200 viikon ajan. Tom tuo meille vielä lisää aktiivisuutta ja laadukkaan someviestinnän osaamista, sekä myös oman vahvan kokemuksensa rekrybisneksestä.” kommentoi Kari Juutilainen, InHunt Groupin toimitusjohtaja.

 

Tänä päivänä Tom on Suomen kokenein LinkedIn-asiantuntija sekä sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja. Tom on myös ollut kirjoittamassa useita kirjoja, joista mainittakoon mm. ”Suhteellinen Rekrytointiteoria” (2012), ”Työnhakuopas” (Talentum 2014), sekä ”Henkilöbrändi” (Alma Media 2017). Lisäksi hän on julkaissut ilmaisen LinkedIn Megaoppaan (2016), joka on ladattavissa osoitteesta http://linkedinopas.fi/.

 

Tom Laineen sanoin: ”InHunt on yksi Suomessa rekrytointibisneksen ehdottomasti moderneimpia toimijoita, ja olen pitkään seurannut sivusta yrityksen toimintaa erityisesti someaktiviteettien osalta. Kun sitten Karin kanssa istuimme aiheesta keskustelemaan ja kuulin toiminnan taustoista enemmän, oli InHuntin huikeaan neuvonantajatiimiin mukaan lähteminen helppo päätös. Mielenkiintoisia aikoja edessä!”

 

Lisätiedot:

Kari Juutilainen, toimitusjohtaja, InHunt Group, +358 40 658 4242, kari.juutilainen@inhunt.fi

Tom Laine, +358 400 296 196, tom.laine@somehow.fi

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Talouspäällikkö - Anonyymi yritys
Hallitusammattilainen
Uusimmat

Blogista

Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa